Ben de aynı durumdayım 18+4 üm ve ben de 4 kilo aldım(( ve bu kilonun 2 kilosunu son iki buçuk haftada aldım anlamadım gitti (
bende 82 kiloyla hamile kalmıştım 85 kilo oldum 3 kilo almışım ama kabızlık sorunu bendede var kuru üzüm kuru kayısı ve kuru inciri karıştırıp mı komposto yapacağım
yarın 22+0 ım ve sıfır kilo aldım :)
49 kiloyla hamile kaldım,şimdi 50 küsürlerdeyim. 19. haftama kadar 1 kilo aldım sadece.Hatta ben kilo veriyorum,bebek alıyor sanki.Sadece önden göbek çıktı o kadar :) Şimdilik gayet başarılı ilerliyorum gibi ama ileride de kilo alamayıp bebeğimi besleyemezsem, iyi gelişmezse diye korkuyorum.
49 kilo ile hamile kaldım... 19+5 de 51 kiloydum... Geçen ay bir bu ay bir kilo aldım...
İlk hamileliğimde 7 kilo almıştım... Bunda kaç ile bitecek merak ediyorum... İlk üç ay 5 kiLo vermiştim, bu da vermedim bir 12 13 alırım ama çok almasam bari, çünkü boyum kısa...
7 kilo ile doğumdan sonra bişey kalmamıştır herhalde, ben ilkinde 20 kilo almıştım boy 165cm şimdide 1 buçuk kilo falan almışım 56 kiloya yaklaştım.
Kilo kalmadı ama göbek kaldı... Genetik olarak göbek bölümünden yağlanmaya elverişliyiz... Maalesef en çirkin bölge....
merhaba kızlar konuyu başından beri okudum ve bende yazmak istedim; 5 yaşında bir oğlum var şunan 19 haftalık hamileyim ve bir kızım olcak şimdilik kilo almadım ama eminim yakında almaya başlarım ben oğlumda ilk beş ayda 7 kilo almıştım ve toplamda 15 kilo ile doğum yaptım 5 kilo doğumda gitti kalan 10 kiloyu 6 ayda verdim bakalım bunda ne olcak
sezaryenlemi doğum yaptın genelde sezaryenden sonnra kalıyor göbek, ben sezaryenle doğum yapmıştım ama kalmamıştı, şimdi kocaman göbeğim çok şükür
Yok canım sezeryan değil normal doğum, ama benim ablalarımda da hep göbek var, hani kocaman değil ama vücudumuza göre oldukça dikkat çekici, hele bir de hazımsızlık olurdu zaman zaman hep hamile misin diye sorarlardı, çok şükür şimdi hamileliğimi de gördüler de öyle minik bir göbekle olmadığını anladılar, kocaman bir göbeğim var şimdiden...Doğuma kadar ne olacağım bilmiyorum...
benimde 5 yaşında oğlum var 19 haftalık hamileyim yine oğlum olucak nasipse :) ben 2 kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?