2014 ocak anneleri kilo takibi

Tamam iste sihirli kelime hamur isi seviyorum ben :)) masallah canim sanada bebisinede nazar degmesin

30. hafta ve 9 kilo aldım. bu iştahla giderse daha çok alacam gibi ya hayırlsı :)

Açıkçası anladım ki tüm yorumları okuyunca eğer abartmazsa insan yemeyi ve kalorili şeyler yemezse bebekçiklerin bize yaptığı kilo yok kendi ağırlıkları dışında..Araya giren bayram,bulantıların azalması derken biraz yiyoruz ki kilo alıyoruz.Hoş ben 29+6 yım ve 5 kilo aldım.O 2 kiloda bana tatlılardan armağan son ayda ama napalım artık böyle oluverdi.İnş bebeklerimiz sağlıklı ve kilosu yerinde doğar.Benim bebeğim hala ters duruyor kilodan çok onun dönmesini istiyorum normal doğum için...O kadar hareketli olup nasıl dönmüyor anlayamıyorum???Resmen karnımdan çıkacak gibi oynuyor ama dönme eğilimi sıfır ne yazık ki

bende 55 kilo hamile kaldım şuan 70 kiloyum 29 haftalık gebeyim suan 15 kilo almışım daha da bi 15 kilo alırsam maffolcam ya ay ama olsun napayım bebeğim sağlıklı olsunda veririm doğumdan sonra

şükür yaw, herkes 6- 9 kilo aldım yazıyor moralim bozuluyordu. bende 55 kilo ile hamile kaldım şu an 70 kiloyum. 28. haftadayım. 15 kilo aldım ama yapacak birşeyim yok . abur cubur zaten yemiyorum. bende bebişim doğsunda ondan sonra bakarız kiloların çaresine diyorum ...

aynen herkes 10 kilo geçmeyen kilolar yazınca terslik mi var dior kendi kendine ama sorun no.yani sağlıkla dogsunda 20 almaya razıyım sizde bendensiniz

aslında sıkıntı kilo almakta değil. kilo bir şekilde verilir ama kiloyla gelen bel ağrısı, ayaklara dizlere binen ağırlık asıl sıkıntı. ama canı sağolsun yavrularımızın onlar sağlıklı olsunlar da

31. haftadayim 15 kilo aldim biraz daha alabilirim. cok da umrumda degil. simdi kilo almayayim diye kasip mutsuz hamile oalcagima, dogurduktan sonra vermek icin kasarim kizlar. bende boyle:) illa ki stres olacaksam dogumdan sonra olayim hehe. kilodur verilir yahu onemli olan mutlu hamilelik gecirmek.

catlaklar kilo alirken olmuyor mu? verirkende mi oluyor? yani dogumdan sonra kilo verirken de mi krem kullanalim diyosun?

İlk hamileliğimde 54 ile hamile kalıp 74 ile doğum yapmıştım, kilo vermekte çok zorluk çektim yanlarımdaki çatlaklarda cabası, insan sonradan çok pişman oluyor arkadaşım aman dikkat diyim.

kızlar bende 48le hamile kaldım şimdi 29. haftamın içindeyim 56 yım daha doğuma kadarda alınır hayırlısıyla doğumdan sonra verilir dert edip canınızı sıkmayın

32. haftaya bugün gidim 59la hamile kaldım su an çok değişken olmakla beraber sabah 74 çıktım :) bu arada hala çatlağım olmadı sizlerde varmı çatlak?

Ben de 55 olmuşum, başından beri 6 kilo aldım... Ama son beş hafta 2 kilo almışım...

catlaklar kilo alirken olmuyor mu? verirkende mi oluyor? yani dogumdan sonra kilo verirken de mi krem kullanalim diyosun?

Kiloyu kontrollü alalım demek istedim, nekadar çok kilo alırsan okadar çok karnın, memelerin ve kalçan büyüyor büyüdükçede çatlıyor yani, bu arada son 20 günde karnımın yanları çatladı ((

Ben 20 kilo almisim... Sigarayi da biraktim ondan cok almis olabilirim diye dusunuyorum.... Bebisim de 40cm 1368 gr bgun :) Kilomu veririm onemli olan bebegi sag salim saglikli bir sekilde dogurmak... Bu arada bebegimin ultrason goruntuleru google gorsellerdeki ultrason resimlerine hic benzemiyor... Normal bir bebek mi nasil diye cok meraklaniyroum...:26:

Kızlar 24. Haftaya kadar 10 kilo aldım, gebelik şekeri çıktı. Şuan29. Haftadayım 5 haftadır diyetteyim sürekli parmaktan şeker ölçümü yapıyorum ve diyetimde kaçamak yaptığım an şekerim fırlıyor ( canımın istediği hiç bişeyi yiyemiyorum hayırlısı herşey Allah'tan bebeğim sağsalim doğusunda. Şimdi ben 4 haftadır hiç kilo almadım bebeğim iyi kilo alıyor acaba kötü bi durumu bu kilo almamam benim gibi olan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…