2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın güzeller, hayırlı cumalar :107:

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. bebeğim 950 gr boyu 29 cm geldi. dr.um bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi çok şükür. banada magnezyum yazdı. kızlar yaa oğluşumun boyu kısa gibi geldi bana :( onu taktım biraz şimdi :105:

Maşallah sana da bebeğine de canım:nazar::emir_bebek: Sultan arkadaşımızın dediği gibi, elinde çıktı var ise tablodan fl uzunluğunu 7 ile çarp o sana tahmini boyu verir. Geçen bir arkadaş yine sormuştu, doktor yanlış hesaplamış. Takılma bunlara sağlıklı olsunlar da:107:

kızlar bugün bir salaklık yaptım sabah işe gittim. öğlen eve dönmek için dolmuş beklerken çantaya bir el attım içinde cüzdanım yok. evde bıraktım sandım. ancak sorun şu ki cüzdan dışında para koymuyordum bir yere. dolmuşa binecek para yok ev okul arası 40 dakika yürüyerek. 40 dakika yürüdüm. eve geldim evde de cüzdan yok. o yorgunlukla apar topar okula geri gittim. meğer cüzdanımı sınıf dolabına kitlemiştim sabah unutkanlık bu ya aklımdan gitmiş. boş yere yürümüş oldum. neyse o sorun değilde bebeğim etkilenmiş midir o kadar yürüyüşten. yürürken sürekli özür diledim bebeğimden. eşimde kızdı bana neden haber vermiyorsun teneffüste gelir götürürdüm seni eve diye. inşallah bebeğim etkilenmemiştir :(

O unutkanlık bende aylardır var gülüm. Normal hamilelikte. Ama keşke taksiye binseydin, eve gittiğinde beklerdi ödemeni. Ağrı sancı yapmadıysa, yürümek her ikiniz için de faydalı bu arada, üzülme.

Rahat rahat yatayım ben artık =)
Şu sitede iyi ki aynı topikteyiz.
Seviyorum senden gelen iletileri okumayı demetcim.

Sağol gülüm, bilmukabele:34:

Moralim cok bozuldu kizlar :( an itibariyle bugune kadar 20 kilo aldigimi ogrendim 92 kilo olmusum :(

bu kılolar nolcak bılmıyorum 3 ogun yedım araları saymıyorum cıkolata meyve vesyre aama ben yıne acıkıtım vallhı kızlar yaa 2 oldu bu sattete de yemek ıyı dgıl ama cok acıktım bebeıste durmuyo benım gbı cabuk acıkan varmıı

Açlık hissettiğinizde ya da canınız "zararlı" birşey çektiğinde, kilo yapmayacak kalorisi düşük atıştırmalıklar ile geçiştirmeye çalışın arkadaşlar. Kış mevsimindeyiz, lahana, karnıbahar&brokoli ilk aklıma gelenler. Kurabiye&çikolata atacağınıza ağzınıza, bunları çiğ çiğ tüketebilirsiniz. Hem kilo yapmaz hem kabızlık sorunu varsa ortadan kalkar:34:

kizlar dua edin kasilmalarim basladi.dr hastaneye yatirdi....

Geçmiş olsun canım. Doktorun uygun tedavi ile erteler doğumunu sanırım; ama tabi vakti saati ne zamansa o zaman doğacak hepimizin bebeği. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

Açlık hissettiğinizde ya da canınız "zararlı" birşey çektiğinde, kilo yapmayacak kalorisi düşük atıştırmalıklar ile geçiştirmeye çalışın arkadaşlar. Kış mevsimindeyiz, lahana, karnıbahar&brokoli ilk aklıma gelenler. Kurabiye&çikolata atacağınıza ağzınıza, bunları çiğ çiğ tüketebilirsiniz. Hem kilo yapmaz hem kabızlık sorunu varsa ortadan kalkar:34:

Geçmiş olsun canım. Doktorun uygun tedavi ile erteler doğumunu sanırım; ama tabi vakti saati ne zamansa o zaman doğacak hepimizin bebeği. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.

mantıken bunu yapmak istiyorum ama canım çikolata isterken lahana brokoli nasıl yenir be canım birbirinden o kadar alakasız şeyler ki

bende az sonra tetatos aşımın 2.dozunu vurulmaya gidicem hiçte gidesim yok 3 gün ağrıcak gene, zaten istediğimiz gibi yatamıyoruz aşı olunca hepten kısıtlanıyoruz

mantıken bunu yapmak istiyorum ama canım çikolata isterken lahana brokoli nasıl yenir be canım birbirinden o kadar alakasız şeyler ki

Canım işin içinde mantık aramayacaksın bazen:107: İnanmazsın sabah gözümü açtığımda eşime ilk cümlem "çikolatalı pasta, profiterol istiyorummmmmmm... bugün kaçamak yapacağım lütfennnnn" oluyor. Ama ne yapıyorum:107: Gidip paşa paşa suyumu içiyorum önce, üzerine elma ya da armut yiyorum. Öteliyorum isteklerimi, meyveyi bile sayı ile yiyorum. Hep böyle değildim elbette, arada kaçamak yapardım hamilelik öncesinde de ama. O zamanlar hergün 1 saat koşu bandında ter atardım; şimdi hareket azalınca mecburen az yiyerek dengelemek zorundayım.

Benim önerilerim elbette kilo sorunu vs olup, bundan muzdarip olanlara. Yoksa sıkıntısı olmayan elbet yesin gönlüne göre, kendine de bebeğine de yarasın:32:

Canım işin içinde mantık aramayacaksın bazen:107: İnanmazsın sabah gözümü açtığımda eşime ilk cümlem "çikolatalı pasta, profiterol istiyorummmmmmm... bugün kaçamak yapacağım lütfennnnn" oluyor. Ama ne yapıyorum:107: Gidip paşa paşa suyumu içiyorum önce, üzerine elma ya da armut yiyorum. Öteliyorum isteklerimi, meyveyi bile sayı ile yiyorum. Hep böyle değildim elbette, arada kaçamak yapardım hamilelik öncesinde de ama. O zamanlar hergün 1 saat koşu bandında ter atardım; şimdi hareket azalınca mecburen az yiyerek dengelemek zorundayım.

Benim önerilerim elbette kilo sorunu vs olup, bundan muzdarip olanlara. Yoksa sıkıntısı olmayan elbet yesin gönlüne göre, kendine de bebeğine de yarasın:32:

bende şimdilik şöyle yapıyorum bu ara dido çikolatalar var ya onlara dadandım mesela aklıma düştüm mü onu illa ki yicem gün içinde olmuyo başka türlü bende diyorum madem ben bunu yicem bari öğlen falan yiyim ki gün içinde yakayım işyerinde falan akşam yemiyorum akşam 8den sonra sadece portakal yiyorum çok acıkırsam ama pazartesi şeker yüklemem var sıkıntı çıkarsa mecbur bende ötelicem bazı şeyleri :25:

bende şimdilik şöyle yapıyorum bu ara dido çikolatalar var ya onlara dadandım mesela aklıma düştüm mü onu illa ki yicem gün içinde olmuyo başka türlü bende diyorum madem ben bunu yicem bari öğlen falan yiyim ki gün içinde yakayım işyerinde falan akşam yemiyorum akşam 8den sonra sadece portakal yiyorum çok acıkırsam ama pazartesi şeker yüklemem var sıkıntı çıkarsa mecbur bende ötelicem bazı şeyleri :25:

Güzel düşünmüşsün. Sen çalışıyorsun zaten gülüm, benim senin yaptığın aktiveyi yakalamam için günde en az 1 saat tempolu yürümem lazım:32:Test sonuçların güzel çıkar inşallah:107:

Güzel düşünmüşsün. Sen çalışıyorsun zaten gülüm, benim senin yaptığın aktiveyi yakalamam için günde en az 1 saat tempolu yürümem lazım:32:Test sonuçların güzel çıkar inşallah:107:

inşallah, doktor dur çüş derse mecbur sıkacaz boğazları o kadarda iradesiz değilim ama şimdi tuzum kuru iken didoların dibini buluyorum bide sütlü tatlı çok seviyorum kazandibi tavukgöğsü falan o da nispeten bi avantaj aslında şerbetli tatlı sevmekten aşermekten iyidir değil mi belkide züğürt tesellisi :1:

kızlar benim annem yıllardır şeker hastası insülin kullanıyo bunun yanında bitkisel şeylerde kullandığı oldu bitkisel dediğim öyle antin kuntin şeyler değil nette tv de satılan falan, onun suyu bunun çöpü tarzında mesela kaynağından çıkan doğal maden suyu kekik suyu vs, iyi geldiğini söyler tabi hamile iken etkisi nasıl olur bilemiyorum deneyin demiyorum yanlış anlaşılmasın ama araştırabilirsiniz doktorlarınıza danışabilirsiniz

bende az sonra tetatos aşımın 2.dozunu vurulmaya gidicem hiçte gidesim yok 3 gün ağrıcak gene, zaten istediğimiz gibi yatamıyoruz aşı olunca hepten kısıtlanıyoruz

canım ben ilk tetenoz aşımda çok ağrı çekmiştim 3 gün kolumu kaldıramadım ağrıdı hep:( 2. doz aşıda hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta daha kötü olmasını bekliyordum fakat hiç kolum ağrımadı ağırlığını bile hissetmedim. korkma ikincisinde belki seni de etkilemeyebilir:)

canım ben ilk tetenoz aşımda çok ağrı çekmiştim 3 gün kolumu kaldıramadım ağrıdı hep:( 2. doz aşıda hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta daha kötü olmasını bekliyordum fakat hiç kolum ağrımadı ağırlığını bile hissetmedim. korkma ikincisinde belki seni de etkilemeyebilir:)

ilk dozu vurulmaya giderken işyerinden bi arkadaşım kolunu kaldıramıyosun saçlarını bile toplayamıyosun demişti o derece sıkıntı çekmedimde üstüne yatmakta zorlandım kimilerinde ateş şişkinlik falanda olmuş ama bende olmadı dur bakalım bu nasıl olacak

ilk dozu vurulmaya giderken işyerinden bi arkadaşım kolunu kaldıramıyosun saçlarını bile toplayamıyosun demişti o derece sıkıntı çekmedimde üstüne yatmakta zorlandım kimilerinde ateş şişkinlik falanda olmuş ama bende olmadı dur bakalım bu nasıl olacak

Back
X