merhaba ben bu forma yeni üye oldum. 7 aylık evliyim. bebek olayına yeni yeni niyetlendik. internetten ovulasyon tarihlerime bakıyorum 35 günden uzun diyor ama olmaması lazım. hesaplıyorum değil. ben mi hata yapıyorum bilmiyorum. bu arada ben biraz tombişim :) umarım çok beklemeyiz güzel haber için...
Merhaba kızlaarr,
Bugün doktor kontrolüm var ve yine tartılacağımKilo almış olmaktan çok korkuyorum çünkü doktorum çok tersliyor.. Kaç gündür resmen bunalıma girdim aldım mı almadım mı diye... Umarım almamış olurum..
Dün doktora gittim, 800 gr fazla çıktım 77,10 dum 2 hafta önce 77,9 çıktım şimdi.. Gerçi ben bunu her ne kadar gitmeden önce içtiğim sulara vs bağlıyorsam da doktor pek bişey demedi.. Ama eşim demez mi iştahı açıldı diye nasıl sinirlendim anlatamamBu iyi birşey değil dedi doktor sadece Ama yapacağım birşey yok anlatıyorum anlamıyorlar beni.. Ben pilav, makarna, kızartma ve her türlü tatlıyı ağzıma bile sürmüyorum.. Her öğünde 2 dilim ekmekten fazlasını yemiyorum.. Önceden 1 tabak yemek yiyorsam şuan 2 tabak yemek yiyorum, ya da önceden küçük bir tabak salata yiyorsam şuan koca bir kase salata yiyorum.. E buna rağmen alıyorsam ben napabilirim ya..
8 inde tekrar kontrolüm var bakalım o zaman ne olmuş olacak göreceğiz :)
selam kizlar bende 12 haftama yeni girdim, simdi yedek 2 kilo aldim 60 kiloydum hamilelik oncesinden simdi 62 yim . bilmiyorum normal mi ama ben zaten cok yemek yiyemiyorum normal yiyorum hatta belki oncesinden de az yiyorum pek istahim yok cunku ...
benim bildim normal olan sonuna dek 15-20 kilo almak , zaten dogum sirasinda 10 kiloya dek verebiliyorsun birkac kilo da ilk ay da gidiyor sonra basimiza 5 kilo falan kalir herhalde...
ben de şu an 11. haftanın içindeyim hamile kaldığımda 63 kiloydum ama daha sonra 6. haftadan itibaren 15 günde bir kontrole gittim. her gittiğimde de özellikle sabah aç karnına gidiyordum. ve ilk kontrolde 61 e düştüm. şimdi de 60 kiloyum. yani kilo alacağıma veriyorum. ama tabi sebebi var. kusma bulantı ve iştahsızlık..
ilk hamile kaldığımda 50 kiloydum doğuma 82 kilo ile gittim..
doktorum hiç tartmamıştı,..eşim sordu "sizce çok kilo almadı mı?" diye; doktorda "yoo gayet iyi görünüyor fazlalığı yok gibi" dedi eşimde aldığım kiloyu söyleyince doktorun gözleri ayrıldı "oo çok almışsın naptın sen"dedi...
meğer adam başından beri beni fazlafarklı görmemiş.ayda bir kontrole gidiyordum ve 1.ayımda 4kilo almıştım.. doktorum doğumda 10 kilo verirsin dedi sadece 3,5 kilo vermiştim..kızım3 kiloydu..
birara yaşadığım strest sıkıntıdan ötürü eski kiloma dönmüştüm.sonra yavaş yavaş tekrar almaya başladım..şimdi ki hamilelğim 57 kilo ile başladı..hastanedeki tartıyla evimdeki aynı tartıyor..neredeyse hrgün tartılıyorum ve 2gündür 58,5 çıkıyorum.
olsun canim yine alirsin verdigin kilolari..benim bir arkadasim da 4 uncu aya dek kilo verdi ondan sonra hepsini geri aldi simdi 7 ayinda ve normal kilosun 10 kilo ustunde , oda ilk aylar asiri kusmustu ve serum kulanacak kadar
merhaba kizlar ben kanamalardan dolayi yata yata 4 kilo aldim. simdi 13.haftadayim sizce 1 ayda versem az kilo tehlikesi olur mu ne dersiniz? 4. aya kadar veriliyor kilo diyorlar? bir bilginiz var mi?
peki ilk hamileliğinizde neden bu kadar kilo aldınız hatalarınız varmıydı yoksa siz tamamen masummuydunuz
7 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeni ile aldırmak zorunda kaldım cok uzgunum hayrılısı boyleymıs
1 ayda versem derken, diyet yapsam mı diyorsun anlayamadım ? Eğer öyle ise dikkatli ol derim çünkü 13. haftadasın artık bebek için beslenme vakitlerimiz geldi. 4. aya kadar kilo veriliyor denilmesinin nedeni de, bulantılardan kusmalardan dolayı istemsiz verilen kilolar..
7 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeni ile aldırmak zorunda kaldım cok uzgunum hayrılısı boyleymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?