bende 84 kiloyla hamile kaldım kilo almadım henüz kızımız olacak ve bende kesin 100 kilo olurum diye düşünüyorum bulantılar olmasa alırım ve çok korkuyorum mutlaka en az 10 kilo alınıyormuş almamak elimizde mi
Ben 76.5 kg ile hamile kaldim bugun itibariyle 18.hafta+2 gundeyim ve kilom 74.5 hic kilo almadigim gibi kilo verdim ilk kizimdada hic kilo almamistim bakalim kisa kadar ne olacak ..
Kızlar kabızlık yaşayan varmı aranızda
Ben yaşıyorum canım, söylemesi ayıptır 5 günde bir çıkıyordum tuvalete, doktorum ilaç verdi ve normale döndüm. Doktoruna mutlaka söyle ilaç veriyor zorlandığın zamanlarda kullanman için. Gebelikte hemoroid olabiliyor, dikkat et derim kabızlık deyip geçme.
Slm kızlar.Ben de yaklaşık 2 haftalık aradan sonra tartıya çıktım ve 50 kiloyum.Hamileliğimin başlangıcıyla neredeyse aynı.Halbuki göbeğim baya farkedilir hale gelmeye başladı ama kendim zayıflayıp göbişi mi şişiriyorum sadece anlamadım :)
Ben de mide bulantısı döneminde 1,5 kilo verdim. Dr un 12. haftadan sonra yüklendiği vitaminler sonucunda 1 ayda 2 kilo aldım. Hamilelik öncesindeki gibi yiyorum daha fazla değil, hatta cips kola gibi şeyleri de kestim ama başladık artık almaya.
Ben çok az kilo aldım ama bende 12 haftadan sonra başladım kilo almaya, acaba gerçekten vitamin haplarımı kilo aldırıyor, birçok kişi hamilelikte vitamin ilacına ihtiyaç yok diyor, acaba hatamı yapıyoruz içerek sonuçta yapay bir şey, acaba en azından bir gün içip bir gün içmesek çok şey kaybedermiyiz.
Canancım şu kadarını söyleyeyim, bayram arefesinde ve bayramda 2 ya da 3 gün vitamini aksattım, ve suyu çok az içtim demir ilacını içtim ama onu aksatmadım ve sonuç bayramın 2. günü sabahı üst solunum yolu enfeksiyonuyla uyandım.. Vucüt direncim düştüğü için de hala atlatamadım 2 gün komalık şekilde yattım.. Acile gittik antibiyotik başlattılar.. Hala ve hala çok öksürüyorum ve hala burnum tıkalı ve sesim düzelmedi.. Aldığım antibiyotiklerin de tetiklemesiyle geçmek bilmeyen bir mantarım var şuan.. Ve ben bu haftasonu da iyileşmezsem pazartesi günü dahiliyeye ve kadın doğuma gitmek zorunda kalıcam...
Aksatmayın sakın.. Bırakın iki kilo aldırsın ama hasta olmayın..
Ben çok az kilo aldım ama bende 12 haftadan sonra başladım kilo almaya, acaba gerçekten vitamin haplarımı kilo aldırıyor, birçok kişi hamilelikte vitamin ilacına ihtiyaç yok diyor, acaba hatamı yapıyoruz içerek sonuçta yapay bir şey, acaba en azından bir gün içip bir gün içmesek çok şey kaybedermiyiz.
Canancım şu kadarını söyleyeyim, bayram arefesinde ve bayramda 2 ya da 3 gün vitamini aksattım, ve suyu çok az içtim demir ilacını içtim ama onu aksatmadım ve sonuç bayramın 2. günü sabahı üst solunum yolu enfeksiyonuyla uyandım.. Vucüt direncim düştüğü için de hala atlatamadım 2 gün komalık şekilde yattım.. Acile gittik antibiyotik başlattılar.. Hala ve hala çok öksürüyorum ve hala burnum tıkalı ve sesim düzelmedi.. Aldığım antibiyotiklerin de tetiklemesiyle geçmek bilmeyen bir mantarım var şuan.. Ve ben bu haftasonu da iyileşmezsem pazartesi günü dahiliyeye ve kadın doğuma gitmek zorunda kalıcam...
Aksatmayın sakın.. Bırakın iki kilo aldırsın ama hasta olmayın..
Ben 56 kilo hamile kaldım ve şuan 60 kiloyumsizce fazla mı almışım?
Kesinlikle katılıyorum seda__22 bu arada çok geçmiş olsun, vitaminlerin kilo aldırdığını düşünüyorum ama 3-5 kilo için de o riske giremem hiç zaten çok sağlıklı beslenemiyorum. cananikiz sen de aksatma vitaminlerini, eskiler vitamin mi kullanıyormuş diyolar ya aldanma onlara da, vitamin kullanmıyolarmış ama köy tarhanası, köy bulguru, bahçe fasulyesi patlıcanı domatesi yiyolarmış bizim şimdiki yediklerimizden 5 kaz fazla vitamin alıyolarmış.
hiçç sıkma canını 21 haftalık hamileler için normal kilo alımı 5-7 arası deniliyor, hadi yine iyisin sen az bile almışsınbak bu linkten haftalara göre alınması gereken kilo hesabını yaptırabiliyosun.
http://www............./dosyalar/kiloalimi1.html
Bu dosyayı açmak istedim ama açamadım nedenki acaba
ayyy canım linki tam çıkarmamış yaagoogle da "gebelik kilo hesaplama" diye arat çıkıyo zaten :)) ............ sitesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?