2014 ocak anneleri kilo takibi

merhabalar arkadaşlar

bende 17. haftadayım 1 kilo aldım ama bana da çok şişmanım gibi geliyor
hafif göbek çıktı hamile pantolanı giymeye başladım iki gündür

merhabalar arkadaşlar

bende 17. haftadayım 1 kilo aldım ama bana da çok şişmanım gibi geliyor
hafif göbek çıktı hamile pantolanı giymeye başladım iki gündür

13 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum hiç kilo almamıştım göbeğim çıkmıştı ama toto küçülmüştü bir garip oldum ben yav :) kızım olucak popo alıp başını giicek diye ödüm patlıyor :18:

hiç kafana takma popo alıp başını gidecek diye ilk çocuğum kızdı hiç bişey olmadı 13 kilo ile doğum yaptım bir iki ay sonra hamilelik öncesine döndüm popo falan çıkmadı şimdi erkek bekliyoruz bakalım bu yaramazda kilolar nasıl olacak

bende 84 kiloyla hamile kaldım kilo almadım henüz kızımız olacak ve bende kesin 100 kilo olurum diye düşünüyorum bulantılar olmasa alırım ve çok korkuyorum mutlaka en az 10 kilo alınıyormuş almamak elimizde mi

Basenlerimden kilo almaya müsaitim korkum ondan kız bebeklerde bel ve kalçadan alınıyor diyolarya bakalım görcez inşallah 10 yada 12 kiloyla kapatabilirsem süper olcak ilki erkekti 20 kilo almıştım aman allahım duba gibiydim 165 boy düşünsene

sağlıklı olsunlarda kilo veriliyor bir şekilde inşallah sütümüz olur bebelerde emmeye gönüllü olur herşey daha kolay olur ozaman

aynı durumdayız cnm bebklerimz sağlıklı olur inş. ama insan kiloyuda düşünmeden edemio 100 kilo söz konusu sonuçta. peki şimdi kilolu duruyomusun boyun kaç ?

Ben de arada gramlar aldım, verdim, sanırım ilk haftalara göre şu an 1 kiloya yakın fazlalığım var.50,200'üm şu an.doktorum vücut yapın fazla kilo alacak gibi değil dedi, öyle olur umarım.Hedef olarak doğuma kadar en fazla 10-11 kilo al dedi.bakalım öyle olacak mı...

Şimdiden 2,5 kilo aldım ne olacak sonum merak ediyorum.53,600 le hamile kaldım.şuan 56 kiloyum.çok moralim bozuk.ilk başta iyi gidiyordum ama son birkaç hafta çok kilo aldım.

Şimdiden 2,5 kilo aldım ne olacak sonum merak ediyorum.53,600 le hamile kaldım.şuan 56 kiloyum.çok moralim bozuk.ilk başta iyi gidiyordum ama son birkaç hafta çok kilo aldım.

yediklerini yani yanlışlarını gözden geçir zayıflamaya çalışma bence ama bunan sonrası için daha temkinli ol, bende 800 gram almışım

valla yediklerim hep aynı hamileyim diye de abartmıyorum, zaten çok sık acıkmıyorum da, geç kalkıyorum zaten kahvaltı yapıyorum, acıkınca meyve ve akşam yemeği , Allah'tan sürekli aç gezmiyorum ama ilk haftalarda midem kıyılırdı sürekli, ve ben hiç kusmadım ve tiksinmedim, şu an 3-3,5 kilo fazlayım, sanırım herkesin bünyesi farklı

valla seninle aynı durumdayız fazla yemem içmem yok iştahım yok ilk3 ay hiç almadım ama şimdi hızla alıyorum anlamadım

Ben de korka korka gittim bu gün ama bir kilo almıştım.... 49 kiloydum 50 kilo olmuşum.... Yalnız ben de ödem oluyor galiba... Herkes kilo aldın diyordu... Kızımda da altı aydan sonra ayakkabı numaram artmış ve yüzüklerimi takamamıştım... Hiç de tuzlu yemem oysa ki... Yumurtaya domatese salatalığa tuz hiçkoymam yemeklere de hep az... Eşim sonradan ekler..

Ben 76.5 kg ile hamile kaldim bugun itibariyle 18.hafta+2 gundeyim ve kilom 74.5 hic kilo almadigim gibi kilo verdim ilk kizimdada hic kilo almamistim bakalim kisa kadar ne olacak ..

valla seninle aynı durumdayız fazla yemem içmem yok iştahım yok ilk3 ay hiç almadım ama şimdi hızla alıyorum anlamadım

Bugünlerde bende kilo almaya başladım ölçüyorum kendimi kalçalar aynı, yalnız memelerim çok ağır sert yani bide göbeğim çıktı, sadece oralardanmı aldım kilo anlamadım 2 3 günde 300 gram falan alıyorum .(

Kızlar merhaba ben de hızla kilo almaya başladım çok az almıştım son bir ayda 2,5 kilo biren aldım 18,3 üm va tam 4 kilo aldım((

ben boyuma gore kilolu iken gebe kaldim.baslarda cok korkuyordum giderek yuvarlanicam diye ama simdiye kadar hic kilo almadim;doktorum da 24 haftaya kadar almasan iyi olur dedi.ancak gun icinde neredeyse 1 kilo fark ediyor kilom.sizlerin de boyle oluyor mu ?

aynen benimde, gece yatarken tartılıyorum sabah kalktığımdada tartılıyorum tam 1 kilo fark var çok su içiyorum ben 3 litre bazen geçiyor bile.

günaydın bende 4 kilo aldım nasıl alıyorum anlamıyorum iştahsız her görüğünü yemem abur cuburum yok bayram boyunca nerdeyse hiç tatlı yemedim ama alıyorum işte yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…