2014 ocak anneleri kilo takibi

o bendim 12 haftalıkken %95 kız demişti bende herkese yaymıştım .))) sonradan pipimiz çıktı 16. haftada erkek dedi doktorumuz ev askeriye gibi oldu :))))

o bendim 12 haftalıkken %95 kız demişti bende herkese yaymıştım .))) sonradan pipimiz çıktı 16. haftada erkek dedi doktorumuz ev askeriye gibi oldu :))))

hadiya allah yardımcın olsun oğlum babacı bari kızı kendime çeviriyim en azından tv seyrederken kendime bi yandaş bulurum yoksa hep maç izlemek zorunda kalırım :)) benimkinin cinsiyetini 16 haftalıkta söylemişti umarım değişmez (

Allah gönlüne göre versin, benim oğlan hep anacı :)) şanslıyım bunuda kendime bağlıyım 3 e karşı 1, karşımızda duramaz ne istersek oy çokluğuyla yaptırırız ooohh

Doktorum bana almaman daha iyi hiç kafana takma kilo almamanı dedi.Bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra normali bu zaten.Şanslı hamilelerdeniz bence

Doktorum bana almaman daha iyi hiç kafana takma kilo almamanı dedi.Bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra normali bu zaten.Şanslı hamilelerdeniz bence
Doktora son gittiğimde o da Bebek saglikli olduğu surece zayıf olmanin avantaj olduğunu söyledi ama çevredeki insanlarin Zayıfsin kilo al demeleri canımı sıkıyor. Cevap vermekten de yoruldum öyle insanlara önemli olan bebeğin sağlikli olmasi

Allah gönlüne göre versin, benim oğlan hep anacı :)) şanslıyım bunuda kendime bağlıyım 3 e karşı 1, karşımızda duramaz ne istersek oy çokluğuyla yaptırırız ooohh

cümlemizin canım, benim oğlan nankör bende kıza umut bağladım gören şaşırıyo bu nasıl bi baba düşkünlüğüdür elinden gelse adamı işe göndermeyecek bide erkek çocukları anneye düşkün olur diyorlar pehh :)) gerçi arada işime yaramıyo değil herşeyi babasına yaptırıyor gece suyunu bile babasından istiyo he he :)))

Benim oğlanda tabiri caizse pis işleri babasına yaptırıyor keyiflileri benimle yapmak istiyor, yaşasın erkek annesi olmak, inşallah kızın sana düşkün olurda 2 ye 2 olursunuz :)))

Kilo almayan grup benim gözümde şanslı grup ama şu var siz zaten alıyorsunuz kilo 46dan 51 e çıkmışınız nerdeyse 5 kilo almışsınız buda çok normal
kilo alımınızı düştüğünüz kilodan hesaplayın

Benim oğlanda tabiri caizse pis işleri babasına yaptırıyor keyiflileri benimle yapmak istiyor, yaşasın erkek annesi olmak, inşallah kızın sana düşkün olurda 2 ye 2 olursunuz :)))

amin canım sağlıklı bişekillde doğarlar umarım dünyanın en güzel duygusu bu yaşasın yine ve yeniden anne olmak rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

amin canım sağlıklı bişekillde doğarlar umarım dünyanın en güzel duygusu bu yaşasın yine ve yeniden anne olmak rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

Amin inşallah, etrafımda çok insan var hamile kalamayıp parasını pulunu bu yola döken ama yinede hamile kalamayan, Rabbim hayırlı kapılar açsın

Amin inşallah, etrafımda çok insan var hamile kalamayıp parasını pulunu bu yola döken ama yinede hamile kalamayan, Rabbim hayırlı kapılar açsın

amin canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi ben en son 16 haftalıkken kontrole gittim bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum senin doktor bi tarih vermişmiydi

amin canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi ben en son 16 haftalıkken kontrole gittim bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum senin doktor bi tarih vermişmiydi

16 haftalıkkenn rutin kontrolüm vardı, ayın 14 ünde yine aylık kontrolüm var 28 eylül için ayrıntılı ultrason dedi onu yaptırıcam kısmetse senin tetanoz aşısı nezman

Son düzenleme:
16 haftalıkkenn rutin kontrolüm vardı, ayın 14 ünde yine aylık kontrolüm var 28 eylül için ayrıntılı ultrason dedi onu yaptırıcam kısmetse senin tetanoz aşısı nezman

ya ben pek düzenli gidemedim daha doğrusu bitlis gibi bi yerde bulduğumuza gidiyoruz bide bir memleket bi burası saçma sapan oldu bakalım bende haftaya cuma günü 20 haftam doluyor o zaman giderim tetanozu bilmiyorum oğlanda vurdurmuştum kolum çok ağrımıştı o yüzden istemiyorum ama bakalım doktor vurdur derse mecbur vurdururum

İş gereğimi ordasınız, büyük konuşmayayımda İstanbuldan başka yerde yaşamak benim içinn çok zor, bursa izmir ankara antalya trabzon tekirdağ daha birçok yerde bulundum ama istanbul gibisi yok, bu arada ben oğlumda tetanoz olmamıştım yani söylemediler bende bilmiyordum zaten canım çoooook kıymetli bilmiyorum nasıl yaptırıcam :18:

evet canım şark hizmetindeyiz bende 3 istanbulda kaldım ama ne okadar büyük bir yer nede bukadar küçük bir yer olmasın istiyorum bakalım hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…