2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın, keyifli pazarlar... Mevlid Kandili'niz mübarek olsun, rabbim tüm dua&ibadetlerinizi kabul etsin inşallah:107:

Gözünüz aydın, maşallah tosun bebeklerinize:nazar::emir_bebek:

Aslında hepimiz okuyoruz ve biliyoruz ama kendi başımıza gelince nedense soğukkanlılığımızı koruyamıyoruz değil mi?:107: İkiniz de iyisinizdir eminim, öpüldünüz:54:

Rabbim seni de bebeğini de korusun gülüm, dualarımdasın...

Birkaç ay kaldı canım, az daha sabret hepsi geçecek inşallah:107: Sadece gestasyonel diyabet ise hamilelikten sonra geçiyor zaten, rabbim diyabet olanlara yardım etsin. Ömür boyu diyetteler, tüm lezzetlerden mahrumlar.

canım sabah kalkınca su içiyorum demiştin ya bende deniyim dedim bunu, sabah kalkar kalmaz bi bardak su içtim içtiğim gibi çıkardım suyu kustum :52:

bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar benimde yarın şeker yüklemem var misafir diye diye banada bulaştırdınız misafiri dünde bizim arkadaşlar vardı gerçi benimkiler karı koca zahmetleri yok ama epey koşturdum dün, tabi pasta börekte yedim şeker yüklemesi öncesi Allah sonumu hayretsin :31:

Ben diyet yapiyorum ve her ogunde olcuyorum. Dusuk ciktigida oluyo yuksek ciktigi da..
Ins.insilune grrek kalmadan boyoe devam edecegim ben..
Yuruyus yapiyorum oda iyi geliyo baya.
Benim dr arada yukselebilir o problem degil dedi...

İnşallah dediğin gibi ilaca gerek kalmadan atlatırsın gülüm. Senin de daha önce yadığın gibi diyabetin en iyi ilacı spor. Düzenli yapılırsa yükselmez şekerin, ama tabi hamilelikte egzersiz zor oluyor. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim, birkaç ay kaldı zaten:107:

canım sabah kalkınca su içiyorum demiştin ya bende deniyim dedim bunu, sabah kalkar kalmaz bi bardak su içtim içtiğim gibi çıkardım suyu kustum :52:

bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar benimde yarın şeker yüklemem var misafir diye diye banada bulaştırdınız misafiri dünde bizim arkadaşlar vardı gerçi benimkiler karı koca zahmetleri yok ama epey koşturdum dün, tabi pasta börekte yedim şeker yüklemesi öncesi Allah sonumu hayretsin :31:

Yanılmıyorsam Mavi01 arkadaşımızdı, o da sabah suyu içinde kustum dedi. Çok enteresan bir durum ama demek ki herkes çok farklı birbirinden. Ben sabah kalktığımda sanki gece çöllerde kalmış gibi kavruluyorum. O da gece en az 2 defa kalkar içerim:107:

Yarın için bol şans diliyorum. Hali hazırda gizli şeker yoksa, bugün yediklerini yarınki sonucunu etkilemez gülüm. İnşallah güzel haberlerle gelirsin:34:

İnşallah dediğin gibi ilaca gerek kalmadan atlatırsın gülüm. Senin de daha önce yadığın gibi diyabetin en iyi ilacı spor. Düzenli yapılırsa yükselmez şekerin, ama tabi hamilelikte egzersiz zor oluyor. Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim, birkaç ay kaldı zaten:107:

Yanılmıyorsam Mavi01 arkadaşımızdı, o da sabah suyu içinde kustum dedi. Çok enteresan bir durum ama demek ki herkes çok farklı birbirinden. Ben sabah kalktığımda sanki gece çöllerde kalmış gibi kavruluyorum. O da gece en az 2 defa kalkar içerim:107:

Yarın için bol şans diliyorum. Hali hazırda gizli şeker yoksa, bugün yediklerini yarınki sonucunu etkilemez gülüm. İnşallah güzel haberlerle gelirsin:34:

Evet canim nerdeyse 1 ay oldu tanistik sekerle...
Tek caresi bol su diyet ve yuruyus.....
Disari cikamazsam evde turluyorum kulakliklsri takip o bile yetiyo :)
Cok sukur ki dusuyo....arada kacamaklarimda oluyo.iste idare ediyorum son ayda kolay olur ins

Hayırlı kandiller...
İyi ve keyifli pazarlar....
Mutlu ve sağlıklı günlerrrrrr........

Ne güzel dilekler:107: Şubat annelerine bakıyordum da, sana cevap vermiş bir arkadaş gülüm, metro hastanesi demiş hatta doktor ismi de vermiş. İleti gelmiyor, görmemişsindir belki diye yazmak istedim:34:

Akşama misafirlerim var yEmeğee kalkıp evimi toparlayım, çamaşırlarımı katlayım yenilerini atayım,,, sonra yemeğimi hazırlayımmm gelirim yine kendinize dikkat edin.....

merhabalar... hayırlı kandiller!
nasılsınız? ben bugün biraz daha iyiyim bakalım inş akşam gene gribim ağırlaşmaz. dün gece terledim biraz ama tam terleyemedim inş atmışımdır mikropları. bebeğime zararı olmaz umarım hastalığın.
hamilelikte girpten korunmak için grip aşısı diyorlar ama ben hamielikten önce de oldum bir iki kere virüs her sene kendini yenilediği için gene grip olmuştum. yani griptem kurtuluş yok. evdeysen bi yere çıkmazsan belki yakalanmazsın ama işte mümkün değil malesef.
neyse bakalım bugün az ev işim var sadece ütüm var.
herkese güzel pazarlar diliyorum...
bu arada beğen kısmı kalkmış bi kere beğeni yapılabiliyor ama gene de ileti olarak yazılan mesajlar gelmiyor...

kizlar yazdiklarinizi okudum kendinzde de kasilmalari fark etmissiniz korkmaa yin siklasmadikca ve cok artmadikcca korkmayjn dio drlar..biz bu gece sancilandik.makineye iki kere baglandik ama sancinn siddeti cok degil.ins bjtecek.
anc a k sekerimiz tavan yapti.dort tane insilun oldu artık
bebisim ii olsunda kalbi durmasinda raziyim hersye.dualrim hepimiz ins.
esmer bunltma kendini sikilasmadan korkma emi..

tekrar geçmiş olsun cnm. evet bebeğin iyi olsun da bunlar da geçer...

s.a nisan anneleri içim bituhaf oldu sayfasınızı zıyaret edip yazılnları okuduğumda..Rabbim nasip etseydi bende aranızda olacktım :26: ekim ayında meleğimi kaybettim şuan 5 haftalık hamileym ama ilkimin yeri cok ayrıydı 2 senenin sonunda kavusmustuk ltfen kıymetini bilin zorlukları elbette olacak sakın isyan etmeyin ve lütfen bu mubarek gunde dualrınıza bizide katın dua ile

s.a nisan anneleri içim bituhaf oldu sayfasınızı zıyaret edip yazılnları okuduğumda..Rabbim nasip etseydi bende aranızda olacktım :26: ekim ayında meleğimi kaybettim şuan 5 haftalık hamileym ama ilkimin yeri cok ayrıydı 2 senenin sonunda kavusmustuk ltfen kıymetini bilin zorlukları elbette olacak sakın isyan etmeyin ve lütfen bu mubarek gunde dualrınıza bizide katın dua ile

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.
Çok geçmiş olsun ilki için.
Ama herşeyde bir hayır vardır.
Şu mübarek günde duam seninle.
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı...

Selam canlarım :16:
Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim merhametini hiç kimsenin üzerinden mahrum bırakmasın inş...:nazar:
Dün eşimin dayısının kızı doğum yaptı =)
Pamuk gibi bir kızı oldu.
Onu gördüm ayaklarım yerden kesildi resmen.
Rabbim yüzü gibi bahtını da açık etsin :emir_bebek::nazar:
Bakıp bakıp duruyorum fotolarına doyamadım hala :16:
K.validem bugün gitti.
Ablam bugün bana taşınıyor...
Yorucu bir gün olacak ama sağolsun ablam kılımı kıpırdatmaz =)
Hepinize ailenizle, eşinizle iyi pazarlar diliyorum...

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.
Çok geçmiş olsun ilki için.
Ama herşeyde bir hayır vardır.
Şu mübarek günde duam seninle.
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı...

tşk ederm canım inşallah yasatmaz Rabbim kimselere
tez zamnada kucagınıza alırısınz inşminnaklarıızı :)

geçmiş olsun canım benimde meleğim ölmeseydi şuan 3 aylık olacaktı ancak rabbim herşeyin en iyisini bilir.inşallah bu bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız allahın izniyle. elbet ilkinin yeri farklıydı çünkü ilk sevincimiz ilk mutluluğumuzdu onlar. ama inan karnında büyüdükçe bu bebeğinde senin hayatına farklı anlamlar katacak. bende bu bebişime hamile olduğumu öğrendiğimde eskisi aklıma gelmişti. kabullenememiştim önce ve bu bebeğim 11 haftalık olana kadar (diğer bebeğimi 11 haftalıkken kaybetmiştim)hep içimde korkuyla yaşadım. ancak hala içimdeki korkuyu yenemedim. yaşanmışlıklar insanı daha farklı yapıyor. elbet seninde korkuların olacak yine aynı şeyi yaşarmıyım korkuları olacak elbet bu çok doğal ve hep diğerinin yerine koyup koyamayacağını düşüneceksin ancak hamileliğin ilerledikçe bu bebeğinede alışacaksın. zorlukları kafaya takmak değil aslında bu yaşanılan her zorluğu bebeğin sağlığıyla ilişkilendirmek diyelim buna en ufak birşeyi kafaya takma nedeni acaba bebeğim iyi mi psikolojisi. bu mübarek günde Allah herkesin gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah.

Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Selam canlarım :16:
Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim merhametini hiç kimsenin üzerinden mahrum bırakmasın inş...:nazar:
Dün eşimin dayısının kızı doğum yaptı =)
Pamuk gibi bir kızı oldu.
Onu gördüm ayaklarım yerden kesildi resmen.
Rabbim yüzü gibi bahtını da açık etsin :emir_bebek::nazar:
Bakıp bakıp duruyorum fotolarına doyamadım hala :16:
K.validem bugün gitti.
Ablam bugün bana taşınıyor...
Yorucu bir gün olacak ama sağolsun ablam kılımı kıpırdatmaz =)
Hepinize ailenizle, eşinizle iyi pazarlar diliyorum...

Gözünüz aydın canım, Allah anneli-babalı büyütmeyi nasip etsin. Ablan için de gözün aydın, yalnızlıktan kurtuldun; vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın artık:107:

geçmiş olsun canım benimde meleğim ölmeseydi şuan 3 aylık olacaktı ancak rabbim herşeyin en iyisini bilir.inşallah bu bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alacağız allahın izniyle. elbet ilkinin yeri farklıydı çünkü ilk sevincimiz ilk mutluluğumuzdu onlar. ama inan karnında büyüdükçe bu bebeğinde senin hayatına farklı anlamlar katacak. bende bu bebişime hamile olduğumu öğrendiğimde eskisi aklıma gelmişti. kabullenememiştim önce ve bu bebeğim 11 haftalık olana kadar (diğer bebeğimi 11 haftalıkken kaybetmiştim)hep içimde korkuyla yaşadım. ancak hala içimdeki korkuyu yenemedim. yaşanmışlıklar insanı daha farklı yapıyor. elbet seninde korkuların olacak yine aynı şeyi yaşarmıyım korkuları olacak elbet bu çok doğal ve hep diğerinin yerine koyup koyamayacağını düşüneceksin ancak hamileliğin ilerledikçe bu bebeğinede alışacaksın. zorlukları kafaya takmak değil aslında bu yaşanılan her zorluğu bebeğin sağlığıyla ilişkilendirmek diyelim buna en ufak birşeyi kafaya takma nedeni acaba bebeğim iyi mi psikolojisi. bu mübarek günde Allah herkesin gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah.

inş canım tşk ederim iyi dileklrin için yazdıklrını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım yasayan anlr bosuna söylnmıyr az önce ark aradı gittin mi dr die hayr dedim dio ne merakszsın bilmiyrki içimde korkulr başladı ya kalbi atmyrsa ya boş gebelikse..13.hafta ulaşılmazgeliyr şuan melegim cennette kardeşine yol verdi sadece diyorum ama dediğin gibi kabullenlmiyr bu sefer Rabbim nasip ederse cinsiytini ögrenen kadar yaymayacgz..hayırlı dogumlr nasip etsin herkese rabbim

canım bana mesajla bır günlük lıstenı atabılırmısın

tabi canım
sabah:08,30-09,00 arası
1 yumurta
Açık şekersiz çay
2 kibrit kutusu tuzsuz peynir yada 2-3 yemek kaşığı tuzsuz lor
4-5 adet zeytin
3 ince dilim kepek, çavdar veya tam tahıllı buğday ekmeği
Yeşillik serbest

öğle: 12,00-12,30 arası
1 su bardağı yoğurt veya ayran
6-8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
5-6 kaşık bulgur pilavı (makarna ve pirinç pilavı yasak)
Yeşillik serbest

ara öğün:15,30-16,00 arası
1 su bardağı şekersiz süt veya yoğurt
2 porsiyon meyve

akşam: 18,30-19,00 arası
2 kepçe çorba
3-4 köfte veya büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4-6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
Yeşillik serbest

ara öğün: 20,30
1 çay bardağı süt
1 porsiyon meyve
2 tane ceviz veya 5-6 badem veya 5-6 fındık

Haftada 3-4 gün 30-45 dk yürüyüş.

Gözünüz aydın canım, Allah anneli-babalı büyütmeyi nasip etsin. Ablan için de gözün aydın, yalnızlıktan kurtuldun; vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın artık:107:

Sağol cancazım :38:
Ablam artık tembellik yapmama da izin vermez :1:
Hava güzel oldukça çıkartıcam seni dolaşacağız böyle oturmak yok diyor =) :29:
Çalışma odamı ablam için boşalttım.
Yatağı falan o odaya yerleştirilecek.
Yalnızlıktan kurtuldum dediğin gibi :16:

Kızlar hepinizin Mevlid kandili mübarek olsan. Hayırlı kandiller. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip etsin rabbim.

hayırlısı olsun canım sağlıksız bebek düşer yada kalbi durur demişti benim doktorum benimde geçen sene kasımda var öyle bende 6 ay sonra hamile kaldım şuan 26 haftalığız ve çok şükür iyi hep dua ediyorum zaten Allah bebeğimize kavuşmayı nasip etsin diye. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın.

Back
X