2014 ocak anneleri kilo takibi

Canım senin için okuyucam Rabbim sana nur topu gibi bi evlat nasip etsin tez zamanda inşallah

teşekkür ederim...sanada geçmiş olsun inşallah fazla ilerlemez ben atlattım gbi ama dahada boguşuyorum:)

bende okudum benide sayabilirsiniz....inşallah allahın izni ile en yakın zamanda bebek sahibi olursnuz...

brsn61 kullanıcısından alıntı

"Merhaba kızlarr öncelikle rabbimm hepinize bır nefeste doğumu nasip etsin..sizlerden bir ricam olucak 2.5 senedır bebek tedavısı görüyorum rabbim inşallah banada nasip eder 41 hamileden 41 ayetl kursı topluyrum 14 tane hamıle bulabıldım benım ıcın bı tane okuyup dua edersenız cok sevınırım..rabbimm hepinizden allah razı olsun "

Sizin için ben de okudum. İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder ve sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu ...

Son düzenleme:
bende 55 kilo hamile kaldım şuan 70 kiloyum 29 haftalık gebeyim suan 15 kilo almışım daha da bi 15 kilo alırsam maffolcam ya ay ama olsun napayım bebeğim sağlıklı olsunda veririm doğumdan sonra

bende 55 kilo hamile kaldım şuan 70 kiloyum 29 haftalık gebeyim suan 15 kilo almışım daha da bi 15 kilo alırsam maffolcam ya ay ama olsun napayım bebeğim sağlıklı olsunda veririm doğumdan sonra

İlk hamileliğimde 54 ile hamile kalıp 74 ile doğum yapmıştım, kilo vermekte çok zorluk çektim yanlarımdaki çatlaklarda cabası, insan sonradan çok pişman oluyor arkadaşım aman dikkat diyim.

selam kızlar bende çok tedirginim.
29. haftadayım son 2 aydır tek bir kilo dahi almadım bu normal mi acaba?
Yarın doktora gideceğim soracağım
59 ile hamile kaldım son 2 aydır 65 kilodayım.
Acaba bebeğim kaç kilo oldu?

Istahin nasil? Halsizlik var mi? Vallaha kilo almaman cok iyi insallah bebeginde iyidir.
Benim kuzenim sadece 6 kilo aldi bebek masallah normal 3200 dogdu :) Hani su bebek odem kan hesabi nere gitti anlamadim :)))

Masallah nazar degmesin bunyeden mi yoksa beslenme seklinden mi¿

Istahin nasil? Halsizlik var mi? Vallaha kilo almaman cok iyi insallah bebeginde iyidir.
Benim kuzenim sadece 6 kilo aldi bebek masallah normal 3200 dogdu :) Hani su bebek odem kan hesabi nere gitti anlamadim :)))

Bebeğim iyi maşallah.
İştahım kötü değil çok şükür sadece canım hiç tatlı abur cubur vb şeyler istemiyor sanırım bu yüzden şanslıyım :)
Ama normal yemeklerimi gayet güzel oturup yiyorum.
Ekmek yemiyorum, hamur işi börek çörek pasta tatlı yemiyorum. Bunları da kasti yemiyor değilim canım istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…