90 kilodan sonra verebildinmi fazla kilonu, kızlar bide çin takvimine baktınızmı hiç daha önceki bebeklerinizde ben bakmıştım erkek yazıyordu doğru çıkmıştı şimdide kız yazıyor bu hamileliğimde merak ediyorum :)
Keşke doğru olsa çin takvimi ama inanmıyorum pek :)
Ben de yavaş yavaş 65'e doğru gidiyorum. İlk haftalarda karnım ileri doğruydu, şimdi yanlara doğru yayılmaya başladı.
Kaç haftalıkki öne doğruyduda yayılmaya başladı seninki, %90 doğru çıkıyomuş çin takvimi tanıdığım herkese soruyorum :)
benim kızçe gelio o zaman
herkese merhaba :
hamileliğimin 9. haftası bitti boyum 1.65 , 56 kilo ile hamile kaldım şimdi 55 kiloyum :44:hiç kusmadan bu haftaya geldim şükür
bakalım ufukta neler görücez .böyle durgun gitmek beni korkutuyo inşallah birden kilo almam
Merhaba Ocak anneleri,
Bende 62 kilo kaldım kilo almaktan çok korkuyorum :18: birde ilkkontrollu gideceğim ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum :26:
Merhaba kızlaarr,
Bugün doktor kontrolüm var ve yine tartılacağımKilo almış olmaktan çok korkuyorum çünkü doktorum çok tersliyor.. Kaç gündür resmen bunalıma girdim aldım mı almadım mı diye... Umarım almamış olurum..
moral çok önemli hamilelikte, dr bebeğin üzüntüden sıkıntıdan çok etkilendiğini söyledi aman dikkat et sen sağlıklı beslen dr tavsiye eder kilo alma diye terslemek ne haddineki :))))
Valla canancım bilmiyorum, doktorum bu konuda mimliymiş, kiloyu pek sevmez demişlerdi ama ben bu kadar sert ve duygusuz olacağını düşünmedim.. 2 ayda 1,5 kilo aldım ve beni gayet sert bir şekilde uyardı, şimdiden böyle gidersen daha çok kilo alırsın sen dedi moralimi bozdu iyice, ben zaetn normalde kilo takıntısı olan bi insanım şimdi aynalara bakıp ağlıyorum bazen .. Al işte bugün için de gerim gerim gerildim .. Yarın paylaşırım artık ne dedi ne demedi
Merhaba kızlaarr,
Bugün doktor kontrolüm var ve yine tartılacağımKilo almış olmaktan çok korkuyorum çünkü doktorum çok tersliyor.. Kaç gündür resmen bunalıma girdim aldım mı almadım mı diye... Umarım almamış olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?