2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bı soru sordum kımse bılmıyormu
seker degerlerınız kac cıktı 228.9 cokmu yuksek

bende bugün 100lük şeker testi yaptırdım açlık 98 , 1 saat sonraki tokluk 230 çıktı doktor yüksek demiş diyetisyene gönderecek düşmezse insülin veririz demiş . yediklerimize dikkat edicez artık yapacak bişey yok .

kızlar hala hastanedeyiz.agrilarimizi azaltmayi deniyorlsr.ilaclarla.dualarinizi esirgemeyin ltfen.kuzum dursun ins.
henuz cok kücücuk. yasamasi icin ciger geliş tirici igne baslayabilirlermis.sancilara göre. .seker icinde insilun baslandi...rabbim kuzularimizi.korusu saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin ins

Canim benim, dualarimiz da aklimiz da seninle. İnsallah kasilmalarin sancilarin gecer. Sakin olmaya calis, Allah'in izniyle melegin iyi olacak.

kızlar hala hastanedeyiz.agrilarimizi azaltmayi deniyorlsr.ilaclarla.dualarinizi esirgemeyin ltfen.kuzum dursun ins.
henuz cok kücücuk. yasamasi icin ciger geliş tirici igne baslayabilirlermis.sancilara göre. .seker icinde insilun baslandi...rabbim kuzularimizi.korusu saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin ins

Allah yardımcın olsun, bebeğini de seni de esirgesin

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı maşallah bebişim 934 gr 35 cm olmuş çok iyi maşallah benim idrar enfeksiyonu da normal ama şeker yüksek çıktı açlık normal 1.saat tokluk normal ama 2.saat tokluk yüksekti malesef insülin başladım sabah öğlen iğne yapacağım çocuğum ve kendi sağlığım için. Inşallah bebeğim sağlıklı doğar da ama 38.haftada sezaryenle alacakmış :(

Kizlaaaaar doktordan geldiimmm :52::52:
Miraç imi gördüm önceki kontrolde oturur pozisyondaydi simdi kafasi sağda ayakları solda yatiyormus kuzum :52:
Bir hafta önde gidiyoruz 27+4 olduk 37.3 cm 1260 gr olumsuz iyi dimi :52: öncesi gün sonra tekrar cagirdi 30 oluyormusuz artik onbesgune bir dedi :52:
Kan idrar verdik sonucu almadim henüz

Maşallah tatlım buğün bende gittim dr 27+4 günlük 1060 gr dedi, başını sağ kasığıma yaslamış esneyip durdu :) suyu felan iyi dedi, boyunu söylemedi, randevu vermedi, gidecektiniz zaten memlekete ordan alırsınız dedi, 10 şubatta tam 32 oluyormuş bnde aldığımı şöylemiştim zaten randevuyu, senin bayağı sıklaşmış bakalım bizimde sıklaşır belki 32 den sonra, maşallah bebeklerimize hepimizin bebeğini rabbim korusun...
Şeker yüklemesi yaptırıp sonuçları yüksek çıkanlar var geçmiş olsun, güzel yürüyüş ve diyetle bişe olmaz inşallahh....

Ama buğün canımı en çok sıkan filoloğumm ne oldu öyle neden böyle oldu inşallah bile olmayacak, yapılan müdahaleler olumlu sonuç verecek bebiş en az 38 e kadar kalacak anne karnında dualarım seninle bebişinle canını sıkma morelini yüksek tut lütfen....

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı maşallah bebişim 934 gr 35 cm olmuş çok iyi maşallah benim idrar enfeksiyonu da normal ama şeker yüksek çıktı açlık normal 1.saat tokluk normal ama 2.saat tokluk yüksekti malesef insülin başladım sabah öğlen iğne yapacağım çocuğum ve kendi sağlığım için. Inşallah bebeğim sağlıklı doğar da ama 38.haftada sezaryenle alacakmış :(

Bebeğine :nazar: şekeri normale alırsın dikkat edersin iğneni olursun, inşallah düzelir sonrasında....
Doğumu şimdiden konuşmuşsunuz kaçıncı bebek sezaryen diyince takıldım ?

kuzuna maşallah canım :nazar::nazar:
canını sıkma kuzum iğneni yap bakalım hergün..
inşallah herşey yoluna girer en kısa sürede..
neden sezeryan peki cnım?

dr umu cepten aradımda gebelik sekerın yüksek çıkmış dedi degerlerı okuduğumda dahiliyeye sevk etti beni bakalım ilaç baslatabılır dedi
canım ben diyetisyene gitmedim diyet ve sporla ayarlamaya çalışıyorum...şeker ölçüm cihazı al önce kendine eczaneden.
sabah 8 de açlık ve her yemekten 1 saat sonra tokluk şekerini ölç...inşallah iğneye gerek kalmadan çözülür cnm.
canım benim Allah korusun kuzunu inşallah dayanıryavrun az daha..güvenli ellerdesin inş düzelicek her şey.

bende bugün 100lük şeker testi yaptırdım açlık 98 , 1 saat sonraki tokluk 230 çıktı doktor yüksek demiş diyetisyene gönderecek düşmezse insülin veririz demiş . yediklerimize dikkat edicez artık yapacak bişey yok .
inşallah düşer canım mrak etme benimde oldukça yüksek çıkmıştı diyet ve yürüyüşle öyle yüksek çıkmıyo..
dahiliye uzmanı bana arada bir yükselebilir o bebeğe zarar vermez ancak sürekli yükseklik zarar dedi...
1.saat tokluk şeker sınırı 140 biz onu 150 ye çekeriz gebelik şekerinde dedi ama daha yukarı çıkmasın dedi...

diyet denemeden insilüne mi geçtiniz:44:

Gözün aydın canım maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: Diyabetini de inşallah kontrol altında tutabilirsin gülüm. Arkadaşlar gibi ben de merak ettim. Neden doğrudan sezaryen dedi doktorun, yüksek tansiyon sorunun da mı var?

Maşallah tatlım buğün bende gittim dr 27+4 günlük 1060 gr dedi, başını sağ kasığıma yaslamış esneyip durdu :) suyu felan iyi dedi, boyunu söylemedi, randevu vermedi, gidecektiniz zaten memlekete ordan alırsınız dedi, 10 şubatta tam 32 oluyormuş bnde aldığımı şöylemiştim zaten randevuyu, senin bayağı sıklaşmış bakalım bizimde sıklaşır belki 32 den sonra, maşallah bebeklerimize hepimizin bebeğini rabbim korusun...
Şeker yüklemesi yaptırıp sonuçları yüksek çıkanlar var geçmiş olsun, güzel yürüyüş ve diyetle bişe olmaz inşallahh....

Ama buğün canımı en çok sıkan filoloğumm ne oldu öyle neden böyle oldu inşallah bile olmayacak, yapılan müdahaleler olumlu sonuç verecek bebiş en az 38 e kadar kalacak anne karnında dualarım seninle bebişinle canını sıkma morelini yüksek tut lütfen....

Gözün aydın canım, maşallah tosununa:nazar::emir_bebek:

şu şeker testi de çok mide bulandırıyormuş .arkadaşlarım hep kusmuşlar ...nasıl yapıcam ben kesin kusarım bende

bebeğine :nazar: şekeri normale alırsın dikkat edersin iğneni olursun, inşallah düzelir sonrasında....
Doğumu şimdiden konuşmuşsunuz kaçıncı bebek sezaryen diyince takıldım ?

ilk canım birtane düşüğüm var ama şimdiden söyledi samimi olduğumuzdan dolayı ben en çok bebeğime birşey olmasın ondan korkuyorum allah korusun

kuzuna maşallah canım :nazar::nazar:
Canını sıkma kuzum iğneni yap bakalım hergün..
Inşallah herşey yoluna girer en kısa sürede..
Neden sezeryan peki cnım?

biraz fazla kilo almışım birde şekerden dolayı riske atamam dedi beni başından beri bilir doktorum herşeyimle baştan ilgilendi hamile kalana kadar ve kaybımda bile kürtajımı o yaptı sanırım riske atmak istemiyor bebeğim sağlıklı doğsun da sezaryen normal farketmez canım

Gözün aydın canım maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: Diyabetini de inşallah kontrol altında tutabilirsin gülüm. Arkadaşlar gibi ben de merak ettim. Neden doğrudan sezaryen dedi doktorun, yüksek tansiyon sorunun da mı var?

YOK CANIM TANSİYONUM HEP YA 12/8 YA DA 12/7 HEP NORMAL GEÇMİŞE DAYALI KAYIPTAN DOLAYI BUNDA RİSKE ATAMAM DEDİ

şu şeker testi de çok mide bulandırıyormuş .arkadaşlarım hep kusmuşlar ...nasıl yapıcam ben kesin kusarım bende

ben kusmadım canım 250 ml kolalar var ya aynen öyle 250 ml hazır kutu kola gibi glikoz yazan birşey verdi açıp içtim çok tatlıydı ki tatlıyı sevmememe rağmen ben kusmadım

Kizlar kendime koca bi tepsi muhallebili kadayif pastasi yaptim.canim bi anda deli gibi tatli istedi en pratik ve hafif tatli.biraz sogusun yemek icin sabirsizlaniyorum

ben kusmadım canım 250 ml kolalar var ya aynen öyle 250 ml hazır kutu kola gibi glikoz yazan birşey verdi açıp içtim çok tatlıydı ki tatlıyı sevmememe rağmen ben kusmadım

Mide bulantisini onlemek icin yarim limon gotur canim yaninda.benimkinin icjne yarim limon siktilar ayni limonatay benzedi

Back
X