zaman yaklaştıkça ben korkuyorum yaa, yetebilir miyim derdini sıkıntısını anlayabilir miyim diye çok korkuyorum
Bende de ayni korku var
İyi bir anne olabilecek miyim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman yaklaştıkça ben korkuyorum yaa, yetebilir miyim derdini sıkıntısını anlayabilir miyim diye çok korkuyorum
aman zaten anlamıyorlar bile hamile olduğunu ben söylüyorum da geçmiyorum xray den kaç haftalıksın diyorlar söylüyorsun inanıyorlar zaten kimse hala anlamıyor hamile olduğumu raporum elimde bir şey derse çıkarır gösteririm
Bende de ayni korku var
İyi bir anne olabilecek miyim??
kızlar size süper bır haberım var bır arkadaşım aradı ankara da avrupanın en büyük bebek alışveriş mağazası açılıyormuş ve açılışa özel %90 indirim olacakmış acity outlet alışveriş merkezinin yanında babymall dıye mağaza 1 şubatda açılış olacakmış bılgınıze![]()
kızlar size süper bır haberım var bır arkadaşım aradı ankara da avrupanın en büyük bebek alışveriş mağazası açılıyormuş ve açılışa özel %90 indirim olacakmış acity outlet alışveriş merkezinin yanında babymall dıye mağaza 1 şubatda açılış olacakmış bılgınıze![]()
herkeste var artık cnm bu sıkıntılar artık. benim akşamları şiddetlen,yor ağrılarım. son 3 aya girdik artık.
geçmiş olsun!!!
maşallah çok tatlı gözüküyor oğlun!
ben de geceleri sürekli uyanıyorum ağrıdan. artık bundan sonra bu ağrılar daha da artacak bebekler büyüyeceği için. dizlerim de çok ağrıyo benim. arada ben de magnezyum içiyorum ama artık çok da yararlı olmaz artık heralde.
yani bazen herşeyden boşveresim geliyo kendimi çok kötü hissediyorum acaba yeterince ilgilenebilecek miyim diyorum offfff panik atak beni yedi bitirdi
bende kısmetse 1 martta Ankaradayım![]()
%80 indirim diyor evet umarım güzel şeyler vardır biz de gidicez
napıcaz peki bu ağrılar için![]()
uyurken bacaklarınızın arasına yastık koyun daha rahat olur uyumanız diyolar. ben hiç denemedim zaten koysam da uykumda atarım ben yastığı yataktan. bilmiyorum valla başka rahatlama yöntemi var mı?
uyurken bacaklarınızın arasına yastık koyun daha rahat olur uyumanız diyolar. ben hiç denemedim zaten koysam da uykumda atarım ben yastığı yataktan. bilmiyorum valla başka rahatlama yöntemi var mı?
valla kızlar ben kesın ordayım hahay yaşasın ne şans ama bu hafta eksıklerı alacaktım vazgeçtim bunu duyunca
canım ben kendimi bildim bileli o şekilde yatıyorum gebeliktede hamile yastığı aldım lakin kullanamadım eski yastığımı gene sokuyorum bacağımın arasına rahatım ama dediğim gibi ben yıllardır o şekilde uyuyorum
ben 3 haftadır filan koyuyorum ama bu ağrı başka bir şey yastığı öneririm çünkü karnınızın sıkışmasını önlüyor
düşünsenize birçoğumuz orda olucaz ama bibirimizi tanımıycaz ne garip kırmızı karanfil mi taksak yakamıza kızlar ne dersiniz?
vallahi canım sizler gitmeyin hamile demez ezerler çok kalabalık olur böyle indirimli yerler eşleriniz yada anneleriniz gitsin bence.
nasıl oluyor peki canım
yok yok var canım hem sordum hem internet sitesinde de yazıyo.
belkide doluydu yer yoktu arkadaşının bebeği o yüzden gitti sincan koruya...
inşallah gerek kalmaz da..bakalım hayırlısı
olur vallahı neden olmasın ben yakama gul takarımkız ıns. bulusuruzda bır gun hep beraber
canım bırsey olmaz zaten bılmeyen cok kısı var ayrıca erken gıderız bız eşim ben annem ben gitmezsem çatlarım vallahı
maşşallah oğluşunabuda benim çirkin oğlum ultrason cihazları batıdaki kadar iyi değil tabi![]()
ben işe gelip giderken sürekli bakıyorum otobüsten ne zaman açılacak diye...şubattaysa ben bekleyim beşik meşik almayım daha...kızlar size süper bır haberım var bır arkadaşım aradı ankara da avrupanın en büyük bebek alışveriş mağazası açılıyormuş ve açılışa özel %90 indirim olacakmış acity outlet alışveriş merkezinin yanında babymall dıye mağaza 1 şubatda açılış olacakmış bılgınıze![]()
herkes yakasına rumuzunu yazsın....valla hep birlikte bir çay içsek sözleşsek ne harika olur düşünsenize göbişlerimizle![]()