2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım ben ilk tetenoz aşımda çok ağrı çekmiştim 3 gün kolumu kaldıramadım ağrıdı hep:( 2. doz aşıda hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta daha kötü olmasını bekliyordum fakat hiç kolum ağrımadı ağırlığını bile hissetmedim. korkma ikincisinde belki seni de etkilemeyebilir:)

ilk dozu vurulmaya giderken işyerinden bi arkadaşım kolunu kaldıramıyosun saçlarını bile toplayamıyosun demişti o derece sıkıntı çekmedimde üstüne yatmakta zorlandım kimilerinde ateş şişkinlik falanda olmuş ama bende olmadı dur bakalım bu nasıl olacak

vuruldum geldim kızlar harbiden ikinci doz acıtmıyomuş daha rahat oldu, küçük yerde yaşamanın faydası sağlık ocağı yürümeyle 3 dk bizim müdürlüğün arkasında

günaydın nisan anneleri!
nasılsınız? ben gribi biraz rahat atlatıcam sanırım. öyle eskisi gibi ateşlenip yatmadım. azıcık burnum akıyo arada bi öksürüyorum o kadar. inş böyle geçer.sabahta boş günümde sağ olsunlar oğlumla babası beni uyutmadılar. biri tekme attı biri konuştu durdu. sevdi bizi babası da uynadım artık. bi duş aldım kahvaltı yaptım ve bilgisayarın başına geçtim.
gerçekten alışkanlık oldu artık bilgisayarın başına geçince hemen kkya girip bizim topiğe bakıyorum. çok iyi oldu burası. herkes derdini sıkıntısını mutluluğunu biribiriyle paylaşıyor. ben şahsen kendimi çok mutlu hissediyorum:34:

bu kılolar nolcak bılmıyorum 3 ogun yedım araları saymıyorum cıkolata meyve vesyre aama ben yıne acıkıtım vallhı kızlar yaa 2 oldu bu sattete de yemek ıyı dgıl ama cok acıktım bebeıste durmuyo benım gbı cabuk acıkan varmıı

ben varım cnm çabuk acıkan. zaten hamilelikten önce de çacuk acıkırdım. ama azıcık bişey yiyip doyardım. şimdi bebişleri de beslemek gerek diye yiyoruz bakalım. dün tartıldım ben de 70 geldi. ama ben daha 69u görmemiştim:) bugün sabahtan açken ve wcden sonra tartıldım 69.3 geldim.

kizlar dua edin kasilmalarim basladi.dr hastaneye yatirdi....

cnm ya çok geçmiş olsun inş herşey normale döner... merak etme cnm ben 750grlık bebeğin bile yaşadığını duymuştum. gönlünü ferah tut!Allah yardımcın olsun!

günaydın nisan anneleri!
nasılsınız? ben gribi biraz rahat atlatıcam sanırım. öyle eskisi gibi ateşlenip yatmadım. azıcık burnum akıyo arada bi öksürüyorum o kadar. inş böyle geçer.sabahta boş günümde sağ olsunlar oğlumla babası beni uyutmadılar. biri tekme attı biri konuştu durdu. sevdi bizi babası da uynadım artık. bi duş aldım kahvaltı yaptım ve bilgisayarın başına geçtim.
gerçekten alışkanlık oldu artık bilgisayarın başına geçince hemen kkya girip bizim topiğe bakıyorum. çok iyi oldu burası. herkes derdini sıkıntısını mutluluğunu biribiriyle paylaşıyor. ben şahsen kendimi çok mutlu hissediyorum:34:

bu kılolar nolcak bılmıyorum 3 ogun yedım araları saymıyorum cıkolata meyve vesyre aama ben yıne acıkıtım vallhı kızlar yaa 2 oldu bu sattete de yemek ıyı dgıl ama cok acıktım bebeıste durmuyo benım gbı cabuk acıkan varmıı

ben varım cnm çabuk acıkan. zaten hamilelikten önce de çacuk acıkırdım. ama azıcık bişey yiyip doyardım. şimdi bebişleri de beslemek gerek diye yiyoruz bakalım. dün tartıldım ben de 70 geldi. ama ben daha 69u görmemiştim:) bugün sabahtan açken ve wcden sonra tartıldım 69.3 geldim.

cnm ya çok geçmiş olsun inş herşey normale döner... merak etme cnm ben 750grlık bebeğin bile yaşadığını duymuştum. gönlünü ferah tut!Allah yardımcın olsun!

günaydın nisan anneleri!

canım ben ilk tetenoz aşımda çok ağrı çekmiştim 3 gün kolumu kaldıramadım ağrıdı hep:( 2. doz aşıda hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta daha kötü olmasını bekliyordum fakat hiç kolum ağrımadı ağırlığını bile hissetmedim. korkma ikincisinde belki seni de etkilemeyebilir:)

canım ilki benimde 3 gün ağrı çektim ikinci tetanozda ağrı filan hissetmedim

annişler hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım bugün cok şükür cuma oldu ve tatıl ayy bu haftasonlarını resmen iple çekiyorum :34:

Baktım canım bulunduğum semtte varmış =)
Ama ben hiç görmedim.
H&m ve C&a ürünlerini bende çok beğeniyorum.
Bebişim 6 aylık falan olsun bende o zaman aslında almak istiyorum güzel güzel ciciler :16:

canım benım ff aynı c&a h&m ürünleri gibi ben tavsıye ederim tabı senın gönlün nasıl ısterse o sekılde al :34:

Cnm maasallah sana :nazar:
Kiyafetletinize esyalariniza bayildim hepsi birbirinden güzeller Rabbima agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin
Saglikla sihhatle insallah:emir_bebek:

amın teşekkürler sevinc cim :34:

Ankara anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Annem gelicek ben de alıcam artık deneyimlerinizi bekliyorum bu arada taurustaki kipanın içinde ff mi ne varmış uygun diyorlar siz ne diyorsunuz?

canım kipa ıyı bır tercih alışveriş merkezleri lcw egzip alacaksın bırde acity yanında buyuk bır bebek mağazası acılmış dıye duydum

arkadaslar cok moralim bozuk dun aksam hastane cantami hazirlayayim dedim
bebegin kiyafetlerini yikadim biberonu emzigi kaynattim falan evin de bazi islerini hallettim
3-4 makina camasir yikandi kurudu katlandi yerlesti ama cok yoruldum
sabahta yogun calismistim hic bitmeyen sirt ve bel agrim vardi tam soyle bi uzanayim dedim ki lavaboya gittim
bide ne gorim kahvengi bi leke :52::52::52:
Allahim o kadar endiselendim ki nişan sandim esime seslendim hemen
beni rahatlatacagina beni suclamaya basladi o kadar kendini yorarsan boyle olur
yap yap sen devam et gordun mu bla bla blaa
tabi ben salga sumuk agliyorum iyice dellendim basladim saymaya bagira bagira
sabahta hemen doktorumu aradim kahverengiyse endise etme devam ederse gel dedi muhtemel rahim agzindan geliyordur kirmizi degilse dedi
ama ben cok korktum ve hala moralim bozuk :14::14::14:
hic boyle birseyle karsilasan oldu mu kizlar nedir bu kahverengi leke :50::50:
bende subat annelerinde ki kadin gibi dogurmayim aaayyyyyy nolurrrrrr yaaaaaa:50::50:

ah canım benım nıye kendını yıpratıyorsun sana yardım edecek kımse yokmu bırsey olmaz allahın ıznıyle korkma ama ıste yapma :34:
sonuctan bebeğin herseyden onemlı bırsey olsa sen kötü olursun kendını suclarsın o yuzden ıs yapma başkası gelsın yapsın benım annem geliyor eşim yapıyor idare edeceğiz daha ben hiç birsey yıkamadım hepsini buyuk temızlıkte konu komsu teyzelerım yapacak
Cok guzelll :) yine de oyle cok tombis bi anne degilsin canim, gayet guzelsin :nazar:

Eveett F&F ben de biliyorum. Burda da var, ben almadim kilik kiyafet ama ordan alan arkadadlar cok memnun o markadan :) gule gule giysin, nevresimi ben de cok begendim ben de bakcaam burdaaa :D

sağol canım evet nevresımıde cok güzel kalıtelı

merhaba arkadaşlar bende 25 haftalık hamileyim. hamileliğim çok rahat geçti çok şükür buna güvenerek çok dikkat etmedim kendime çok ayaktakaldım hamile değilim gibi davrandım. 4 gün önce tuvalette 4-5 damla kadar kan geldi arkasından kahverengi akıntı halinde devam ediyor doktor at kalkma dedi rapor verdi sürekli yatamıyorum ama ağır iş yapmamayada çalışıyorum.size söyleyeceğim nolur dikkat edin kendinize ben,im 25. haftaya kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. düşük tehlikesi bu saatten sonra olmaz derken şimdide erken doğum riski var. Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.

ya lütfen arkadaşlar kızmayın ama bız bu mucizelere kavuşmak ıcın neler yapıyoruz ama içimize düşünce kıymetını bılmıyoruz iş her zaman yapılır ama bebeklerımız her zaman gelmez ınsallar yıllarca tedavı görüyor bu duyguyu tatmak ıcın bana kızmayım lütfen canınızın kıymetını bılın

canım benım korkma allahın ıznıyle bırsey olmaz ılaçlarla ıgnelerle durdururlar onu sen dınlen cok ayağı kalkma

Kizlaaaaar doktordan geldiimmm :52::52:
Miraç imi gördüm önceki kontrolde oturur pozisyondaydi simdi kafasi sağda ayakları solda yatiyormus kuzum :52:
Bir hafta önde gidiyoruz 27+4 olduk 37.3 cm 1260 gr olumsuz iyi dimi :52: öncesi gün sonra tekrar cagirdi 30 oluyormusuz artik onbesgune bir dedi :52:
Kan idrar verdik sonucu almadim henüz

Kizlaaaaar doktordan geldiimmm :52::52:
Miraç imi gördüm önceki kontrolde oturur pozisyondaydi simdi kafasi sağda ayakları solda yatiyormus kuzum :52:
Bir hafta önde gidiyoruz 27+4 olduk 37.3 cm 1260 gr olumsuz iyi dimi :52: öncesi gün sonra tekrar cagirdi 30 oluyormusuz artik onbesgune bir dedi :52:
Kan idrar verdik sonucu almadim henüz

Gözün aydın canım, maşallah tosununa:nazar::emir_bebek: 30. haftadan sonra mı 2 haftada bir kontrole gideceksin?

Günaydın kızlarrr, cuma geldi nihayet. bugünü de atlattık mı iki gün tatillll:52::52: :46::46:

Biz özel sektör çalışanları hariç yanlız:) En kötü tarafıda bu zaten daha bugün bitecek yarın bitecek pazar gelecekte temizliğini yapacaksın ütünü yapacaksın çamaşırını yıkayacaksın sonrada dinlen dinlenebilirsen:)

Back
X