2014 ocak anneleri kilo takibi

bende 82 kiloyla hamile kalmıştım 85 kilo oldum 3 kilo almışım ama kabızlık sorunu bendede var kuru üzüm kuru kayısı ve kuru inciri karıştırıp mı komposto yapacağım

Evet karışık hepsinden biraz ama tanelerinide ye bende çok işe yaradı, bide kuru erik sabah aç karnına 2 tane yersen oda faydalı daha zahmetsiz :)))

53 kilo ile hamile kalmıştım ben de. ilk 3 ay hiç kilo almadm ama şimdi 58 kilo oldum ve 22.haftayı bitirdik. yani ortalama olarak 5 ayda 5 kilo çok değil gibi ama o beş kiloyu son aylarda alınca korkmaya başladım. 5 kilo bile o kadar çok fark ediliyor ki...:18:

49 kiloyla hamile kaldım,şimdi 50 küsürlerdeyim. 19. haftama kadar 1 kilo aldım sadece.Hatta ben kilo veriyorum,bebek alıyor sanki.Sadece önden göbek çıktı o kadar :) Şimdilik gayet başarılı ilerliyorum gibi ama ileride de kilo alamayıp bebeğimi besleyemezsem, iyi gelişmezse diye korkuyorum.

49 kilo ile hamile kaldım... 19+5 de 51 kiloydum... Geçen ay bir bu ay bir kilo aldım...

İlk hamileliğimde 7 kilo almıştım... Bunda kaç ile bitecek merak ediyorum... İlk üç ay 5 kiLo vermiştim, bu da vermedim bir 12 13 alırım ama çok almasam bari, çünkü boyum kısa...

Aynı durum bende de var. 49 kilo ile hamile kaldım. Mide bulantilarimdan dolayı 46.5 e kadar düştüm. 20+3um. 50 51 arasi gidip geliyorum. Herkes çok zayifsin deyip duruyor. Doktor da kilo alacak bi yapın yok dedi. Bu durumda olmak avantaj mi degil mi çözemedim

7 kilo ile doğumdan sonra bişey kalmamıştır herhalde, ben ilkinde 20 kilo almıştım boy 165cm şimdide 1 buçuk kilo falan almışım 56 kiloya yaklaştım.

merhaba kızlar konuyu başından beri okudum ve bende yazmak istedim; 5 yaşında bir oğlum var şunan 19 haftalık hamileyim ve bir kızım olcak şimdilik kilo almadım ama eminim yakında almaya başlarım ben oğlumda ilk beş ayda 7 kilo almıştım ve toplamda 15 kilo ile doğum yaptım 5 kilo doğumda gitti kalan 10 kiloyu 6 ayda verdim bakalım bunda ne olcak

7 kilo ile doğumdan sonra bişey kalmamıştır herhalde, ben ilkinde 20 kilo almıştım boy 165cm şimdide 1 buçuk kilo falan almışım 56 kiloya yaklaştım.

Kilo kalmadı ama göbek kaldı... Genetik olarak göbek bölümünden yağlanmaya elverişliyiz... Maalesef en çirkin bölge....

Kilo kalmadı ama göbek kaldı... Genetik olarak göbek bölümünden yağlanmaya elverişliyiz... Maalesef en çirkin bölge....

sezaryenlemi doğum yaptın genelde sezaryenden sonnra kalıyor göbek, ben sezaryenle doğum yapmıştım ama kalmamıştı, şimdi kocaman göbeğim çok şükür

benimde 5 yaşında oğlum var 19 haftalık hamileyim yine oğlum olucak nasipse :) ben 2 kilo almışım

sezaryenlemi doğum yaptın genelde sezaryenden sonnra kalıyor göbek, ben sezaryenle doğum yapmıştım ama kalmamıştı, şimdi kocaman göbeğim çok şükür

Yok canım sezeryan değil normal doğum, ama benim ablalarımda da hep göbek var, hani kocaman değil ama vücudumuza göre oldukça dikkat çekici, hele bir de hazımsızlık olurdu zaman zaman hep hamile misin diye sorarlardı, çok şükür şimdi hamileliğimi de gördüler de öyle minik bir göbekle olmadığını anladılar, kocaman bir göbeğim var şimdiden... Doğuma kadar ne olacağım bilmiyorum...

Maşallah, Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah, 8 aylıktı oğlum anneme bırakıp eşimle alışverişe gitmiştik mağazadaki satıcı bey koşup tabure getirdi bana yorulmayın lütfen buyrun oturun diye hamile zannetti beni çok bozulmuştum ama belli etmemiştim hemen oturmuştum, 2 yıl hamile gibi gezdim sezaryenden dolayı :)))

benimde 5 yaşında oğlum var 19 haftalık hamileyim yine oğlum olucak nasipse :) ben 2 kilo almışım

ben yazıyı başından beri okumuştum ve sanki sizinde kızınız olcak diye biliyordum hatta güldüm tesadüfe bak bende 19 hafta hamileyim 5 yaşında bir oğlum var bide kızım olcak diye yanlış mı anlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…