2014 ocak anneleri kilo takibi

Kesinlikle Allah'ında yardımıyla çok çok iyi her şey ve böyle de devam edecek:):)Annem 4 kilo alarak tamamlamış hamileliğini verdiklerini saymıyorum ama ben 3,250 doğmuşum 750 grda su eşik falan...Herkes çok çok farklı hamilelikler yaşıyor:)Moral bozmak yok:)

58 kiloyla hamile kaldım şuanda 71 oldum
çok fazla kilo aldım böyle giderse ne olcak bilmiyorum 9 ayın sonunda bebeğim sağlıklı olsunda kilolarım ikinci planda şuanda ama kafama takılmıyor değil nasıl gidicek bu kilolar...

ben 1.5 haftada 4 kilo alarak doktorumu şoka uğrattım heheheh ne yıyosun sen diye nara attı halbukı aynı şeyleri yıyorum :44:
eleviti kesti doğal yollardan vitamin al diye liste verdi Allaha şükür son 1 ayda iki kilo aldım .54 ile başladım 61 oldum bakalım finalde kaç olucaz hayırlısı

27 haftalığım 8 kilo aldım bende
mutsuzum umarım çok daha fazla gitmez:18:

Son düzenleme:
27haftalığım bnde 52 53 gıbıydım 58 gelıyorum 6 kılo falan aldım.. bnce çokpanıklıyosunuz toplamda12 15 kılo zaten normal kızlar ılk hamılelıgımde 14 kılo aldım dogumdan 2 hafta sonra eskı kıloma dönmüştüm okadar da korkmayın.....

aslında bende aynı şeyleri yiyorum farklı birşey yemiyorum yani.banada vermedi vitamin zaten çok kilo almışsın die.22 haftada şeker yüklemesi yapıldı sağlık ocağında oradaki doktor b12 vermiş iğne haftada 1 sefer bende daha başlamadım ne yapsam bilmiyorum...kusura bakmazsanız listenizde yemeniz gerekenler neler paylaşırmısınız?birde hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız?

peki ilk hamileliğinizde bu zamanlarda kaç kilo almıştınız hatırlıyormusunuz
ben 8 kg aldım kaçla bitireceğim diye korkuyorum:18:

peki ilk hamileliğinizde bu zamanlarda kaç kilo almıştınız hatırlıyormusunuz
ben 8 kg aldım kaçla bitireceğim diye korkuyorum:18:

tatlım korkmaeger bebegını emzırırsen hiç dikkat etmesende verıyosun kıloları bence çok degıl 8 kılo 6 7 kılo daha alma hakkın var şöyle söyleyım 3.5 kılo bebek 1 kılo suyu 1 kılo bebegın eşi 1 2 kılo kanamayla ve ödem kaybıyla dogumdan sonra zaten epey kılo verıyosun 4. gün işitme testıne götürdüğümde bebegımı tartılmıstım 9 kılo vermısım 15 güne gerı kalanı da gıtmıştı varsın 2 ayda gıtsinn o kadarda önmlı degıl...

26+2

hamileliğimi öğrendiğim 4. haftadan beri her sabah uyanınca bi-iki tane kuru kayısı , bi haşlanmış yumurta , öğlen bir avuç ceviz, bi -iki meyve , akşamda günlük süt . bunlar hergün yediklerim .
haftada 1 gün kırmızı et ,2 gün sebze ,2 gün baklagil pişiriyorum.ilk 4 ay hiç balık yemedim balıktan nefret ederım ama haftada 2 gun balık da yıyorum artık ... mecburen :104: doktora bunları söyledim aynen devam et bebek güzel beslenmiş ekstra vitamin içmene gerek yok dedi gelişimimiz 2 hafta ilerden gidiyor
bi tek demir hapı içiyorum bide haftada 3 kez magnezyum içeren toz

ben şeker yüklemeyı bu cuma yapıcam inşallah annem şeker hastası umarım kötü bir sonuç almam :18: senın nasıl çıktı şeker sonucun

Hamileligimin baslangicindan beri toplamda 3-4 kg aldim .Aldigim 4 kg nin 2 kgsinide son 1 ayda aldim.Insallah son 88 gunde bu oranda gider.Cok sukur bebekle ilgili de hersey yolunda.Benim gibi az kilo alan varsa ve bir saglik sorununuz yoksa endiselenmeyin ben ilk kizimdada boyleydim 5 kg almistim sadece ve kizim 3.400 gram 49 cm dogdu..

Bu mesajı okuduğuma çok sewindim benimde aynı canım içimi rahatlattın.

ben şeker yüklememi sağlık ocağında yaptırdım.oardaki sonuçta birşey çıkmadı allaha şükürler olsun.oradaki doktor bana sen hiçbirşey tüketmiyormusun die biraz kızdı:)et balık süt ürünleri gibi ben evlenmeden öncesi hiç peynir süt pek yemek içmezdim yağurt tüketirdim ama galiba bundan dolayı biraz süt eürnlerinde fazla yemem gerekiyor.şimdi bana b 12 haftada 1 iğne kalsium verdi su eritilen magnezyum vermemedi.magnezyumu karnında çok kasılma taş gibi olmasından dolayı mı verdi doktorun?

bende yenı tartıldım 1 kılo daha almışım52 den 59 a gelmişim ama görünürde hiç kılo almış gıbı degılım.....

Benden başka herkes 1-2-3-4 kg almış helal olsun kızlar size 62 kiloydum 16. Haftamda 70 oldum 20. Haftamda 72 şuansa 76 kiloyum toplamda 14 kilo aldım :) dahada almaya devam ediyorum 40. Haftada 80 küsür olurum doğurunca hedefim 52 kiloya ulaşmak çok çabuk kilo alıp çabucak veren bi insandım şimdide öyle oldu pek bişeyde yemedim bi gün fazla yesem bi kilo alabilecek durumdayım gören çok kilo almamışın diyo hayret ediyorum boyum 163 cm duba gibiyim yani göbeğim kocaman bacak basen göğüs küçücük bebek desen kilosu yerinde şekerim yokmuş galiba benim göbeğim bide yanaklarım 14 kilo çekiyo:)

Bugun şeker ölçümü 146 çıktı
100 gr lık yapılacak önümüzdeki hafta umarım sonuçlar güzel olur
Benim tam rahmim acıyodu ama nasıl anlatamam sabah uyandıgımda yataktan doğrulurken inanılmaz acıyodu tuvalete yuruyemıyodum elimi koydugumda avucumun ıcıne top gibi toplanıyodu rahmim .ilacı kullandıktan bı hafta sonra geçti bugun doktorum kasılman oldugunda kullan sadece , çok sık kullanma dedi .zaten ben hergun ıcmıyodum
aman balığı ihmal etme valla iştahım kacıyo balık lafını duyunca ama .....
banada süt kokuyor nedense bende müsli ile yiyorum iki sevmediğim bir arada. ama ikisi bir arada fena olmuyo hem kabızlığıda onlemiş oluyosun .

inşallah birşey çıkmaz hayırlısı ile...
benimde 2 hafta sonra kontrolum var doktora soracağım galiba bendede kasılma var karnım yesemde yemesemde çok kötü kasılıyor.ben bu hafta grip oldum hastaneye gittiğim zaman hiçbir müdahale yapmadılar.nane limon bunlardan sıcak sıcak tüketmemi söylediler.
inşallah grip bebğe geçmemiştir.böyle birşey başından geçtimi?

bu arada bayramdam sonra açarım iyi bayramlar geçirmeniz dileğiyle:)

Bende bir haftadır nefes alamıyorum soğuk algınlığı ile boğusuyorum :2: nane limon,ıhlamur ,mandalina,bol su v.s. idare ediyoruz .bişey olmaz Allah ın izniyle endişelenme.
Kasılmalar için kendi doktorum dışında bı doktora ayrıca birde araştırmaya gittim insan korkuyo tabi .ama hepsi bunun normal oldugunu ( günlük hayatı kısıtlamayacak şekildeyse ) rahmın doğuma hazırlık yaptıgını alışmamı soylediler.

Sanada şimdiden bebişinle ve ailenle ıyı bayramlar Allah şifalar versin .

Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…