2014 ocak anneleri kilo takibi

ben de 3 kiloya yakın aldım, ama son bir ayda 800 gr almışım doktor güzel dedi,, ama en başında 6-7 haftalıkken aldığım 1,5-2 kilo vardı ona kızmıştı, bu sefer iyi dedi

ben 17.haftamdayım we 5 kilo aldım.daha doğrusu 16.haftamda gittiğimde 5 kilo almıştım.bi hafta dikkat ederk yaklaşık 1.5 kilo verdim.şuan kendimi ii hissediyorum.zaten normalde de balık etli biriydm.karnım da çok cıkmadı heralde çıkmıycak

Nasıl kilo verdin anlatsanaa nolur anlat, ben de vermek istiyorum

benim aldığım kakao yağının kıvamı yumuşak onun üstüne döküyorum susam yağını...henüz çatlağım olmadı bakalım...ilerde nasıl olacak

Gözünü korkutmak istemem ama ilk hamileliğimde son 20 günde çatladım maalesef kilo kontrolü çok önemli 20 kilo almıştım sadece karnımın kenarlarında oluşmuştu şimdi kotrollü giderek başka çatlaklar oluşmasın diye uğraşıyorum 13 hafta henüz kilo almadım 53 kiloyum

merabalar 1.70 boyum var 61le hamile kaldım şimdi 64kiloyum 16 haftalık oldu bebeğim ama ben bütün kiloyu göbeğimden aldım sanki sizlerinkide mi öylee

merabalar 1.70 boyum var 61le hamile kaldım şimdi 64kiloyum 16 haftalık oldu bebeğim ama ben bütün kiloyu göbeğimden aldım sanki sizlerinkide mi öylee

165 cm boyundayım kısmetse kızım olucak 53 kiloyum 13 haftalık hamileyim kilo almadım henüz, karnım çıktı basenlerim küçüldü seviniyorum 93 olan kalçam 90 cm oh oooooh sefam olsun

165 cm boyundayım kısmetse kızım olucak 53 kiloyum 13 haftalık hamileyim kilo almadım henüz, karnım çıktı basenlerim küçüldü seviniyorum 93 olan kalçam 90 cm oh oooooh sefam olsun

kilo almamış olman ne güzel ama benim iştahım çok açık bi dur diyebilsem kendimee süper olcam ama maalesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…