- 13 Şubat 2010
- 216
- 1
- 318
- 36
Allah yardımcınız olsun inşllah...
çok teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun inşllah...
günaydın kızlarrrrrrherkesler iyidir inşallaaah. 30 lu haftaları gördüm, çıldırıciiiiimmmm
büyüyoruz yaaa
Avare canım oğluşun çok tatlı maşallaahhh :)
sinemmm canım nihayet yazabildin. merak ettik seni, arada ses ver bizi ihmal etme
valla süpersin. benim eşim doktor, ama bana söylediği en başından beri "kadındoğumcu olsam da doğumuna girmem".en son normal olursa girmeyecek, sezeryan olursa girerim dedi
anladım, bakalım canım ben de heves ediyorum ama belki ağırlaşırım, uğraşmak istemem. hayırlısı bakalım.
canım geçmiş olsun. bilmiyodum senin de kasılmaların olduğunu. inşallah meleğin sabreder, son zamanlarını da sağlıkla atlatırsın canım
ben varım ben varımmmmmmbu gece kardeşimi ay'a tatile götürüyorum
ordan dünyayı seyrettik, dönünce de annemden dayak yedim
çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur. en önemli şey sağlık, onun dışında başka hiç bişey için üzme kendini ve bebeğini
geçmiş olsun canım...bizim bir yakının bebeğinede öyle söylediler...kadının dualarından mıdır nedir...bebekte hiç bir sorun olmadan doğdu... allah yardımcınız olsun...
doktordan geldim canım sordum eşler normal doğuma girebilir ancak sezeryan soru işareti dedi doktor ayrıca odaları da gezdim doğumları odada tek başlarına tutuyorlarmış 2 yatak var banyosu tuvaleti var ama suit filan değil biraz hayal kırıklığı oldu ama sorun olmadıktan sonra zaten klacağımız 1 gün bu arada hasta bezi veriyorlarmış ama çocuk bezini biz getiriyormuşuz bunlar sincan koru dan :)
benm de enfeksiyon var ama doktorum hap kullanmaya karşı çok su iç dedi 2.5 lt içiyorsan zaten kendiliğinden düzelecek dedi gribi de bol ballı portakal suyu ve ayva elma ıhlamur çayı+ bal ile atlattım evet ilaçla daha çabuk geçiyor ama ne bileyim bunlar doğal en azından çok su içmek gribe de iyi geliyor aklında bulunsun canım Allah şifa versin
kızlar ya benim bebiş geçen haftaki pozisyonu hiç bozmamış plesantayla halleşiyor yüzyüzeler yaaaa kafa aşağıda vücut tüm göbeğimde bacaklarda sağda neredeyse koltukaltımda kaburgalar olmasa nereye gidecek merak ediyorum böyle durulur mu yaaa yüzünü de göstermedi zaten daha erken değil mi şu an gayet içeride rahat fırıl fırıl olması ilazım değil mi?
Canlarım hasta olan ve şekerle boğuşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun...
Kasılma, ağrı v.s hemen hemen hepimizde başladı.
Biraz da birbirimizden etkileniyoruz sanırım...
Allahın izniyle gününde gelir yavrularımız.
Bundan sonra daha dikkat etmemiz lazım.
Kızlar Ankara da hava nasıl?
Kar falan var mı?
Kısmetse Cuma ya da cumartesi günü Ankara'ya gideceğiz arabayla.
Yol durumundan haberdar olan biri yardımcı olursa sevinirim.
İyi olmanıza çok sevindim canım...
Allah daim etsin.
Bende çatlayacak gibi oluyorum yürüyorum sonra biraz rahatlatıyor beni..
Dün ilk kez sırtım ve kaburgalarım ağrıdı.
Bu haftalarda çok mu kilo almaya başladık acaba..
Şu sitede ki yeniliklerden mesajda takip edemiyoruz...
Eski köye yeni adet getirmeden bir dursalar keşke...![]()
benim hiç değişmediki hep baş aşağı duruyor bebeğim yarasa gibi...ama duyduğuma göre en iyi bu pozisyonda beslenirmiş..hem rahatsız olsa değiştirirdi yerini demek ki rahatlar şimdilik...kasık ağrısı yapıyormu sende de...kızlar ya benim bebiş geçen haftaki pozisyonu hiç bozmamış plesantayla halleşiyor yüzyüzeler yaaaa kafa aşağıda vücut tüm göbeğimde bacaklarda sağda neredeyse koltukaltımda kaburgalar olmasa nereye gidecek merak ediyorum böyle durulur mu yaaa yüzünü de göstermedi zaten daha erken değil mi şu an gayet içeride rahat fırıl fırıl olması ilazım değil mi?
burada bahar havası var...gezip dolaşmak var dı...uzun sisli günlerin ardından ilk defa güneşi gördüm...Kızlar Ankara da hava nasıl?
Kar falan var mı?
kizlar hala hastanedeyiz. Bugün e kadar cok daha iyi idik ama bugun bir tuhafiz.az onceden beri akintim var.bakacaklar suyumu die..off korkuyorum. .bacagima dogru vuran agrim da var...sekerim insilun ile duzelttiler.ama bebegim daha cok kücük. mevlam korusun onu
hay ağzını öpeyim esmer,facede bi grup varmış arkadaşım önermiş bende beğendim ay gelen bildirimlere inanamazsın biri normal doğurmuş 20 dikiş atmışlar biri diyo ki arkadaşımın emzirmekten göğüs ucu kopmuş yeniden çıkar mı, biri diyo ki çatı muayenesinde öldüm dedim bu nedir çıktım hemen sayfadan etkileniyo insan
az önce annemle konuştum bahar havası var bugün dedi
benim hiç değişmediki hep baş aşağı duruyor bebeğim yarasa gibi...ama duyduğuma göre en iyi bu pozisyonda beslenirmiş..hem rahatsız olsa değiştirirdi yerini demek ki rahatlar şimdilik...kasık ağrısı yapıyormu sende de...
burada bahar havası var...gezip dolaşmak var dı...uzun sisli günlerin ardından ilk defa güneşi gördüm...
Merhaba canım, bende bir çok yerde bakıyorum fiyatlara değişiyor fiyatları ebatlarına göre.
Sen ne kadarlık bir ölçüde istiyorsan yazarsan yardımcı olurum..
eşinin dayısı için başınız sağolsun...bir yanda doğum bir yanda ölüm işte...aslında hepsi çok doğal...ama insan başına gelince kaldıramıyor...Dayım akciğer kanseri, kemoterapiye cevap vermiyormuş durumu.
Gitmek lazım, Rabbim bütün kanser hastalarının yardımcısı olsun...
Benim düğünden 1 ay öncede aynı hastalıktan eşimin dayısını kaybettik. (mekanı cennet olsun)
İnşallah dayım atlatır.
Çok zor bu hastalık ve o kadar yaygın ki...
İçkisi, sigarası olmayan insanlarda çıkıyor hep.
hayırlısıyla nasip olduğu gün gelsin inşallah bana da doktorum 38+3 de alacağım dedi yani soğum nisan sonuyken başına geldi nisan ın.
Çok sağolun kızlar.
Dayım akciğer kanseri, kemoterapiye cevap vermiyormuş durumu.
Gitmek lazım, Rabbim bütün kanser hastalarının yardımcısı olsun...
Benim düğünden 1 ay öncede aynı hastalıktan eşimin dayısını kaybettik. (mekanı cennet olsun)
İnşallah dayım atlatır.
Çok zor bu hastalık ve o kadar yaygın ki...
İçkisi, sigarası olmayan insanlarda çıkıyor hep.
dahası da var o duş jelimi diyince bende hayır hayatım bu parti gibi bişeymiş dedim, hmmm anneler toplaşıp bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi ay çatlıyodum gülmekten![]()
![]()
eşinin dayısı için başınız sağolsun...bir yanda doğum bir yanda ölüm işte...aslında hepsi çok doğal...ama insan başına gelince kaldıramıyor...
senin dayına da Allah acil şifalar versin inşallah
çok büyük geçmiş olsun canım rabbim dayınba sağlık sıhhat versin eşine çocuklarına size ve sevdiklerine gerçekten ölüm kadar acı bişey yok rabbim yaşatmasın sevdiklerimizlede sınamasın bizleri
Canlarım hasta olan ve şekerle boğuşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun...
Kasılma, ağrı v.s hemen hemen hepimizde başladı.
Biraz da birbirimizden etkileniyoruz sanırım...
Allahın izniyle gününde gelir yavrularımız.
Bundan sonra daha dikkat etmemiz lazım.