Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin tercihinmi sezeryanselam bayanlar aslında doğumum 1 subat olsa da sezeryan olacağı için 18 ocak gibi doğum yapacağım, ocak annesi olacağım nasipse, hepimizin allah yardımcısı olsun
arkadaşlar park yatak için nevresim takımı satın alan var mı aranızda Nerelerden bulabilirim?
Bende emzirme yastigi almayi dusunuyorum abartiyormuyum acaba :))ama sonra bu yastigi bebegi oturturken kullaniyorsun alinmali dimi ¿¿¿
bende o yastıktan çok istiyorum ama almıycam sanırım.Bakarım gerçekten ihtiyacım olursa doğduktan sonra da alabilirimBende emzirme yastigi almayi dusunuyorum abartiyormuyum acaba :))ama sonra bu yastigi bebegi oturturken kullaniyorsun alinmali dimi ¿¿¿
Dimi yaa bir yemek yapsa yada cocucgu yarim saat oyalasa bize ne kadar fayda...Allah kolaylik versin canim.Benimde cok sukur kv gelecek.Kadincagiz ilk defa ucaga binecek ve 3 aktarma ile gelecek.Toplam 17 saat suruyo ne diyeyim Allah razi olsun.Fazla kalamayacak sadece 3 ay cunku eltimin cocugu var ona bakiyordu.Ama olsun acemiligim gidecek sagolsun...
selam bayanlar aslında doğumum 1 subat olsa da sezeryan olacağı için 18 ocak gibi doğum yapacağım, ocak annesi olacağım nasipse, hepimizin allah yardımcısı olsun
Canım benim çevremde yeni doğum yapmış arkadaşlarım var, çok kullanışlı olduklarını söylediler. Hatta onlardan birisi bana verecek. Yok mu çevrende alabileceğin biri.
:)) iyiymiş senin taktik debunları kafama yazıyorum kızlar sağolun süpersiniz oldukça mantıklı
benim kaynanam da böyle yapıyo işte çakalll
şakayla karışık arı gibi sokar kelebek gibi uçar
![]()
iyi akşamlar anneler. bayramıda yaptık çok şükür. iyisiniz inşallah:) eski sayfaları okuyamadım.
yatak ve araba dışında bebeğimizin eşyalarını tamamladık çok şükür bayramda. sıra pijamalarıma gelmişti ki cumartesi günü böbrek ağrım başladı. acillerde geçirdik gecemizi. öğrencilere böbreği anlatırken suyu aksatmayın böbrek ağrısı zor oluyomuş diyodum. gerçekten çok zor oluyomuş. sol böbreğim genişlemiş, hamileliğe bağlı mı taşmı enfeksiyonmu bilemediler. film çekemedikleri için kesin bişey söyleyemiyolarmış. 15 gün sonra yine bakacaklar. antibiyotik, antiseptik, ağrı kesici içiyorum. günde 10 ilaç. inşallah bebeğime bi zararı olmaz. olmaz diyo doktorlar ama.... ara sıra ağrım var yine. suyu aksamayın arkadaşlar. çünkü böbrek olayı önemlymiş, erken doğuma neden oluyomuş. ilk acile gittiğimde doktor, erken doğum olur, bebeğini kaybedersin ilaçları aksatma suyu çok iç. ani hareketler yapma diye defalarca söyledi. kendinizi sıcak tutun. bel ve ayakları. hamilelikte böbreklerde genişleme çok oluyormuş.genişleme oluncada enfeksiyon kapma riski yükseliyomuş.
neyse çok anlattım. dua edin arkadaşlar benim için de. ağrılarım tekrarlamasın. ilaçlarım bebeğime zarar vermesin. herşey hepimiz için güzel olsun inşallah.
Bi kaç gündür çok susuyorum su içiyorum ama anında ağzım bığazım yine kuruo.şeker hastaları gibi
Bugün 10da kahvaltı yaptım.dışarı çıktım öğlen 3 te eve kendimi zor attım elim ayağım titredi açlıktan gözüm döndü resmen.5 saatlik açlıkla böle olmam normalmi
Güzelim, bizim ondan önde olmamız gerekiyor. Öbür türlü, sen ne kadar aman ayıp olmasın, sorun çıkmasın, susayım dersen, o kadar tepene çıkıyorlar. Bu yüzden o mesafeyi iy, ayarlamak gerekiyor. Benimki cidden zor bir kararkter üstüne üstelik temizlik hastası, bencil, herşeyi ben bilirimci, sürekli akıl verir sana. Bana geldiğinde evimin tüm düzenini değiştirir, kendine göre düzen oluşturur. Herşeyi yerini değiştirir, sonra ara da bul. Uyarsan bile o zaman tamam der, sen işe gider gitmez bildiğini yapar. Ben 5 yıldır çok mücadele verdim. Saygısızlık yapmam, surat falan da asmam, ama sınırlarımı korururum, konuşurum, rahatsız olduğum şeyi söylerim, eşim de destek verir bana. Ama kadın ciddi anlamda psikiyatri hastası olduğu ve tedaviyi reddettiği için çok zor yol alabildim. Şimdi de açık açık söyledim. Doğuma gelecek 5 gün kalacak ve evine gidecek, annem gidince de o gelecek. Tamam dedi:))
Hangisi için kullanışlı diyorlar bende alıcam ama bi kaç model var. Büyük ay şeklinde olanmı ?
Güzelim, bizim ondan önde olmamız gerekiyor. Öbür türlü, sen ne kadar aman ayıp olmasın, sorun çıkmasın, susayım dersen, o kadar tepene çıkıyorlar. Bu yüzden o mesafeyi iy, ayarlamak gerekiyor. Benimki cidden zor bir kararkter üstüne üstelik temizlik hastası, bencil, herşeyi ben bilirimci, sürekli akıl verir sana. Bana geldiğinde evimin tüm düzenini değiştirir, kendine göre düzen oluşturur. Herşeyi yerini değiştirir, sonra ara da bul. Uyarsan bile o zaman tamam der, sen işe gider gitmez bildiğini yapar. Ben 5 yıldır çok mücadele verdim. Saygısızlık yapmam, surat falan da asmam, ama sınırlarımı korururum, konuşurum, rahatsız olduğum şeyi söylerim, eşim de destek verir bana. Ama kadın ciddi anlamda psikiyatri hastası olduğu ve tedaviyi reddettiği için çok zor yol alabildim. Şimdi de açık açık söyledim. Doğuma gelecek 5 gün kalacak ve evine gidecek, annem gidince de o gelecek. Tamam dedi:))
Peki Her an alıcılarını nasıl açık tutabiliyorsun yani bi laf soktu diyelim o an nasıl hemen bişey bulup söyleyebiliyorsun. Marifetin burda bence. o an aklına gelmiyor insanın sonrada kendini yiyip duruyorsun şunu deseydim bunu dseydim şeklinde
Peki Her an alıcılarını nasıl açık tutabiliyorsun yani bi laf soktu diyelim o an nasıl hemen bişey bulup söyleyebiliyorsun. Marifetin burda bence. o an aklına gelmiyor insanın sonrada kendini yiyip duruyorsun şunu deseydim bunu dseydim şeklinde
hahaaa tedaviyi reddediyor haa iyiymişbakalım biz daha çok yeniyiz lafları dışında seninki kadar değil benimki yaa lafları da sorun değil aslında tek isteğim eşimle aramı bozmasın
evimizin huzurunu kaçırmasın
sen huyunu tüyünü öğrendin tabi daha akıllı adımlar atırsun benim de zamanla olur heralde :44:
aaa doğru bak bu bende de bazen oluyor, hiç beklemiyosun ya şak diye bi laf söylüyor hazır değilim tabi bişey diyemiyorum :26:sonra aklıma geliyor güzel cevabını verirdim deeee aaahhhh diye sinir oluyorum![]()
aaa doğru bak bu bende de bazen oluyor, hiç beklemiyosun ya şak diye bi laf söylüyor hazır değilim tabi bişey diyemiyorum :26:sonra aklıma geliyor güzel cevabını verirdim deeee aaahhhh diye sinir oluyorum![]()
Her zaman o an söylemiyorum, bazen duymamazlıktan geliyorum, umursamıyorum söylediğini, sonra aynı şeyi birden fazla tekrarlarsa o zaman şaka eder gibi, gülerek "aman anne..." ile başlayan cümle ile lafımı söylüyorum. Hemen söylemediğim için düşünme zamanım oluyor. Yumuşatılmış bir şekilde söylüyorum, kelimeleri özenle seçiyorum, sert söylesem kavga çıkar aramızda:))
valla kızlar doğumdan sonraki ilk hafta içinizden çıkacak canavara hiç bir kv dayanamaz bence... doğum sonrası depresyonumuzun şerrinden allah herkesi korusun :)
Yaşayarak öğreniyorsun, ben flört zamanında ve nişanlı iken, ne muhteşem kadar, ne kadar iyi, bizim aramız hiç bozulmaz, ben onu çok seviyorum modundaydım. Zamanla, yaşadıkça, tanıdıkca düşüncelerim ve duygularım değişti(