bende 20 haftalık beş aylık hamileyim bi kız cocucugu beklıyorum şimdiden 4 kilo aldım bile
bende 20 haftalık hamişim benimde kızım olcak ben 1 kilo almışım ama bu benim ikinci çocuğum ben ilkinde beş aylıkken 7 kilo almıştım 8 kiloda ondan sonra aldım 15 kilo ile doğuma girmiştim üstelik erkek bebekti yani değişiyor bence fazla değil ama siz dikkat etmeye çalışın sizin ilk hamileliğiniz mi?
ben de 5. aydayım ve 6-7 kilo aldım, kalanı sizin gibi 8 le tamamlasam iyi, bu ay çok kilo aldım, hem iştahımda çok açık değil, normal yani eskisi gibi, sonrası için korkuyorum
bende 20 haftalık hamişim benimde kızım olcak ben 1 kilo almışım ama bu benim ikinci çocuğum ben ilkinde beş aylıkken 7 kilo almıştım 8 kiloda ondan sonra aldım 15 kilo ile doğuma girmiştim üstelik erkek bebekti yani değişiyor bence fazla değil ama siz dikkat etmeye çalışın sizin ilk hamileliğiniz mi?
bugun doktora gittim canım sıkıldı
60 kilo olmusum . doktor çok hızlı kılo alıyosun dedi 3 hafta önce 57 kiloydum .54 kilo ile hamile kaldım 1.65 boyum var .Allah a şükür bebiş iyi ama hem onun hem kendi sağlıgım ıcın fazla kilo almak ıstemıyorum . yediklerine dikkat et dediama işin kötü tarafı iştahım hıç olmadığı kadar yerınde ve deli gibi tatlı ve hamur işi yıyorum çikolata ,gofret ,hamur tatlıları ,pizza ,kol böreği.... Allah ne verdıyse :26: bununla nasıl başa çıkıcam bılmıyorum
ben de aynı durumdayım kardeş . 53 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 60 oldum. ilk 3 ay hiç kilo almamıştım ama son iki ayda aldım tüm bu kiloları ve her gün almaya da devam ediyor. iştahım da acayip sabah kurt gibi aç bi vaziyette uyanıyorum gece yatana kadar da sürekli bir şeyler yiyorum. ben de ne yapacam hiç bilmiyorum
hamile arkadaşlar bi bakarmısınız allah rızası için
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru...l#post31936001 (41 hamileden birer Ayetel kürsi Allah rızası için)[/QUOT
kardeş birtane ben okudum allah kabul etsin
hamile arkadaşlar bi bakarmısınız allah rızası için
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru...l#post31936001 (41 hamileden birer Ayetel kürsi Allah rızası için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?