Canim cok uzuldum yasadiklarina. Ama sonunda guzel haber almissin, gozun aydin. Doktorlara da kizma, sonucta her zaman en kotuyu dusunup ona gore hareket etmek zorundalar. En kotu ihtimali gormezden gelip sonrasinda baslarina gerirmektense, basta konusup arastirip ekarte etmeye calisiyolar. Ben onlardan biriyle ayni evde yasiyorum ve artik o kadar alistim ki felaket tellali hallerine. Kafana takma canim, insallah saglikla alirsin bebegini kucagina :)
kızarmıyım dr tek umudumuz onlar şuan. kötüsüne hazırlıyorlar herzaman elbette. ama kadın doğum çok başka aşırı hassas duygusal olduğumuz için her kelimeye takılıyoruz.
2. peritonologa "siz benim yerimde olsanız yaptırırmıydınız amino" diye sordum. eşi de çok iyi bir kadın doğumcu. o da anlatmaya başladı; 2. çocuklarında eşine detaylı ultrason yaparken çok ciddi down sendromu belirtilerini saptıyor (hayal et baba ultrasonu doğmamış bebeğine yapıyor eşi de her detayı görüyor ve anlıyor.) . "amino yaptırmalıyız" diyor hatta. anne "hayır" diyor "yaptırmayacağım ne olursa olsun doğacak bebeğim". 2 kadın doğum uzmanının kararı bu yonde. o an içlerine nasıl bir ateş duşmuştur kimbilir taaaa doğuma kadar surecek...
sağlıkla bebeklerine kavusuyorlar sonunda.