Canım içimi rahatlattın teşekkür ederim .İnan bu sabah ortalığı ayağa kaldırdım kilo vermişim 1 kilo onu görünce:) ama artık sakinim bebişlerimizde bizde çok iyiyiz ve sağlıklıyız sağlıklı olucaz Allah ın izniyle!
bende 23 haftalık hamileyim ve 52 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 60 kilo oldum ben sanırım fazla kilo aldım ilk başta bende anlamadım nasıl oldu:)doktorum nasıl başardın kilo almayı dedi:)bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacağım...
ben 1.5 haftada 4 kilo alarak doktorumu şoka uğrattım heheheh ne yıyosun sen diye nara attı halbukı aynı şeyleri yıyorum :44:
eleviti kesti doğal yollardan vitamin al diye liste verdi Allaha şükür son 1 ayda iki kilo aldım .54 ile başladım 61 oldum bakalım finalde kaç olucaz hayırlısı
27haftalığım bnde 52 53 gıbıydım 58 gelıyorum 6 kılo falan aldım.. bnce çokpanıklıyosunuz toplamda12 15 kılo zaten normal kızlar ılk hamılelıgımde 14 kılo aldım dogumdan 2 hafta sonra eskı kıloma dönmüştüm okadar da korkmayın.....
peki ilk hamileliğinizde bu zamanlarda kaç kilo almıştınız hatırlıyormusunuz
ben 8 kg aldım kaçla bitireceğim diye korkuyorum:18:
aslında bende aynı şeyleri yiyorum farklı birşey yemiyorum yani.banada vermedi vitamin zaten çok kilo almışsın die.22 haftada şeker yüklemesi yapıldı sağlık ocağında oradaki doktor b12 vermiş iğne haftada 1 sefer bende daha başlamadım ne yapsam bilmiyorum...kusura bakmazsanız listenizde yemeniz gerekenler neler paylaşırmısınız?birde hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız?
Hamileligimin baslangicindan beri toplamda 3-4 kg aldim .Aldigim 4 kg nin 2 kgsinide son 1 ayda aldim.Insallah son 88 gunde bu oranda gider.Cok sukur bebekle ilgili de hersey yolunda.Benim gibi az kilo alan varsa ve bir saglik sorununuz yoksa endiselenmeyin ben ilk kizimdada boyleydim 5 kg almistim sadece ve kizim 3.400 gram 49 cm dogdu..
26+2
hamileliğimi öğrendiğim 4. haftadan beri her sabah uyanınca bi-iki tane kuru kayısı , bi haşlanmış yumurta , öğlen bir avuç ceviz, bi -iki meyve , akşamda günlük süt . bunlar hergün yediklerim .
haftada 1 gün kırmızı et ,2 gün sebze ,2 gün baklagil pişiriyorum.ilk 4 ay hiç balık yemedim balıktan nefret ederımama haftada 2 gun balık da yıyorum artık ... mecburen :104: doktora bunları söyledim aynen devam et bebek güzel beslenmiş ekstra vitamin içmene gerek yok dedi gelişimimiz 2 hafta ilerden gidiyor
bi tek demir hapı içiyorum bide haftada 3 kez magnezyum içeren toz
ben şeker yüklemeyı bu cuma yapıcam inşallah annem şeker hastası umarım kötü bir sonuç almam :18: senın nasıl çıktı şeker sonucun
ben şeker yüklememi sağlık ocağında yaptırdım.oardaki sonuçta birşey çıkmadı allaha şükürler olsun.oradaki doktor bana sen hiçbirşey tüketmiyormusun die biraz kızdı:)et balık süt ürünleri gibi ben evlenmeden öncesi hiç peynir süt pek yemek içmezdim yağurt tüketirdim ama galiba bundan dolayı biraz süt eürnlerinde fazla yemem gerekiyor.şimdi bana b 12 haftada 1 iğne kalsium verdi su eritilen magnezyum vermemedi.magnezyumu karnında çok kasılma taş gibi olmasından dolayı mı verdi doktorun?
Bugun şeker ölçümü 146 çıktı
100 gr lık yapılacak önümüzdeki hafta umarım sonuçlar güzel olur
Benim tam rahmim acıyodu ama nasıl anlatamam sabah uyandıgımda yataktan doğrulurken inanılmaz acıyodu tuvalete yuruyemıyodumelimi koydugumda avucumun ıcıne top gibi toplanıyodu rahmim .ilacı kullandıktan bı hafta sonra geçti bugun doktorum kasılman oldugunda kullan sadece , çok sık kullanma dedi .zaten ben hergun ıcmıyodum
aman balığı ihmal etme valla iştahım kacıyo balık lafını duyunca ama .....
banada süt kokuyor nedense bende müsli ile yiyorum iki sevmediğim bir arada. ama ikisi bir arada fena olmuyohem kabızlığıda onlemiş oluyosun .
inşallah birşey çıkmaz hayırlısı ile...
benimde 2 hafta sonra kontrolum var doktora soracağım galiba bendede kasılma var karnım yesemde yemesemde çok kötü kasılıyor.ben bu hafta grip oldum hastaneye gittiğim zaman hiçbir müdahale yapmadılar.nane limon bunlardan sıcak sıcak tüketmemi söylediler.
inşallah grip bebğe geçmemiştir.böyle birşey başından geçtimi?
bu arada bayramdam sonra açarım iyi bayramlar geçirmeniz dileğiyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?