2014 ocak anneleri kilo takibi

bende 20 haftalık beş aylık hamileyim bi kız cocucugu beklıyorum şimdiden 4 kilo aldım bile

bende 20 haftalık hamişim benimde kızım olcak ben 1 kilo almışım ama bu benim ikinci çocuğum ben ilkinde beş aylıkken 7 kilo almıştım 8 kiloda ondan sonra aldım 15 kilo ile doğuma girmiştim üstelik erkek bebekti yani değişiyor bence fazla değil ama siz dikkat etmeye çalışın sizin ilk hamileliğiniz mi?

ben de 5. aydayım ve 6-7 kilo aldım, kalanı sizin gibi 8 le tamamlasam iyi, bu ay çok kilo aldım, hem iştahımda çok açık değil, normal yani eskisi gibi, sonrası için korkuyorum

ben de 5. aydayım ve 6-7 kilo aldım, kalanı sizin gibi 8 le tamamlasam iyi, bu ay çok kilo aldım, hem iştahımda çok açık değil, normal yani eskisi gibi, sonrası için korkuyorum

inş korktuğunuz gibi olmaz ama inanın onlar sağlıklı doğsunlar kilolar istenirse verilir

Son düzenleme:
arkadaşlar ben ilk hamileliğimde yaklaşık 10 kilo almıştım 86 da doğum yaptım sonra o kiloyu veremedim şuan kızım 2 yaşında ve yine hamileyim 5 ayda hiç almadım 85.5 kiloyum ama korkuyorum inşallah doğuma kadar en fazla 3-4 kg alırım

evet ilk gebeligim çok şukur bi sıkıntı cıkarmıo bebişim bana zaten 50 kiloyla hamile kaldım

bugun doktora gittim canım sıkıldı

60 kilo olmusum . doktor çok hızlı kılo alıyosun dedi 3 hafta önce 57 kiloydum .54 kilo ile hamile kaldım 1.65 boyum var .Allah a şükür bebiş iyi ama hem onun hem kendi sağlıgım ıcın fazla kilo almak ıstemıyorum . yediklerine dikkat et dedi ama işin kötü tarafı iştahım hıç olmadığı kadar yerınde ve deli gibi tatlı ve hamur işi yıyorum çikolata ,gofret ,hamur tatlıları ,pizza ,kol böreği.... Allah ne verdıyse :26: bununla nasıl başa çıkıcam bılmıyorum

ben de aynı durumdayım kardeş . 53 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 60 oldum. ilk 3 ay hiç kilo almamıştım ama son iki ayda aldım tüm bu kiloları ve her gün almaya da devam ediyor. iştahım da acayip sabah kurt gibi aç bi vaziyette uyanıyorum gece yatana kadar da sürekli bir şeyler yiyorum. ben de ne yapacam hiç bilmiyorum

59 civarı bi kiloyla hamile kaldım.boyum 1.70 cm..23.haftadayız şu anda 63 e yakınım ... toplamda 3,5 kg aldım ilk 15 hafta hiç kilo almamıştım........bu saatten sonra istesek de istemesek de alacağız ama ekmek,hamur işi ve abur cubura dikkat etmeli yinede....

Son düzenleme:

nefsime hakim olamıyorum .bende yememem gerektiğini biliyorum hem sağlıksız hem kılo aldırıyo ama sürekli aklımda yemek var oruçlu gibiyim şunu yesem onu yesem bunuda yesem diye düşünüyorum hep :44:

İki gündür yürüyüşe çıkıyorum bakalım işe yarayacakmı ? burdan yazarım ; sen de yaz hehehe

ben de 50 ile gebe kaldım sanırım şu anda 56.5 falanım. 6.ayımdayım. doktor iyi dedi ama bilemedim .

bir haftadır çok fazla yoruluyorum kilo vermeye başladım...baskülüm bozuk olabilir diyecem ama kapanmayan trençkotlarım bile olmaya başladı.anlamadım gitti...

sizin de dengesiz kilo alıp vermeleriniz var mı?...

bnde 52 de basladım 57 yım şimdi 6 aylık olduk ikinci hamılelıgım ama sanırım bbunda da fazla kılo almıycam 65 ancak olurum dugum yapmaya bu gıdışle....

benimde 2. hamileliğim ilkinde 12- 13 kilo ile doğum yaptım. şimdide de 52 ile hamile kaldım şuanda 56 kiloyum inşallah bu şekilde devam eder fazla kilo almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…