2014 ocak anneleri kilo takibi

canım nasıl kilo verdin peki
bebeğe zararı olmaz dimi
benim de kilo alısıma dikkat etmem lazım
aslında cok iyi gidiyordum ilk 3 ay 1 kg alan ben 1.5ayda 2kg aldım
dikkat etmeliyim acilen hemde

Herkese merhaba. Ben de Ocak sonu gibi bebişime kavuşacağım inşallah. 14. haftalığız, 46 ile hamile kaldım bulantı zamanlarında 44'e kadar düştüm ama çok şükür bulantılar geçmeye başlayınca yemeye başladım. Şu anda 46 kilodayım hala, hamile kaldığım kilodayım, bakalım ilerleyen aylar nasıl olacak.

kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz, ben 2 hamileliğim olmasına rağmen henüz hissetmedim sizde durumlar nasıl? :44:

ben sanki hissediyorum bütün gün akşama kadar çalışıyorum akşam yemeğinden sonra uzandığımda birşeyler hissediyorum hava kabarcığı gibi seyirme gibi
:44:

:44::44: şu anda 16. hafadayım 63.3 le başlamıştım şu anda 70 oldum
artık ipin ucu kaçtı mı ne durduramıyorum :) sizde durumlar nasıl:18:

Arkadaşlar Selam,

16. haftadayım, 2 kilo aldım ve göbüşüm çok az çıktı. Merak ediyorum sizde durumlar nedir ???

Canım ben 2 kilo aldım. Bana da çok geliyor, sonrasını düşünüyorum çünkü.

aynen sonrası önemli bundan sonra kilo alımı artacak 10 12 arası tamamlarsam süper olurdaaaaa daha fazla alacağım gibi
benimde göbüş çok az çıktı 17. haftada 4 ay bitip 5. aya giriliyor sonuçta göbüşler bundan sonra fırlıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…