2014 ocak anneleri kilo takibi

76 ile hamile kaldım ama 66 ya indim;şimdi ise sadece 3 kilo almışım umarım böyle gider.Hoş son aylar var daha önümüzde.Umarım çok kilo almadan kapatırım ilk gebeliği.

62 kilo ile hamile kaldım 68.5 kiloyum ve 10 gündür iştahım inanılmaz açıldı doktorumun demesine göre 13-15 kilo arası alırmışım 💃💃

bugün doktora gittim 5 - 5,5 arasında kilo almışım doktorum iyi dedi .ama bundan sonrası asıl kilolar inşallah fazla almam

bende yeniyim ögrenmye başladım ve ocak annesiyim 26 haftalık gebeyim siz kaç haftalık oldunuz cinsiyet ney benim kız nasip olursa

Merhaba bende 26 haftalık gebeyim 75 kiloyla hamile kaldım 4 kilo almışım.Doktorum az kilo alıyosun yiyebilirsin benim için bi sakıncası yok dedi , iyide ben yiyorum zaten dedim sanırım metabolizmam hızlandı nabzım hep yüksek dedim.ama kafam karıştı tabi almam gerekiyosa alırım inşallah ne diyim ! Bu lafı birgün diceksin deseler yürü git işine derdim herhal:))aman bebişlerimiz sağlıklı olsun da bizde sağlıklı olalım da inşallah gerisi yalan be rakamlara takılmamak lazım diye düşünüyorum yane:)))

24 haftalık oldum bende toplam 5 kilo almışım 58 kiloyum şuan, nasipse oğlum olacak yeniden, dün ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda sizler yaptırdınızmı ayrıntılı ultrasonu

bende 23 haftalık hamileyim ve 52 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 60 kilo oldum ben sanırım fazla kilo aldım ilk başta bende anlamadım nasıl oldu:)doktorum nasıl başardın kilo almayı dedi:)bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacağım...

ben 22 haftada yaptırdım allaha şükür herşey yolunda bizde de...benimde oğlum olacak tam olarak doğum tarihiniz ne zaman?bana doktorum 25 ocak dedi?

bende şuana kadar 3 kilo aldım ama bu 3 kiloyu yeni aldım 20 haftaya kadar hiç almamıştım.oğlumda bu aya geldiğimde 8 kilo almıştım ama kızım annesini formunu düşünüyor galiba aldırmadı gerçi ben bundan sonra korkuyorum çünkü asıl kilolar bundan sonra alınacak gibi geliyor kızlar sonradan aldıra biliyormuş :))

ben 22 haftada yaptırdım allaha şükür herşey yolunda bizde de...benimde oğlum olacak tam olarak doğum tarihiniz ne zaman?bana doktorum 25 ocak dedi?

benim sata göre 31 ocak ama döllennme erken olmuştu yani 9. gün hamile kaldım o yüzden 1 hafta ileriden takip ediyoruz, ölçümlerde 25 ocak görünüyor, tabi sezaryen olacağı için 10 ocak 15 ocak gibi olur sanırım 38 haftalıkken kavuşurum yavruma nasipse rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Özel omazsa bişey sormak istiyorum, kıyaslamak hiç istemem ama bizim boy ve baş çevresi arasında hafta farkı var yani boya göre önde, baş olarak geride sizin nasıl acaba+

Önemli olan bebeğin gelişimi bugün doktorum 26 haftalıksın göbek nerde diye sorduKiloda almamışım hiç verdiklerimin üstüne ama bebeğin kilosu gayet iyi dedi seninde öyledir.Sağlıklı beslenip gece yarısı kebapcı actıranlardan değilseniz zaten en güzelini yapıyorsunuz:):)Bebişler içeride çok mutlu bence ultrasonlarda sorun yoksa.Bazı doktorlar boş boğaz oluyor canınızı sıkmayın hiç:):):)
Rabbim hepimize hayırı doğumlar,hayırlı evladlar nasıp etsin inş:)

Son düzenleme:
kk nın en çok kilo alan hamilesi yazıyor...:) tam 13 kilo aldım. 49 la kalmıştım 62 kiloyummm.ama herkes daha kilomu sölemeden sen nasıl hamilesn hiç kilo almamışsın diyo.çok gülüyorum.13 kg var üstmde fazladan diye.ama benim bebeğim çok zayıf.bebeğimi besleyemiyorum sanırım.850 gram.en az 1 kg olması gerekmez mi yaa.çok üzülüyorum onun adına

mrb canankız sezeryan olmak senin tercihinmi yoksa doktormu söyledi haftaya kontrolüm var ve şuana kadar doktorum böyle bişeyden bahsetmedi bana ben normal istiyorum

Özel omazsa bişey sormak istiyorum, kıyaslamak hiç istemem ama bizim boy ve baş çevresi arasında hafta farkı var yani boya göre önde, baş olarak geride sizin nasıl acaba+

kontrole gittiğim zaman hangi hafta gidersem o hafta çıkıyor bilemiyorum yani.ama adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyorum ama doktorum sorun olmadığını söyledi.içiniz rahat olsun bence:)

Canım içimi rahatlattın teşekkür ederim .İnan bu sabah ortalığı ayağa kaldırdım kilo vermişim 1 kilo onu görünce:) ama artık sakinim bebişlerimizde bizde çok iyiyiz ve sağlıklıyız sağlıklı olucaz Allah ın izniyle!

kontrole gittiğim zaman hangi hafta gidersem o hafta çıkıyor bilemiyorum yani.ama adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyorum ama doktorum sorun olmadığını söyledi.içiniz rahat olsun bence:)

Yumurtlama zamanıyla alakalı sanırım, bende doktoruma sordum bugün azcık başını oynatsa yanlış ölçülebilir endişelenme dedi. sağlıkla doğsunlarda

mrb canankız sezeryan olmak senin tercihinmi yoksa doktormu söyledi haftaya kontrolüm var ve şuana kadar doktorum böyle bişeyden bahsetmedi bana ben normal istiyorum

İlk oğlumda son güne kadar normal diyordu bende öyle istiyordum, çatı muayenesinde 39 yada 40 haftanın içindeyken çatımın basık olduğunu ama çok ısrar edersem normal doğum olabileceğini bebeğin başını vakumla çekebileceğini söylemişti, vakumun zararlarını bildiğimden sezaryene beraber karar verdik 40. haftamda doğurdum yavrumu, şimdiden belli olmuyor yani illa sezaryen istemiyorsan gidişata bakıyorlar birazda doktorla alakalı gece sancın tutarsa gelmesi var, doğum olana kadar başında beklemesi var diye 45 dakikada sezaryeni tercih eden dr lar var şans birazda aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…