Bana doktorum katı kakao yağı ile susam yağını karıştırarak kullanmamı tavsiye etti.
ne ölçüde karıştırılacak acaba 1 e 1 mi
bana doktorum 4,5 aylık olana kadar hiç kilo almamış olmalısın...dedi ama ben 1 kilo aldım bile
Ölçü vermedi aslında ama ben katı kakao yağının içine göz kararı susam yağı koydum,bu şekilde kullanıyorum
ben 17.haftamdayım we 5 kilo aldım.daha doğrusu 16.haftamda gittiğimde 5 kilo almıştım.bi hafta dikkat ederk yaklaşık 1.5 kilo verdim.şuan kendimi ii hissediyorum.zaten normalde de balık etli biriydm.karnım da çok cıkmadı heralde çıkmıycak
Katı kakao yağını nasıl erittin acaba
benim aldığım kakao yağının kıvamı yumuşak onun üstüne döküyorum susam yağını...henüz çatlağım olmadı bakalım...ilerde nasıl olacak
16. hafta 63 le başladım 66 kilo oldummm çok mu aldım acaba yaaa
Biraz çok sanki, doktorum ilk aylarda alınan kiloların bebeğe hiçbir faydası yok dedi kendisi 7. ayına kadar kilo almamış.
aslında öyle herşeyi de yemiyorum ama işte aldım yine de umarım daha hızlı kilo almam
sizin cinsiyet belli oldu mu?
Evet belli oldu kızım olucak inşallah, oğlum var 5 yaşında Allah sağlık sıhhatle doğurmayı ve byütmeyi nasip eder inşallah hepimize senin bellimi cinsiyeti
benim de belli oldu erkekmiş inşallah sağlıklı olarak alırız kucağımıza :)
merabalar 1.70 boyum var 61le hamile kaldım şimdi 64kiloyum 16 haftalık oldu bebeğim ama ben bütün kiloyu göbeğimden aldım sanki sizlerinkide mi öylee
165 cm boyundayım kısmetse kızım olucak 53 kiloyum 13 haftalık hamileyim kilo almadım henüz, karnım çıktı basenlerim küçüldü seviniyorum 93 olan kalçam 90 cm oh oooooh sefam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?