2014 ocak anneleri kilo takibi

68 kilo hamile kaldım şuan 70.5 kiloyum.şimdilik artış normal ama çok şişmişim gibi geliyor bana göbüşüm de bayağı belirginleşti

bende ilk hamileliğimde 8 ayda 20 kilo almıştım bunda çok almak istemiyorum çünkü sonra vermek için 3 yıl uğraştım.60 la hamile kaldım şimdilik 61 imi yi gidiyorum gibi sanki :)

ben 14. haftadayım. 63 le başladım şu anda 68 im ama:26: görüyorum ki sizlere göre ben çok hızlı gidiyorum çok tedirginim yani şu anda aslında ilerde ne olurum bilemiyorum.

şuanda 38 yaşındayım kilo konusunda ne olur bilmiyorum

ben 14. haftadayım. 63 le başladım şu anda 68 im ama:26: görüyorum ki sizlere göre ben çok hızlı gidiyorum çok tedirginim yani şu anda aslında ilerde ne olurum bilemiyorum.

Hmm biraz hızlı gidiyor gibisin, doktorun birşey demedi mi ?

şuanda 38 yaşındayım kilo konusunda ne olur bilmiyorum

2 çocukla sen o kilocukları hoopp diye verirsin Daha yaşın ne ki

aaa kurt aynı gün doğum yapacakmışız eğer Allah izin verirse.. Ocak 2014 anneleri topiğine neden gelmiyorsun :26:

selam kızlar...175 boy 77 kilo ile hamile kaldım..az önce tartıldım.79,8 çıktı.şok oldum.çok afedersiniz 3 gündür kabızım.umarım kilo bundan kaynaklanıyordur

mrhb sabak aç karına tartıl birde üzerindeki kıyafetlerini çıkar net kilonu o zaman öğrenirsin
sen gece tartılmışsın kilonun fazla çıkması normal gün içinde yediklerin içtiklerin ağrılık yapıyo :))

Son düzenleme:
sattan biraz önde gittiğimiz için 15. haftaya başladık 58.5 kg ile hamile kaldım sanırım..sanırım diyorum çünkü bazen 58-58.5 çıkıyordu açlık tokluk farkına göre.......... bu sabah itibari ile 59 kg yum......yani 500 gr aldık henüz =) ilk haftalar ne kadar az o kadar iyi galiba...........ama göbeğim çıktığı için kendimi daha kilolu hissediyorumm

Son düzenleme:
ay kızlar ben 76 ile hamile kadım şuan 80.200 gr doktorum biraz yavaşlamamı söyledi

bende 68 kilo ile hamile kaldim ilk 3ay kilo almadim bana hala almadim gibi geliyodu ama 70 olmusum ama daha once hic tartilmadigim bi baskuldu o belki fazla gosteriyodur onceki hamileligimde 9kilo almistim ama yuruyus yapiyordum surekli bunda yatip duruyorum bakalim nasil olcak

ay kızlar ben 76 ile hamile kadım şuan 80.200 gr doktorum biraz yavaşlamamı söyledi

Canım valla ben de senle aynı durumdayım ben de 75 le kaldım 8 temmuzda 78 dim doktorum bana dikkat et dedi, gerçi doktorun dikkat et dediği şeyleri zaten yemiyorum ama hareket yok bende çünkü korkunç halsizim... Allahım sonumuzu hayır etsin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…