hamile arkadaşlar bi bakarmısınız allah rızası için
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru...l#post31936001 (41 hamileden birer Ayetel kürsi Allah rızası için)
24 haftalık oldum bende toplam 5 kilo almışım 58 kiloyum şuan, nasipse oğlum olacak yeniden, dün ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda sizler yaptırdınızmı ayrıntılı ultrasonu
ben 22 haftada yaptırdım allaha şükür herşey yolunda bizde de...benimde oğlum olacak tam olarak doğum tarihiniz ne zaman?bana doktorum 25 ocak dedi?
ben 22 haftada yaptırdım allaha şükür herşey yolunda bizde de...benimde oğlum olacak tam olarak doğum tarihiniz ne zaman?bana doktorum 25 ocak dedi?
Merhaba bende 26 haftalık gebeyim 75 kiloyla hamile kaldım 4 kilo almışım.Doktorum az kilo alıyosun yiyebilirsin benim için bi sakıncası yok dedi , iyide ben yiyorum zaten dedim sanırım metabolizmam hızlandı nabzım hep yüksek dedim.ama kafam karıştı tabi almam gerekiyosa alırım inşallah ne diyim ! Bu lafı birgün diceksin deseler yürü git işine derdim herhal:))aman bebişlerimiz sağlıklı olsun da bizde sağlıklı olalım da inşallah gerisi yalan be rakamlara takılmamak lazım diye düşünüyorum yane:)))
benim sata göre 31 ocak ama döllennme erken olmuştu yani 9. gün hamile kaldım o yüzden 1 hafta ileriden takip ediyoruz, ölçümlerde 25 ocak görünüyor, tabi sezaryen olacağı için 10 ocak 15 ocak gibi olur sanırım 38 haftalıkken kavuşurum yavruma nasipse rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Özel omazsa bişey sormak istiyorum, kıyaslamak hiç istemem ama bizim boy ve baş çevresi arasında hafta farkı var yani boya göre önde, baş olarak geride sizin nasıl acaba+
Önemli olan bebeğin gelişimi bugün doktorum 26 haftalıksın göbek nerde diye sorduKiloda almamışım hiç verdiklerimin üstüne ama bebeğin kilosu gayet iyi dedi seninde öyledir.Sağlıklı beslenip gece yarısı kebapcı actıranlardan değilseniz zaten en güzelini yapıyorsunuz:):)Bebişler içeride çok mutlu bence ultrasonlarda sorun yoksa.Bazı doktorlar boş boğaz oluyor canınızı sıkmayın hiç:):):)
Rabbim hepimize hayırı doğumlar,hayırlı evladlar nasıp etsin inş:)
kontrole gittiğim zaman hangi hafta gidersem o hafta çıkıyor bilemiyorum yani.ama adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyorum ama doktorum sorun olmadığını söyledi.içiniz rahat olsun bence:)
mrb canankız sezeryan olmak senin tercihinmi yoksa doktormu söyledi haftaya kontrolüm var ve şuana kadar doktorum böyle bişeyden bahsetmedi bana ben normal istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?