2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba annişler belki çok erken diyeceksiniz ama sizlere bir sorum olacak ara sıra benim karnımın alt bölgesinde kasık bölgesinde doğru zorlanma gibi gerilme gibi bir kasılma oluyor sanki bebek bir uzuvuyla ayak veya kol olabilir zorluyor ve ben ağrı hissediyorum sizlerde oluyormu böyle birşey
benim tahminim rahim büyüyor ondan diye kendi kendime cevap veriyorum

Ben sedyeye yatınca 2 tane küpşeker yedim o an azıcık kıpırdadı,ama geçen kontrolde karnıma vurdu doktor,öksürdüm hiçççç banamısın dememişti.Yalnız şekerin etkisi hemen olmuyo sanırım istersen 5 dakika önce ye,çıkınca kıpırdadıgını hissetim hafif hafif.

O zaman da uykum geldi derErkkekler bulur bi kaçıs yolu

canım bu durumları erken haftalarda bagırsak hareketlerine yoruyorlar eger ilk bebeginse...

kız bunun oynaması farklı be gıdıklar oramı buramı sıkarderim canım acıyor bride kanı çok kaynadıgında kollarıma bacaklarıma vuru hoş benim kanım kaynadıgı zaman 2 elimle suratını elime alırım hep döverim hem öperim ah bak şimdi aklım ageldi canım çekti işten gelsinde yapayım bari bri yerim şişmesın
paşam benim de kilo değişmedi ama bel kalınlaştı, kalçalar memeler bi büyüdü bi büyüdü sorma
bem halem memedeyim sagmı solmu sert bulamadım be

okadar ugraştım benle aynı yataga yatsın diye hadi yavrum baban bizi istemiyor dedim anacum adam peşime geldi hep böyle olsa keşke bugün canım hadi yan işe geç kalıcaksın dedim kalktı öptü beni gitti
dün tuzusz çekridek al dedim üstünede bastırıdm kabak alma deidm sen git kabak al dedim bu ney çekrdek dedi ben sana kabak alma ay çekridegi al demedimmi dedim aman deid oda çekridek buda ne var yani dedi

kız yoksa ömür senammı geliyor teyzesi

Ohhh benim gibi göbüşünden bebişi görünmeyen bir anne buldum.Bendede her seferinde aynı şey oluyo göbeğin çok oldugu için bu kadar görünüyo diyolar,sinir oluyorum,dediğin gibi bende hiç kilo almadım ama senden şişkoyum tabi o ayrı.70 kiloda da göremiyolarsa yuhhh yani o zaman benimkini iyi bile görüyolar)Benim kızım olcak teyzesi,tabi doğru gördüyse)15+2 de öğrendik daha yeni yani.Darısı sana sende en kısa zamanda öğren inşallah.

ahaaa kızçeme bir arkadaş daha geliyor,seninkide kız bence.AFİS e pipili dedim sana KIZ diyorum dur bakalım tutcakmı?

ağlak raziye benide ağlattınnn bağlandığım duygusallıktan yeni ıkıyorsdum tkrar duygusala bağlandım... canımmmmmmmmmmmmmmmmmm sağlıkla hep beraber bebişlerimizi alacağız inşallah.. inşallah 23ne az kaldı sonularında temiz olacak Rabbimin izniyle bebeğinide göreceksin sevip,öpüp koklayıp geleceksin cinsiyetinide belki öğreneceksin...

ahaaa kızçeme bir arkadaş daha geliyor,seninkide kız bence.AFİS e pipili dedim sana KIZ diyorum dur bakalım tutcakmı?
saglıklı olsunda farketmez canım

canım kızımda okadar emek verdimki anlatamam sana yatagada çakılı kaldım ama olmadı korkum haftaları geliyor 16 agostostan tutta 15 eylüle kadar riskim var belkim dahada ileyleyen haftalarda allahım millet bebek için ugraşır bende bebegimin rahmimde durması için ugraşıyorum

Kızlar ben 12+0 da gittim cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi sizce dediğinin çıkma ihtimali ne kadar yoksa değişir mi artık seslenmek kendimi bir şeye alıştırmak istiyorum oğlum ya da kızım demek istiyorum. Bir şey diyin bana.

kızlar günaydın. bugün doktor kontrolüm var 1 de. hem ikili de yapılacak. off gece kötü kötü rüyalar gördüm etkilendim inşallah iyidir bebeğim. ama akşam kötü düşündüm herhalde ondan gördüm

O bizim endişemizden kaynaklı ben de gitmeden önce rüyamda ağlayıp durdum sonuç belli değil ama ense kalınlığı 1.5 çıktı kalbini ferah tut Allahın izniyle iyi geçer inşallah.

günaydın kızlar. ohh temizliklere başlanmış. paşam kendini çok yoruyorsun yavaş yavaş yap. sizbiz en mantıklısını yapıyorsun canım yavaş yavaş olur. valla ben eylüle kadar rahatım mersindeyiz. eşim tayin isteyince nasıl olcak bilmiyorum ev topla taşı bir sürü iş düzceden mersine ev taşı 6aylıkken.

missaa canım gelme bu taraflara gelme canım eridin sıcaktan ve nemden yok böyle birşey.

nasıl rahat ediosun öyle ya..benmki bigün benden gec yatsın basına dikilirim kalk hadi diye

Bizde de ben eşimden önce gidip yatarsam problem yok. Önce o giderse olmaz ama zorla beni de yatırır. Bir gece tek başına yattı hem de sahur için yemek hazırlıyordum, baktım ertesi gün bozulmuş. Zor barışmıştım.

Kızlar canım çok sıkkın. Son bir haftada yüzümde aşırı bir sivilcelenme başladı. bi tanesi sönmeden 2-3 tane daha çıkıyor. özellikle çene ve boyun bölgeme doğru. Aynaya baktığımda kendimden soğuyorum Napacağımı bilemiyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…