2014 ocak anneleri kilo takibi

emin misin canım aynı olduğuna öndeki bebiş ne olacak? muhakkak gram da olsa onun ağırlığı var suyu var, rahim büyüyor, 2 kilo bile almamışsın daha, ben 4 kilo aldım valla, her bi yandan da genişledim :)

Kalçam ve göğüsler ölçünce aynı sürekli ölçerim takıntı gibi :))) yalnız memelerim çok ağırlaştı sert sert oldular süt dolu gibi sendede varmı, önceki hamileliğimde hiç sertleşmemişti hiç sütüm olmaz sanmıştım ama bol bol olmuştu 22 ay emzirmiştim oğlumu inşallah bundada olur zorlanmam mama vericem diye inşallah hepimizin olur sütü

ohooo sen az almışsın ben 62 ile başladım 67 oldum 5 kg aldım doğru düzgün boğazımda yok yiyerek alsam gam yemicem

merhabalar

bende 2 ile 3 kilo arasında almışım hergün değişik çıkıyor birgün3 birgün 2 tabii bunda kabızlığın etkisi olsa gerek fazla kilo almamış gibi dursamda yinede göbüş oluştu bu hafta dışarıdanda anlaşılıyor

50 ile hamile kaldım 55 im şu anda. her şey normal gibi ama göğüslerim karnımdan daha çok büyüdü. biraz sinir bozucu minişim gelsin de sağ salim, çok da önemli değil :)

Evet canım. göğüslerim kocaman oldu ve sert

Kızlar merhaba ben de hızla kilo almaya başladım çok az almıştım son bir ayda 2,5 kilo biren aldım 18,3 üm va tam 4 kilo aldım((

Ben de aynı durumdayım 18+4 üm ve ben de 4 kilo aldım(( ve bu kilonun 2 kilosunu son iki buçuk haftada aldım anlamadım gitti (

kızlar 48le kaldım.21. haftamdayım ve şuan 58 kiloyum.ilk 3 ay hiç almadım kilo.yani hesaba vuracak olursak 2 ayda 8 hafta var ve hafta başına 1,5 kilo kadar bişiy düşüyo.patlicaaaaaaaaaam.beni görenler tanıyamıyor.zaten de çok ağırlaştım 2 adım yürüsem bayılcak gibi oluyorum.hesaplarıma göre doğuma 90 kiloyla gitcem.:)korkuuuuunç

Hamile olduğumu öğrendiğimde 66,6 kiloydum. Şimdi 70,3-70,4 falan geliyorum. 4 kiloya yaklaştım. Ve doktorum ilk 4 ayda en fazla 3 kilo al demişti.. Nolacak böle bilmiyorum. Benim ilk başlarda iştahım çok açıktı şu anda normale döndüm azıcık..

ben 52 kilo ile hamile kaldım

Kızlar kabızlığım geçti 2 gündür kilo verdim yani anlayamadığım kilolarım gitti 1.800 gr aldım sanırken meğerse 900 gram almışım sadece :) bu arada kuruüzüm, kurukayısı ve kuru incirden komposto yapıp öğlen ve akşam yemeklerinde meyveleriyle beraber yemeye başladığımdan beri bağırsaklarım çoook rahat kabız olan varsa tavsiye ederim hemde çok yararlı

Yanlış yere yazmışım konuya cevap vericektim sözde

bende 82 kiloyla hamile kalmıştım 85 kilo oldum 3 kilo almışım ama kabızlık sorunu bendede var kuru üzüm kuru kayısı ve kuru inciri karıştırıp mı komposto yapacağım

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…