2014 ocak anneleri kilo takibi

merhaba kizlar, ben de 65 kg ile hamile kaldim su an 66-67 kiloyum 10. haftamdayim. ben hep cok yemek yiyen biriydim ama yaninda cok hareket eden biriydim. simdi kanamalarim oluyor yatmak, az hareket etmek zorunda kaliyorum. benim arkadasim 1 ay once dogum yapti 105 ile doguma gitti bir ayda 16 kilo verdi:)
yemege abanmiyorum ama kilodan da korkmuyorum, dogumdan cikinca 10 kilo veririz. aman sut olsun diye abanmazsak da veririz rahat rahat iki ayda 8 kg falan:)

her ay 1 kg son ay 4 kilo almak normal diye biliyorum ben 9 ay surecinde. hepimize kolay gelsin:)

Keşke doğru olsa çin takvimi ama inanmıyorum pek :)

Ben de yavaş yavaş 65'e doğru gidiyorum. İlk haftalarda karnım ileri doğruydu, şimdi yanlara doğru yayılmaya başladı.

benimde ikinci olucak ilklerde daha çok alınıyo bence ilkinde hiç aşerme olmamıştı bende 15 kilo aldım bunda insallah öyle olmaz şimdiye kadar aşermeden bişey yiyemedim o yüzden hiç kilo almadım ama bakalım bundan sonra ne olucak :)

benim ihtiyacım olan bir topik
ben 3. çocuğuma hamileyim
2 çocuğumdada ilk 3 ayda 2,3 kilo verdim 5.aya kadar hamile kaldığım kiloya ulaştım 8 ile 10 kilo arası almışımdır son aylar nedense tartılmadım ikisindede ama doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda hamile öncesi kiloma dönmüş oluyodum
üçüncüde ise tam tersi
hamile kaldığımda diyet yapıyodum hedefime tam olarak 3.4 kilom kalmıştı
hamile olduğumu öğrenince diyeti bıraktım ve bir haftada 2 kilo aldım moralim sıfır valla
doymak nedir bilmiyorum sürekli karnım acıkıyor bu gidişle 80 kiloyu bulurum ben :18:

59 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 kiloyum
ya bu sefer niye böyle oldu ki

Keşke doğru olsa çin takvimi ama inanmıyorum pek :)

Ben de yavaş yavaş 65'e doğru gidiyorum. İlk haftalarda karnım ileri doğruydu, şimdi yanlara doğru yayılmaya başladı.

Kaç haftalıkki öne doğruyduda yayılmaya başladı seninki, %90 doğru çıkıyomuş çin takvimi tanıdığım herkese soruyorum :)

Selam arkadaslar, ben anne adayliginda da forumda da yeniyim :)

İlk bebegime hamile oldugumu bir hafta once ogrendim, Su anda 7 haftalik.
Normalde zayif bi insanim ama hafif gobegim vardi.
Simdi son iki haftadir falan gobegim daha buyumus gibi, sanki bi sislik var.
Sindirim sorunu da yasamiyorum aslinda ama normal midir bilemiyorum..
Benden baska bu durumu yasayan var mi??

Simdiden boyleyse birkac ay sonra ne olacak bilmiyorum Formumu kaybetmekten korkuyorum..

merhaba kızlar..
ben burda yeniyim daha önce üye olmadan takip ediyordum ama artık aktif olma fikir alışverişi yapma vakti geldi diye düşünüyorum bende 11+6 dayım evlendiğimde 62 kiloydum hamile kaldığımda yani 9 ay sonra 70 olarak tartılarda boy gösterdim:) şimdi 2 kilo verdim çok mide bulantım oluyor.. arada mide yanmaları falan bu yüzden kilomda düşme oldu umarım bu süreci çok kilo almadan atlatırız.. gerçi sağlıklı sıhatli doğsunlar da biz her türlü veririz o kiloları...:)

herkese merhaba :
hamileliğimin 9. haftası bitti boyum 1.65 , 56 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum :44:hiç kusmadan bu haftaya geldim şükür
bakalım ufukta neler görücez .böyle durgun gitmek beni korkutuyo inşallah birden kilo almam

Kızlar merhaba;

Benim de ikinci bebeğim ilkinde 18,5 kilo aldım. Hepsini geri verdim, şimdilik 1 kilo aldım ama obez gibi hissediyorum. Anormal şişim ama basküle yansımadı. Şu anda 10+1 im kızımda bu haftada 4 kilo almıştım ama bu kadar şişko hissetmiyordum. Benim gibi olan var mı?

dikkat edersen almazsın ilk 4 ay hiç kilo almamıştım ilk hamileliğimde sonra 5 kilo almaya başladım ay başına sonuçta 20 kilo almış oldum ama çok çok yanlış beslendim şerbetli tatlıları falan çok tükettim umarım sen almazsın, bu hamileliğimde daha dikkatli olup az kilo almayı planlıyyorum :)

Merhaba Ocak anneleri,

Bende 62 kilo kaldım kilo almaktan çok korkuyorum :18: birde ilk kontrollu gideceğim ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum :26:

merhaba annişler uzun zamandır yazmıyorum yani yazamıyordum geçen hafta 4 gün raporluydum evde geçirdim dün tekrar kontrolüm vardı gittim haftasına göre bebiş biraz önde gidiyor 10+1 olması gerekiyordu 10+5 olmuş şükür hala kilo almadım iştahım yok zaten yemek görmek istemiyorum salata meyva yemeyi seviyorum umarım 4 aya kadar almam

Merhaba kızlaarr,

Bugün doktor kontrolüm var ve yine tartılacağım Kilo almış olmaktan çok korkuyorum çünkü doktorum çok tersliyor.. Kaç gündür resmen bunalıma girdim aldım mı almadım mı diye... Umarım almamış olurum..

moral çok önemli hamilelikte, dr bebeğin üzüntüden sıkıntıdan çok etkilendiğini söyledi aman dikkat et sen sağlıklı beslen dr tavsiye eder kilo alma diye terslemek ne haddineki :))))

moral çok önemli hamilelikte, dr bebeğin üzüntüden sıkıntıdan çok etkilendiğini söyledi aman dikkat et sen sağlıklı beslen dr tavsiye eder kilo alma diye terslemek ne haddineki :))))

Valla canancım bilmiyorum, doktorum bu konuda mimliymiş, kiloyu pek sevmez demişlerdi ama ben bu kadar sert ve duygusuz olacağını düşünmedim.. 2 ayda 1,5 kilo aldım ve beni gayet sert bir şekilde uyardı, şimdiden böyle gidersen daha çok kilo alırsın sen dedi moralimi bozdu iyice, ben zaetn normalde kilo takıntısı olan bi insanım şimdi aynalara bakıp ağlıyorum bazen .. Al işte bugün için de gerim gerim gerildim .. Yarın paylaşırım artık ne dedi ne demedi

İlk hamileliğimde çok almıştım ayda 5 5 alınca dr 2 kilodan fazla alma dedi okadar acıdım valla haline bide o doktorun gelinine yaptıklarını hayal ettim biran tam komedi, şimdiden hayırlı muayeneler sana umarım güzel haberler verirsin :)

Merhaba gebelikte kilo çok önemli doğum için evet ama doktorun sizi olumsuz şekilde terslemesi hiç hoş değil kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın evet dikkat edin ama alırsanız da yapacak bir şey yok sizi terslemeye hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…