2014 ocak anneleri kilo takibi

7 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeni ile aldırmak zorunda kaldım cok uzgunum hayrılısı boyleymıs

Lütfen kendini çok hırpalama, bebeğini kaybeden her anneye aynı klasik cevabı veriyorum ama gerçek olan bu.. İlk üç ayda kaybedilen bebekler, sağlıklı olmadıkları için kaybediliyorlar.. Bu bir nevi Rabbimin bize mucizesi... Herşeyi mükemmel yaradan Rabbim sana hayırlı bir evlat verir inşAllah en hayırlı zamanda lütfen kendini hırpalama..

neyse atik dogumdan sonra vericez desene:)

Aynen öyle, Allahtan doğum Ocakta vee bir dahaki yaz tatiline kadarrr doğum kilolarını vermiş bile oluruuuzz

bende 11+4 günlük hamileyim 62,5 kilo ile hamile kaldım bugün yine tartıldım 62.00 çıktım ama kıyafetler ile tartıyorlar -1 kilo düşüyorlar
tabiiki yarım kilo bile farkediyordur,neden kilo almadım sigara içiyorum o etkilimi acaba,gerçi doktor birşey demedi,asıl bu günden itibaren kilo alıcaksın dedi,bakalım bekleyip göreceğiz.

ben 11+6 haftalık hamileyim. 60 kiloyla hamile kaldım. Bulantılarım çok yoğun olduğu için 56 kiloya düştüm. Şimdi de bebeğimin ense kalınlığı ile sorunlar yaşıyorum. Normalde hamile insanlar iştahlı olur derler ama iştah falan kalmadı. Bebeğim sağlıklı olsun da ben fazla fazla kilo almaya razıyım

mrb ocak anneleri bende kilo verenlerdenim yarın 11+0 olacaz ve ben 5 kilo vermiş durumdayım
sanırım bulantılar bitmeden kilo alamayacağım...

Çok teşekkür ederim kızlar bugün meleğimi kaybedeli bir hafta oluyor ,Allah daha çok sevdiği için yanına aldı ve o annesini bekleyecek bunu biliyorum ama o kadar alışmışım ki ona hala arar arar ağlıyorum tabiki sağlıklı olsa tutunurdu ama nasip değilmiş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Sizin meleklerinizide korusun....

gecmis olsun. moralini bozma diyecegim ama bozacaksin illa ki normali bu. kendini cok yipratma. biliyosun hepimizin basina gelebiliyo. ileride tatli mi tatli bebegin olur insallah, cok mutlu olursun.

neden sigara içiyorsun hala? bebeğine çok zararlı. tabi sigara kilo alımını önlüyor biraz

Selam kızlar. 9+3'üm ve 49,200 kg'ım. Üç hafta önce doktora gittiğimde 49,600'düm. Üç haftada 400 gram vermişim yani. Şimdilik kilom iyi ama ilerleyen aylarda ne olacak bilinmez :)

bebeğin için çok üzüldüm..sigara içmeyi bırak birisi dumanını açık havada üflese kaçıyorum dumandan.günah o bebeğe..bence bırakmalısın..

ben de 63 kilo ile hamile kaldım şuan 12 haftalığım ve 64 kilo oldum bir kilo aldım umarım hep böyle az az kilo alırım diye dua ediyorum:)

ben burayı kaçırmışım galiba bende 52 kiloyla başladım hamileliğe 13 haftalığım şuanda 2 kilo almışım yani 54 kiloyum

bende 12 haf hamileyim 52 kilo ile başladım henüz kilo almadım

arkadaşlar tarama testlerini yaptıran varmı ? doktorum benden dörtlü istedi ay sonunda yapılacak

yaptıran varmı ?

62 ile hamile kaldım, 64 oldum. Son doktora gittiğimde ise 63 çıktım. Bulantım kusmam da yoktu ama bebeği meraktan iştahım kesilmişti. Neyse problem değil ama kilo almaktan korkmuyorum ben.
Verdiğimi duyunca daha çok korktum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…