merhabalar arkadaşlar
bende 17. haftadayım 1 kilo aldım ama bana da çok şişmanım gibi geliyor
hafif göbek çıktı hamile pantolanı giymeye başladım iki gündür
13 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum hiç kilo almamıştım göbeğim çıkmıştı ama toto küçülmüştü bir garip oldum ben yav :) kızım olucak popo alıp başını giicek diye ödüm patlıyor :18:
hiç kafana takma popo alıp başını gidecek diye ilk çocuğum kızdı hiç bişey olmadı 13 kilo ile doğum yaptım bir iki ay sonra hamilelik öncesine döndüm popo falan çıkmadı şimdi erkek bekliyoruz bakalım bu yaramazda kilolar nasıl olacak
bende 84 kiloyla hamile kaldım kilo almadım henüz kızımız olacak ve bende kesin 100 kilo olurum diye düşünüyorum bulantılar olmasa alırım ve çok korkuyorum mutlaka en az 10 kilo alınıyormuş almamak elimizde mi
bende 84 kiloyla hamile kaldım kilo almadım henüz kızımız olacak ve bende kesin 100 kilo olurum diye düşünüyorum bulantılar olmasa alırım ve çok korkuyorum mutlaka en az 10 kilo alınıyormuş almamak elimizde mi
Şimdiden 2,5 kilo aldım ne olacak sonum merak ediyorum.53,600 le hamile kaldım.şuan 56 kiloyum.çok moralim bozuk.ilk başta iyi gidiyordum ama son birkaç hafta çok kilo aldım.
valla yediklerim hep aynı hamileyim diye de abartmıyorum, zaten çok sık acıkmıyorum da, geç kalkıyorum zaten kahvaltı yapıyorum, acıkınca meyve ve akşam yemeği , Allah'tan sürekli aç gezmiyorum ama ilk haftalarda midem kıyılırdı sürekli, ve ben hiç kusmadım ve tiksinmedim, şu an 3-3,5 kilo fazlayım, sanırım herkesin bünyesi farklı
valla seninle aynı durumdayız fazla yemem içmem yok iştahım yok ilk3 ay hiç almadım ama şimdi hızla alıyorum anlamadım
ben boyuma gore kilolu iken gebe kaldim.baslarda cok korkuyordum giderek yuvarlanicam diyeama simdiye kadar hic kilo almadim;doktorum da 24 haftaya kadar almasan iyi olur dedi.ancak gun icinde neredeyse 1 kilo fark ediyor kilom.sizlerin de boyle oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?