Ya kızlar bu kilolar nasıl geliyor anlamadım hergün 100 200 gram alıyorum çıldırıcam herşey normal bu sabah 55.600 üm. 53.800 le başlamıştım seviniyordum kilo almıyorum diye, mezura ile ölçüyorum heryerim aynı sizde durumlar nasıl, acaba su tutuyor olabilirmi vücudum.
emin misin canım aynı olduğuna öndeki bebiş ne olacak? muhakkak gram da olsa onun ağırlığı var suyu var, rahim büyüyor, 2 kilo bile almamışsın daha, ben 4 kilo aldım valla, her bi yandan da genişledim :)
Ya kızlar bu kilolar nasıl geliyor anlamadım hergün 100 200 gram alıyorum çıldırıcam herşey normal bu sabah 55.600 üm. 53.800 le başlamıştım seviniyordum kilo almıyorum diye, mezura ile ölçüyorum heryerim aynı sizde durumlar nasıl, acaba su tutuyor olabilirmi vücudum.
ohooo sen az almışsın ben 62 ile başladım 67 oldum 5 kg aldım doğru düzgün boğazımda yok yiyerek alsam gam yemicem
merhabalar
bende 2 ile 3 kilo arasında almışım hergün değişik çıkıyor birgün3 birgün 2 tabii bunda kabızlığın etkisi olsa gerek fazla kilo almamış gibi dursamda yinede göbüş oluştu bu hafta dışarıdanda anlaşılıyor
Kalçam ve göğüsler ölçünce aynı sürekli ölçerim takıntı gibi :))) yalnız memelerim çok ağırlaştı sert sert oldular süt dolu gibi sendede varmı, önceki hamileliğimde hiç sertleşmemişti hiç sütüm olmaz sanmıştım ama bol bol olmuştu 22 ay emzirmiştim oğlumu inşallah bundada olur zorlanmam mama vericem diye inşallah hepimizin olur sütü
Evet canım. göğüslerim kocaman oldu ve sert
Benimkiler büyümedi ama dolgunlaştı, ilk bebeğimi emzirmemden dolayı yumuşamışlardı yani içi boşalmış gibiydi şimdi semsertler hoşta oldu doğrusu
Kızlar merhaba ben de hızla kilo almaya başladım çok az almıştım son bir ayda 2,5 kilo biren aldım 18,3 üm va tam 4 kilo aldım((
benimkiler zaten büyüktü , şu an göbekle eşit duruyor yandan bakınca :)
Kaç kiloyla hamile kaldınız
ben 52 kilo ile hamile kaldım
Kızlar kabızlığım geçti 2 gündür kilo verdim yani anlayamadığım kilolarım gitti 1.800 gr aldım sanırken meğerse 900 gram almışım sadece :) bu arada kuruüzüm, kurukayısı ve kuru incirden komposto yapıp öğlen ve akşam yemeklerinde meyveleriyle beraber yemeye başladığımdan beri bağırsaklarım çoook rahat kabız olan varsa tavsiye ederim hemde çok yararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?