evet ya diğer gruplara bakıyorum çatır çatır yzıylarlar biz kk çok boşlamışız
gidiyim bakıyım onlar mevlüt için falan neler yapmışlar aralık ve kasım anneleri fikir olur belki
şarkhanı bende görmedim annem bahsediyor yarın gideyim güzelse gidersin
Bu ne güzel bir haber yahu çok şükür artık sende bol bol burada olacaksın züppeerrrr
O kimsecikler nerede tabi ki facete
Bak şarkhanı da senden duydum valla orası da mı tavsiye şimdi
O çatır çatır yazanlar aylaklar mı acep benim gibi
Anne önerdiyse kesin bir bildiği vardır.Yine sen git bak bize fikir verirsin
niye bende yazıyorum aylak olmaya gerek yok ki ! :) yoksa aylak mıyız biz
yarın bakırköy pazarı ve eminönü varbakalım neler alıcam
Valla seni bilmem ama ben aylağım ve kabul ederek itiraf ediyorum
Yarın çok yoğun bir gün olacak belli bu gece erken yat bari
merhaba canım ben pierre cardinden aldım ps102trs modeli yazınca çıkıyo baston puset.. puset kısmı 1 yaşına kadar kullanılıyor, bebek sana dönük şekilde duruyor .. ayrıca puset oto koltugu olarak da kullanılıyor... çok hafif ve kullanışlı katlanması falan pratik... 370 gibi bi fiyata geldi bize aldığımız diğer şeylerle toplu fiyat üzerinden indirim yapmışlardı... diğer araba modelleri çok hantal geldi bana daha sevimli ve şık görünüyorlar ama bagajda falan çok yer kaplıyorlar.. eşim yanımda olmadıgı zamanlarda bunu daha rahat kullanırım diye düşünüyorum... servis noktasında da iyi olduklarını söyledi alan adam.. yani kullanıcı hataları da garanti kapsamında falan dedi.. mesela park yatagı da orda aldık evde kuramadık meğerse orta göbekte bi hatası varmış götürdük hemen değiştirdi hiç sorgulamadı saolsun.. yenisinde bi sıkıntı yok.. daha kullanmaya başlamadık ama satış ve ilgilenme kısmında pierre cardinden memnun kaldım bakalım kullanırken nasıl olacak
Ben Muğla'da yaşıyorum ve ne yazıkki pazarda falan pek bişey yokistanbulda olanlar bu konuda çok şanslı
1 haftadır her akşam bi yerdeyiz evimi temizlemem lazım bu akşam yine teyzeme gidiyorum , eşim iş dönüşü alacak gidince biraz toparlasam hiç fena olmaz
Ahandraa bugün yine aybarsı görüş günü desene
Ama bence evi fazla takma kafaya şimdi toplarsın yarın yine dağılır
aynen görelim bakalım sıpayı neler yapıyor
öyle oluyor ama bıraktım mı da tam bırakıyorum temizliği kaç gündür eve girip pijama giyip yatıyoruz hiç etrafa bile bakmıyoruz
yine yakışıklı bir fotoğrafını bekliyorum
Olsun varsın zaten sancılanıyorsun bir de umursamıyorsun evin temizliği senden önemli değil
yollarım gidince uyanırsa tabi9 dan sonra uyanıp gece kuşu gibi oturuyormuş
salladım iyice birisini ayarlayıp komple temizlik yaptırmak istiyorum
Avm lere akın et sende en iyisi oralar
Uykuda da olsa bir poz olsun ya :26:
Bak bence de bir kadın bul o yapsın sen elleme.Şimdi yok orayı da temizleyeyim yok şurayı da derken durmazsın sen
Avmden bozma bişey var ama gerçekten 3-4 tane mağaza var avm denilen yerde ve aradığın hiç bişeyi bulamıyosun. Alışveriş konusu baya sıkıntı burda
kızlar alışveriş ettiğiniz bir internet sitesi var mı ben alanyada hiç aradığımı bulamıyorum ya bide uydurukmuş gibi geliyor şöyle internetten sipariş verebileceğim bir site biliyor musunuz acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?