2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

babamızı yoldaymış jelibonun karı aç gelsede yemek yesek garibi habira meyveyle sütle kandırıyorum kız ne var ne yok oralarda
ya şu sizbiz canımı sıktı he gelmedi bugün
ya o sizbiz'e benimde kafam takıldı yaa..Aklıma kötü birşey geliyor ama buraya yazmak istemiyorum aslında,
Sen babiş'i neden bekliyorsun yaw?Jeliboncuğu aç bırakmasana

ya o sizbiz'e benimde kafam takıldı yaa..Aklıma kötü birşey geliyor ama buraya yazmak istemiyorum aslında,
Sen babiş'i neden bekliyorsun yaw?Jeliboncuğu aç bırakmasana

aç degil bebem benim kuzucum da babamızla yemek yeriz biz saat kaç olursa olsun onsuz oturmam sofraya 12 sendir böyledir canım tek kalmasın dedim garibim

faceye mesaj attım onada bakmamış

aç degil bebem benim kuzucum da babamızla yemek yeriz biz saat kaç olursa olsun onsuz oturmam sofraya 12 sendir böyledir canım tek kalmasın dedim garibim

faceye mesaj attım onada bakmamış
Allah Allah ne oldu acaba ya??Birine falan mı kızdı forumda yoksaBelkide forumda yazılanlardan etkileniyordur,neyse iyi düşünelim bizbu ara bütün hamişlerin psikolojisi nanaybelki biraz ara vermek istedi.

Sen babiş'i bekle bakalım,benim bütün öğünler karıştı valla,akşamüstü gibi yedim ,sonra tatlı,meyve (kiraz) daha acıkmadım tabii
gece 12-1 gibi yerim artık

zannetmem canım amam briyle yazışmıştı burda yanlış anladın vs demişti ondanmı acaba girmiyor
kirazı çok yedim zamanında şimdi canım istemiyor allah ne versiyse artık çok şeftali tüketiorum eşim diyor soyda ye aman deidm sende babası neki sıpanı ne olsun dedim sende haklısın dedi

beni çagıran kendisi giden şimdi kendisi kesin okuyordur burayı kızsizbiz saçını yolmadan çabuk buraya gel bir açıklama yap bekliyourm

benim odun bugun pc yi bana bıraktııı))kız paşam ne oldu bu oduna anlamadım yazdıklarımı mı okuyoki?şimdide çok uykum var gözümü açamıyorum dedi gitti yattı.Ben bu adamla aynı anda yatıp uyuyamıycam sanırsamSİZBİZ eulaş hakkatten şok ettiş gitti herkesi ben uzunca birüsre giremiycem hoşçakalın dedi,deyiş o gidiş bidahada girmedi hakkatten niyekine acaba???

sizbiz bak bakem gözüme heeeee hııımmmm
paşam cinsiyeti merak ediyorsan,altta hamilelik takvimini bir oku canım

selam şekerim,sanırsam kocası geldi çıktı forumdan.Hamilelik takviminde yazılı olanları anlamadı diye biliyorum yaani ikisi arasında bir fark bulamıyorum sadece totom büyüyo dedi durdu geçen hafta

selam şekerim,sanırsam kocası geldi çıktı forumdan.Hamilelik takviminde yazılı olanları anlamadı diye biliyorum yaani ikisi arasında bir fark bulamıyorum sadece totom büyüyo dedi durdu geçen hafta
Evet eveeetthatta belim incedir ama kalınlaşmış dedi,kızı olucak o zaman

Evet eveeetthatta belim incedir ama kalınlaşmış dedi,kızı olucak o zaman

bende aynı tahmini yaptım sanırım br arkadaş daha kızın olcak dedi paşama.Dur bakalım hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde.forum pek hareketsiz yarın işte girerim bende kaçar hadi iyigeceler,bebişinle sana şimdiden sağlıklı güzel bir Cuma günü diliyorum görüşürüz

benimkide kıvama geldi bebem bunların galiba malum günleri3 gündür eşim bana sarılarak yatıyor etkende olmasa amam keyfim yerindeallah bozmasın
sabahtan beri açtım memelrimi bri otarafa bir bu taraa elelyip durudm galiba sol memem daha sert gibime geliyor gözümüde çözemeidm sag gzüem daha parlak 23 ne kaldı canım beni göran bugün sapık zannderdi vallahi ona buna elle

millet kız diyor ben erkek diyom hadi bakalım kim galip gelicek eşim geldi bebeler yemek zamanı mutfakta mamları hazırladı getiriyor ben kaçtım sonra sevişirk

Sağol canım sanada iyi geceler,hayırlı Cumalar.

Ayy paşamm çok alemsin vallahi
sağlıklı doğsunlarda,sorunsuz,hiç farketmez tabii,ama ben acaip merak ediyorum nedense,inşallah bu seferki kontrolde belli olur.

Utah dayim yoksa sen de mi Amerikadasin?

Ben Connecticut'dayim, sizinkiyle benzer bir durum yasiyorum, hamile oldugumu ogrendigimde once ucretli muayene olmak icin bir saglik merkezine gittim, biz sana bakamayiz sigorta yaptirip universite hastanesinin takibine girmen gerekiyor dediler, universite hastanesinde de sadece idrar testiyle gebelik tesbiti yapmak icin tam bir ay sonrasina randevu verdiler, o tarihte baska bir eyalette oldugum icin o randevuya gidemedim, gitseydim idrar testi yapip evet hamilesin git simdi sigorta islemlerini baslat diyeceklerdi, onbes yirmi gunden az surmeyen islemlerin sonunda da nihayet beni uc yada dortle sinirli ultrason muayenesinin ilkine alacaklardi muhtemelen (tabii bu benim tahminim, hafta olarak bayagi ilerledigi icin, yoksa ilk muayenelerde yalnizca kalp atisini dinleyip ultrason muayenesini daha sonraki haftalara biraktiklarini biliyorum) .. Bu da onumuzdeki gunlere tekabul ediyor asagi yukari.. Benim Turkiye'ye donmeme ise bir ay gibi bir zaman kaldi, su ana kadar her hangi olumsuz bir durum yasamadim sukurler olsun, bundan sonra da yasamamak icin dua ediyorum.. Bu arada yasalar eyaletten eyalete ciddi farklilik gosterebiliyor, burada hamileliginiz tespit edilince devletin hamilelik sigortasindan ucretsiz yararlanabiliyorsunuz, tum muayeneler ve dogum dahil.. Benim durumum tamamen donusume az bir zaman kalmasiyla alakali.. Allah hepimizin yardimcisi olsun...

selm güzel annişler.ne çok konuşmuşsunuz.bi sürü alıntı yapmıştım silindi gitti anlamadım noldu.

cinsiyet muhabbetine bende daha fazla dayanamadım yarına dr dan randevu aldım dua edin göstersin benim tatlı kuzum cinsiyetini..

arkadaşım,

nerdesin? umarım hayırlı haberler almışsındır. merak ettik seni. don bize.. Yavrunu yüce mevlam sana bağışlasın inşallah!

canım kafana hiç takma benim bebeğimde önce 4 gün gerideydi sonra öne geçti sonra tekrar geriledi bir kaç gün şimdi 15+5 deyim tekrar 2 gün öne geçti.. ölçümlede alakalı bebeğin duruşuylada... aynı gün hem devlete hem özele gitmiştim devlet 3 gün geride özel 2 gün ilerde çıkarmıştı.. bebeğin boyunu bir kaç milim küçük veya büyük ölçtüklerinde çok fark oluyor gün olarak.. içini rahat tut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…