Kızlar bebeği uyandırmak için ultrasona girmeden kaç dk önce tatlı yenmeli. Ben kaçtır gidiyorum uyuyor maşallah sizinkileri okuyorum el kol sallayanlar kıpır kıpırlar. Bizimki ne zaman gitsek totosu bize dönük yatıyo. Şu tatlı olayını bi aydınlatın beni
İstediğin kadar rahat etme,istediğin kadar uğraş 8 yılda bu kadar oldu işte.Adam pc de okey atmaya bayılıyo gecede hiç uykusu olmuyo,gündüz kestiriyo genelde.Bu durum bebiş doğunca işime gelir umarım tersine dönmezse.Gece ben uyurum o bakar artık)Bide emzirebilse tam süper olurda )))
Merhaba annişler belki çok erken diyeceksiniz ama sizlere bir sorum olacak ara sıra benim karnımın alt bölgesinde kasık bölgesinde doğru zorlanma gibi gerilme gibi bir kasılma oluyor sanki bebek bir uzuvuyla ayak veya kol olabilir zorluyor ve ben ağrı hissediyorum sizlerde oluyormu böyle birşey
benim tahminim rahim büyüyor ondan diye kendi kendime cevap veriyorum
kız bırak oynasın. sen de oyna çook eğlenceli oluyor. ben mi tuhafım acaba eşim benle ilgilenince bi süre sonra bunalıyorum. azcık özgürümyalnız uyumayı seviyorum. hiç öyle özel gün mün de kutlamam. yani sadece kutlu olsun derim hediye falan almam. o da aynı şekilde. gerçi o bir şekilde ara sıra çiçek alır gelir. kafamıza estiği günü özel gün gibi yaşarız. haftada 2 gün futbol oynamaya gider. bir akşam erkek arkadaşları ile buluşur. eee ben de rahat rahat arkadaşlarımla bir şey yaparım.
bem halem memedeyim sagmı solmu sert bulamadım bepaşam benim de kilo değişmedi ama bel kalınlaştı, kalçalar memeler bi büyüdü bi büyüdü sorma
çooooookkk güldümo zaman sende aranızda bir durum alevlendiğinde hemen uyuma taklidi yap,ayakta ol,yürürken,otururken hi farketmez boynunu bük,uyuma taklidi yap birde kocana doğru yanağını uzat...
evet bebem kızıma hamileyken belim ok kalınlaşmıştı ama ben aldığım kilolara yormuştum.. doğru olabilir bir şey diyemeyeceğim..
sir ağda konusundada bir bilgim yok..
20. haftadan sonra diye biliyorum allah o günlere ulaştırsın inş.
SELAM KIZLAR NASILSINIZ.BUGÜN KONTROLÜM VARDI BEBİŞİMİ GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM CİNSİYETİNİ KAÇINCI HAFTADA ÖĞRENDİNİZ SİZ KIZLAR BEN ÖĞRENEMEDİM. DR DİYOKİ SENİN BİRAZ GÖBEĞİN VAR BİRAZDA ERKEN DAHA GÖREMİYORUM. DEDİM BENDE TABİKİ GÖBEİM OLCAK HAMİLEYİM :d (SANKİ ESKİDEN YOKTU) O KADAR YEMEME RAĞMEN HİÇ KİLO ALMAMIŞIM AMA ENTERESAN. GEÇEN SEFERDE 70 KİLOYDUM ŞİMDİDE 70 KİLOYUM. 2 TÜP KAN ALDI 15 GÜN SONRA GEL ZEKA TESTİ YAPALIM DEDİ ÜÇLÜ TARAMAYI DİYO SANIRIM. 1 AĞUSTOS TA GİDİCEM TEKRAR BAKALIM SAĞLIKLI SIHHATLİ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH BEBİŞLERİMİZİN...
canım bu durumları erken haftalarda bagırsak hareketlerine yoruyorlar eger ilk bebeginse...
kız bunun oynaması farklı be gıdıklar oramı buramı sıkar derim canım acıyor bride kanı çok kaynadıgında kollarıma bacaklarıma vuru hoş benim kanım kaynadıgı zaman 2 elimle suratını elime alırım hep döverim hem öperim ah bak şimdi aklım ageldi canım çekti işten gelsinde yapayım bari bri yerim şişmesın
bem halem memedeyim sagmı solmu sert bulamadım be
okadar ugraştım benle aynı yataga yatsın diye hadi yavrum baban bizi istemiyor dedim anacum adam peşime geldi hep böyle olsa keşke bugün canım hadi yan işe geç kalıcaksın dedim kalktı öptü beni gitti
dün tuzusz çekridek al dedim üstünede bastırıdm kabak alma deidm sen git kabak al dedim bu ney çekrdek dedi ben sana kabak alma ay çekridegi al demedimmi dedim aman deid oda çekridek buda ne var yani dedi
kız yoksa ömür senammı geliyor teyzesi
olabilir ama bağırsak hareketleri gibi kıpırdama olmuyor geriliyor ve ağrı baskı hissediyorum o bölgede:44:
O zaman da uykum geldi derErkkekler bulur bi kaçıs yolu
kız bunun oynaması farklı be gıdıklar oramı buramı sıkar derim canım acıyor bride kanı çok kaynadıgında kollarıma bacaklarıma vuru hoş benim kanım kaynadıgı zaman 2 elimle suratını elime alırım hep döverim hem öperim ah bak şimdi aklım ageldi canım çekti işten gelsinde yapayım bari bri yerim şişmesın
bem halem memedeyim sagmı solmu sert bulamadım be
okadar ugraştım benle aynı yataga yatsın diye hadi yavrum baban bizi istemiyor dedim anacum adam peşime geldi hep böyle olsa keşke bugün canım hadi yan işe geç kalıcaksın dedim kalktı öptü beni gitti
dün tuzusz çekridek al dedim üstünede bastırıdm kabak alma deidm sen git kabak al dedim bu ney çekrdek dedi ben sana kabak alma ay çekridegi al demedimmi dedim aman deid oda çekridek buda ne var yani dedi
kız yoksa ömür senammı geliyor teyzesi
ahaaa kızçeme bir arkadaş daha geliyor,seninkide kız bence.AFİS e pipili dedim sana KIZ diyorum dur bakalım tutcakmı?
ağlak raziye benide ağlattınnnbağlandığım duygusallıktan yeni ıkıyorsdum tkrar duygusala bağlandım... canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sağlıkla hep beraber bebişlerimizi alacağız inşallah.. inşallah 23ne az kaldı sonularında temiz olacak Rabbimin izniyle bebeğinide göreceksin sevip,öpüp koklayıp geleceksin cinsiyetinide belki öğreneceksin...
kızlar günaydın. bugün doktor kontrolüm var 1 de. hem ikili de yapılacak. off gece kötü kötü rüyalar gördüm etkilendim inşallah iyidir bebeğim. ama akşam kötü düşündüm herhalde ondan gördüm
akşam 17.30 da
nasıl rahat ediosun öyle ya..benmki bigün benden gec yatsın basına dikilirim kalk hadi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?