pufpufummm çok şükür çok sevindim en kısa zamanda arkamızdan gelmen dileğiyle canımm aynı yılın bebekleri olsunlar...rabbim gönlüne göre versin inşallah...
Pufpuf hadi canım sende Mart annelerine yetiş:))
çok ama çooook sağol canım..
inş ilk denemede olur ve inş bu defa hayırlısıyla sağlıklı olur da hemen arkanızdan gelirim..
inan çoooooooook istiyorum...
ben 4 sene Londrada yaşadım, hastaneye gidebilmek çok zor, gittiğinde buraya gelmeden önce şuraya gidecektin vs vs oradan oraya yollayıp, uzattıkça uzatıyorlar, ha deyince gidilmiyor malesef
hoşbuldum kızlar :) ay inşl bu cuma benim de gösterir cinsiyeti. Bişi daha sorcam belki konuşmuşsunuzdur bu konuyu ama, çatlak kremi ya da yağ falan kullanmaya başladınız mı? ben daha başlamadım ama başlıycam inşl artık. doğal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum kendime. daha tam tarifi almadım
Pufpuf hadi canım sende Mart annelerine yetiş:))
çok ama çooook sağol canım..
inş ilk denemede olur ve inş bu defa hayırlısıyla sağlıklı olur da hemen arkanızdan gelirim..
inan çoooooooook istiyorum...
hakkatten karışık işler en güzeli tüp bebek dermişim.Doktor koyuyo bide hesaplayıp söylüyoAnammm ülkeme kurban olayım ben çatlardım kız iyi dayanmışın,burda zırt pırt doktora gidiyoz ozaman biz,işimiz iş yani.Aman neyse sağlıklı haberini almışsın ya gerisi boş,bi şekilde de döllenme olmuş bebek olmuş işte annesi boşver hesap kitabı tadını çıkar göbüşündeki mucizenin
valla oyle ulkemiz gibisi yok :))siz cok sanslisiniz burda sadece 3veya 4 utrason hakkiniz var ilk utrason 12,haftalik-ikinci utrason 20,haftalik , 3.yu bilmiyorum :))hatirlamiyom :) ve gittik sadece kan ve utrason icin 4 saat hastanede zamn gecirdik boyle sanki unv sinavina giriyorsun tonlarca sorular :))normalde turkiyede 30 dk alir off offff cok ozledimm :))ama haklisin hesap kitap bosverecegim hamileligin tadini cikarmaliyim degil mi :))))
Sana neden paşam diyorlar?jelibon kim?burası neresi?ben kimim ?:))))))nerde bu millet nerde bu devlet çabuk gelin yamacıma vallahi sizleri bir boş bırakmaya gelmiyor
bugün evin sensini seyrettim saçma geldi flim bana çok acıklıydı sonlarına dogruolan bebegime oldu garip jelibonum bri taraftan paşa yapma bu bir flim desemde bir taraftanda agladım allah var özcan denizde ozaman karizmaymış he
aman jelibonumun babası duymasın
kızlar nerdesinzi be sizbiz kız nerdesin hele bri yakalıyım seni tuttugum yerde saçımı başını yolmazsam bende paşa degilimçabuk gel buraya bekliyorum insan çıkarken neden çıkıcagını ayrıcalıklarla yazar degilmi okadar hamile merakta kaldı neden ne olduda gitti diye vallahi kafamdan bri sürü seneryo yazdım haberin olsun :111::111:
orkidede bir göründü bir kayboldu
hu hu işleirmi bittim kimse yokmi:101::101::101:
Hadi gözünaydın olsun,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,sanırım Ocak ayında erkek bebek fazla ,kızlar azınlıkta :)))Bugun bi oglum olucagini ogrendim hadi bi girip haber veriyim dedim oda ne kizlarda sayi oldukca artmis
Hepimizin yavrularina masallah saglicakla kucagimiza alalim insallah
Pufpuf insallah hemencik yetisirsin guzel haberler verirsin
canım bende yurtdısında yasadım daha 7 aydır tr de yasıyorum...sen yurtdısı derken nerde yasıyorsun ?? eger almanyadaysa tabiki ha degince doktora gidebilirsin sonucta kahverengi akıntıların geliyormus hastaneye acile gidebilirsin..kimsede seni geri cevirmez...bazen okuyorum da burda felan yurtdısında yasıyorum ha degince doktora gidemiyorum yanlıs anlama ilk senden okumadım...ama öyle degil en azından almanyada öyle degil..avrupa ülkeleri öyle basdan savuran saglık bölümü degilki...hastaneye acile gidebilirsiniz...
canım ebned 9 haftaya kadar geldi 2 ablamdada doguma kadar gelmiş öle dediler 3 litre su iç bol istiraat et canım progestan al günde 2 tane 200 olmak üzere allahım bebekelirmize ömrü versin ne diyim
cok tesekkur ederim pasam aminn... Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
ben 4 sene Londrada yaşadım, hastaneye gidebilmek çok zor, gittiğinde buraya gelmeden önce şuraya gidecektin vs vs oradan oraya yollayıp, uzattıkça uzatıyorlar, ha deyince gidilmiyor malesef
teket teker cevaplayım bariSana neden paşam diyorlar?jelibon kim?burası neresi?ben kimim ?:))))))
canım ebned 9 haftaya kadar geldi 2 ablamdada doguma kadar gelmiş öle dediler 3 litre su iç bol istiraat et canım progestan al günde 2 tane 200 olmak üzere allahım bebekelirmize ömrü versin ne diyim
cok tesekkur ederim pasam aminn... Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
canım dikkat et merak etme ebbem bendede 6 haftadan başladı 9 haftaya kadar geldi rabbim bebekelrimiz korusun kızlar ben hisettemeye başlamadım amma velakin pıt pıt oluyor bazen
Kahverengi akıntı önceden oluşmuş bir kanama demek bence tüm yolları deneyip doktora git ve yorma kendini muhakkak istirahat et.. Şuan ben de aynı dertten muzdaribim çünküQUOTE]
canim cok tesekkur ederim ayaklarimi uzattim yatiyorum :) bugun bi sekilde doktora gidecegim. insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz :)
Canim Almanya degil Amerikadayim. burada saglik sistemi rezalet. eger saglik sigortan yoksa ve doktora ufacik bir sey icin bile (ornegin grip) gitmissen sana 1000dolarlara kadar fatura cikarabiliyorlar. saglik sigortan varsa da pek bisey degismiyor sigorta masraflarin yuzde bilmem kacini oduyor gerisi sana kaliyor. ben hamile kaldiktan sonar sigorta yaptirayim dedim sigorta hamileligin masraflarini karsilamiyormus vay efendim oncede nenden yaptirmamisim. mesela seker hastasisin sigortan var ancak sigorta seker hastaligini karsilamiyor cunku o genetik bir hastalik. sigorta ancak sonradan olusan seyleri karsiliyor. kanser oldun yine sikinti onunda temelini genetige dayandirabiliyorlar. neyse bizde yesil karta basvuralim dedik burada hamilelere bizdeki yesil kart uygulamasina benzer bir uygulama var basvurduk nerdeyse 1 ayda sonuclandi red yedim nedeni de abd vatandasi degilmisim ya da en az 5 yil abd de bulunmaliymisim ben buraya geleli 1 yil ancak dolacak. esim burada ogrenci cok sukur gecinip gidiyoruz ancak saglik sistemini gorunce insan feryad etmk istiyor. her ay ultrasondur doktor kontoludur en az 500-600 dolara patlayacak. ne yapacagiz kara kara dusunuyorum. tatilde Turkiyedeydim orada 2 defa gittim doktora bebegimin kalp atislarini duyduk gorduk cok sukur sikinti yok Turkiyedeyken folik asit, demir ilaci, elevit, progestan gbi ilaclari kutu kutu almistim. doktorum yolculuga cikmadan once dusuk onleyici ignede yapti o 24 saatlik aktarmali ucak yolculuguna ragmen hic bir kanama akinti olmamisti ancak simdi olunca korktum. hemen progestana basladim bu arada kapi kapi doctor ariyoruz en son care biri akil verdi gidin hastanenin aciline kontrolleri yaptrin fatura gelince de bes kurusumuz yok deyin cikin diye. bakalim bugun bu yolu deneyecegiz. kizlar bana dua edin. bebegimin 2li tarama testi vakti geldi onu da sag salim yaptirayim. burada yasayan turkler dogurmus gelen 50bin 100bin dolarlik masraflari da odememiisler paramiz yok diye. devlet haciz de koyamiyo vatandasi degilsin haliyle biz de oyle yapacagiz galibaben amerikaya dogurmaya gelen unlulere hayret ediyorum adamlar yattiklari yerden para kazaniyorlar herhalde ki buraya dogurmaya geliyorlar...
Merhabalar, Amerika'da hangi eyalettesiniz?
Utah dayim yoksa sen de mi Amerikadasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?