2014 ocak anneleri kilo takibi

"sigara içiyorum" doğrumu okudum, bebeğine yazık ben ilk hamileliğimde bırakım öğrendiğim gün, başlamadım bir daha bir insan olarak benim görevim zararlı olduğunu sana sen bildiğin halde hatırlatmak bebeğinin bende hakkı bu bırakıp bırakmamak sana kalmış.

11 haftalık hamileyim hemde ilk toruna :) 53 kiloyla hamile kaldım sağ olsun aile büyükleri sen iki canlısın ye diye diye dayadılar meyveleri yemekleri 2 kilo aldım bile.Allah sonumuzu hayır etsin sağlıklı olsun da korkmuyorum kilodan Rabbimin iznile veririz hepsini.

Hamile kaldığımda 49 kiloydum ve hala özleyin sevindim doğrusu....

En azından kilo vermemişim...

cananikiz sana katılıyorum okuyunca şok oldum.gerçekten bebeğinin hakkı bu . allah onu korusun.

cananikiz sana katılıyorum okuyunca şok oldum.gerçekten bebeğinin hakkı bu . allah onu korusun.

Her sigara içenin bebeği sağlıksız yada her içmeyenin sağlıklı olmuyor ama zararlı olduğunu bile bile birşeyi yapmak hemde savunmasız bir canlıya çok çok yanlış Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip eder inşallah.

Bugün kontrolüm vardı, kilo almamışım dr almaman daha iyi bebeğe bir faydası yok kilonun dedi multivitamin verdi veeee bir pipi göremedi %95 kız dedi çok mutluyum 5 yaşında bir prensim var şimdide bir prensese annelik yapıcam Allahın izniyle :)

dün kontroldeydim ben de.ama ben hiçbişey yiyemiyorum.iştahim yok.ve de aşerme dönemimde bi çok şeyden tiksindim.şimdi de çok sağlıksız besleniyorum.kilo almışım ama.sağlıksız beslendiğim için zaten.

kizlar benim doktorum soyle dedi sizin le de paylasayim.
ilk 20 hafta ayda 1 kilo(yani 5 kilo)
son 20 hafta ayda 1.5 kilo yani (7.5 kilo)

yani toplamda 12 ediyor. yok son aylarda haftada bir kilo almam gerek gibi sartlamayin kendinizi. ben simdiden dombilcan oldum siz olmayin hehe:) ote yandan da diyorum ki amaaan bu donem de gobegimi gere gere gezemiceksem dombilcan olmucaksam ne zaman olacagim? cok da sallamiyorum cunku kolay gelen kilo kolay gidiyor. dogum onceki kiloma duserim, daha dusmeyen gormedim henuz.

bebege kilo aldiran seyler yedikten sonra dusunmeyi gerisini derim ben. benim tek derdim sutle. sut sevmiyorum.

merhaba ocak anneleri :)
buraya ilkkez yazıyorum.. ya benim kafama takıldı da 73le hamile kaldım
sonra 10.hafta da 74.5 oldum şuan 12.haftanın içindeyim tekrar 73e indim.. benim hiç bulantım falan da olmadı yani rahat bir dönem gecirdim ama çok terliyorum acaba bunun etksi var mıdır kilo vermem de.. ters giden bir şey yoktur inşallah daha önce bir kaybım oldugundan en ufak bişeyde endişe ediyorum.. dr.a gidip sağlıklı görünce rahatlıyorum :)

merhabalar

bende daha dün akşama kadar çok rahattım dün akşam bende şaşırdım göbeğim gerildi sanki çok kilo almış gibi oldum gerçi sabah bişey kalmıyor ama akşamları gerginlik rahatsız ediyor bende şimdiye kadar 500 gr ile 1 kg arasında gidip geliyorum .doktor kilo alışım yavaş diyor ama ben memnunum ilk çocuğumda 13 kilo ile doğum yaptım 2 ay içinde de eski kiloma döndüm bunda korkuyorum yaş ileri fazla alırsam bir daha veremem diye

Eger cok.iciyorsan etkilidir muhakkak.. Zamanla sigaranda azalir aldihlgin kilo da artar :)

Ense kalinligin ne kadar cikti canim ?
Selam kızlar. 9+3'üm ve 49,200 kg'ım. Üç hafta önce doktora gittiğimde 49,600'düm. Üç haftada 400 gram vermişim yani. Şimdilik kilom iyi ama ilerleyen aylarda ne olacak bilinmez :)

Boyun kac senin canim ya cok merak ettim :)

Cok su iciyorsan ondan olmusgur canim, terle atiyordur vucut.. Endiselenme

İlk hamileliginde ne guzel ideal kilo almissin, suan kac yasindasin kii ?

Boyum 1,55 canım :)

selam kızlar...175 boy 77 kilo ile hamile kaldım..az önce tartıldım.79,8 çıktı.şok oldum.çok afedersiniz 3 gündür kabızım.umarım kilo bundan kaynaklanıyordur

selam kızlar...175 boy 77 kilo ile hamile kaldım..az önce tartıldım.79,8 çıktı.şok oldum.çok afedersiniz 3 gündür kabızım.umarım kilo bundan kaynaklanıyordur
Ondandir canim, hem boyun uzun ya kaldirirsin.. Ben de 1,70 e 75 kiloyla kaldim cok daha vahim durumdahim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…