Giciktir mudurumuz. Okula yeni gelenler hep ilk haftada sikayetlere baslayip ilk firsatta okuldan tayin alabilmenin derdinde, dusun yani. Ben de boyl anlatarak rahatliyorum artik, baslarda sinirimden kendi kendimi yiyodum.
sen yine de veliye de çok güvenme hocam velilerinde müdürden farkı yok. gereksiz öfkeyle hareket edip pişman olunca ağız değiştiriyorlar. müdürün ak kaşık demiyorum o da bu durumda farklı konuşmuş olabilir ama velilerde riyakarlık yapıyor. ben geçen haftalarda bir velime msj yazmıştım çocuğunuzla ilgili konuşmak için okula gelin diye cevap olarak bana internet sitesi bağlantı adresi göndermişti. bende sinirlenmiştim daha dikkatli msj atın sonuçta ben arkadaşınız değil çocuğunuzun öğretmeniyim demiştim. bana yazdığı msj aynen şuydu ' sanki taciz mi ettikyazmış birde gülmüş msjda. bende müdürü bulamayınca müdür yardımcısına haber vermiştim. müdür yardımcısı olayı halletti ama müdür çocuğu başka bir arkadaşa yazmış o akadaşada demişki sende çocuğa diğer hoca gibi davranma demiş. bende müdürün yanında gittim tabi sinir oldum. velinin yazdığı msjı gösterdim sonrada yüzüne karşı yazıklar olsun size sizin kızınızda öğretmen etme bulma dünyası dedim. kapıyı çarptım gittim. ama bu cesareti müdürün tayini çıktığı için buldum. ve yıllardır çektirdiklerinin acısını çıkarttım. aday öğretmenken çok çektirmişti banada okulun rehber öğretmeni varken hertürlü evrak işini bana yığmıştı. sene başında düşük tehlikem vardı ama o umarsızca bana öğrenc kaydı aldırmıştı. tüm öğretmenlere afedersin hayvan gibi davranıyordu. şükür başka okula defolup gitti bir iki hafta öncede kurtulduk. Allah sizide kurtarsın daha iyisiyle karşılaştırsın inşallah. şidiki müdürümüz şükür çok iyi bir insan