7 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeni ile aldırmak zorunda kaldım cok uzgunum hayrılısı boyleymıs
neyse atik dogumdan sonra vericez desene:)
çook üzüldüm canım benim...Allah yardımcınız olsun,geçmiş olsun ve başınız sağolsun .meleğin sizii cennetin kapısında bekleyecek.
Rabbim kendini hazır hissettiğin zaman sağlıklı bir gebelik ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin...
gecmis olsun. moralini bozma diyecegim ama bozacaksin illa ki normali bu. kendini cok yipratma. biliyosun hepimizin basina gelebiliyo. ileride tatli mi tatli bebegin olur insallah, cok mutlu olursun.
Lütfen kendini çok hırpalama, bebeğini kaybeden her anneye aynı klasik cevabı veriyorum ama gerçek olan bu.. İlk üç ayda kaybedilen bebekler, sağlıklı olmadıkları için kaybediliyorlar.. Bu bir nevi Rabbimin bize mucizesi... Herşeyi mükemmel yaradan Rabbim sana hayırlı bir evlat verir inşAllah en hayırlı zamanda lütfen kendini hırpalama..
Aynen öyle, Allahtan doğum Ocakta vee bir dahaki yaz tatiline kadarrr doğum kilolarını vermiş bile oluruuuzz
bende 11+4 günlük hamileyim 62,5 kilo ile hamile kaldım bugün yine tartıldım 62.00 çıktım ama kıyafetler ile tartıyorlar -1 kilo düşüyorlar
tabiiki yarım kilo bile farkediyordur,neden kilo almadım sigara içiyorum o etkilimi acaba,gerçi doktor birşey demedi,asıl bu günden itibaren kilo alıcaksın dedi,bakalım bekleyip göreceğiz.
:18::18: çok almışsınız dikkatli olmanız hem sizin için hemde doğum için iyi olacaktırMerhaba kızlar;
Umarım herkesin hamileliği daha iyiye gidiyordur. 11+5 im 1,5 kilo aldım
bende 11+4 günlük hamileyim 62,5 kilo ile hamile kaldım bugün yine tartıldım 62.00 çıktım ama kıyafetler ile tartıyorlar -1 kilo düşüyorlar
tabiiki yarım kilo bile farkediyordur,neden kilo almadım sigara içiyorum o etkilimi acaba,gerçi doktor birşey demedi,asıl bu günden itibaren kilo alıcaksın dedi,bakalım bekleyip göreceğiz.
ben 12+3 günlük hamileyim ve 4kilo verdim başından beri .iyi mi kötü mü bilemedim bile.boyle olanlarınız var mı
bende 12 haf hamileyim 52 kilo ile başladım henüz kilo almadım
arkadaşlar tarama testlerini yaptıran varmı ? doktorum benden dörtlü istedi ay sonunda yapılacak
yaptıran varmı ?
merhaba
dörtlü testi nerde yaptırdınız ücreti hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?