merabalar kızlar
100lük şeker ölçümü maceramı anlatıcam şimdi size
sabah aç karınla 8.30 da kan verdim hemşire 2 tane 50lik glikoz verdi bunu yarım litre suya karıştırıp iç dedi kantine çıktım suya karıştırdım 2 dikişte hemen bitirdim başladım beklemeye biraz kitap okuyım dedim 10 sayfa falan okudum midem bulanmaya başladı sonra bi ateş bastı kusucak gibi hisssettim kasaya doğru yöneldim sizde limon var mı dedim vee o anda elim ayağım boşaldı gözlerim tamamen karardı sadece sesleri duyuyodum kollarımdan tuttular Allahtan yere düşmedim ordaki koltuğa yatırdılar birisi diyo bayan hamileyiyecek bişeyler verelim dediler olmaz dedim test yapılıyo dedim nazik bi şekilde beni yatırdılar ayaklarımı biri yukarı dikti doktor bileğimi tutuyo nabız çok yavaş falan diyo bi yandan meleğim tekme atıyo sonra doktor nabız normal dedi neyse gözlerim açıldı 1 dakika içinde görmeye başladım tekrar ordan acile indirdiler bi odaya yatırdılar 2. kan alınırken yine fena oldum yattım geçti 3. kan alındı iyiydim 4. ye az kala birden yine ateş bastı ellerim karıncalanmaya başladı hemşireyi çağırdılar tansiyonum 6-3 olmuş sonra hemen serum takıldı 4. kan alındı ve çok şükür şekerim normal çıktı doktor korkulcak hiç bişey yok dedi ama gerçekten çok zor bi gün geçirdim. size tavsiyem asla yalnız gitmeyin şeker yüklemesine ne olacağı belli olmuyo çünkü.. çok uzun yazdım ama kusurma bakmayın kızlar
burada basbas herkes yalnız gitmeyin dedi sen neden yalnız gittin ki !
geçmiş olsun..
keyfimden yalnız gitmediğim kesin! ayrıca 50lik yüklemede hiç böyle bi sorun yaşamadım o zaman da 3 kere kan almışlardı
violecim geçmiş olsun canım( bebekelrimiz iyi olsunda yarabbim zor günler bizi bekliyo galba ben bu zmana kadar çok iyyidim ama bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum
laurana canım sanada geçmiş olsun yedikelrin dokundu herelde bide ayakta fleanmı yedin acaba ayakta yemek normaldede iyi değil ama ben artık ayakta su bile içemiyorum içim sıkışıyo gb oluyo gerçektenondanda olmuş olabilir
violecim başına gelenlerden sonra benimde yanlız gitme ihtimalim yüksek eşim çalışıyo kayınvaldemde de babannne kalıyo ablamın görümcmein küçük çocukları varyada kayınvaldem babanneyi bırakıp gelcek artık ben yanlız giderim diyodum ama gidemem böyle olursa bide allah korusun
Ayyyy nasıl ağrıyor totom canım ya cok fena bugün 4gun oldu doktor neden olduğunu soledi? Sanada geçmiş olsun
violecim geçmiş olsun canım( bebekelrimiz iyi olsunda yarabbim zor günler bizi bekliyo galba ben bu zmana kadar çok iyyidim ama bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum
laurana canım sanada geçmiş olsun yedikelrin dokundu herelde bide ayakta fleanmı yedin acaba ayakta yemek normaldede iyi değil ama ben artık ayakta su bile içemiyorum içim sıkışıyo gb oluyo gerçektenondanda olmuş olabilir
violecim başına gelenlerden sonra benimde yanlız gitme ihtimalim yüksek eşim çalışıyo kayınvaldemde de babannne kalıyo ablamın görümcmein küçük çocukları varyada kayınvaldem babanneyi bırakıp gelcek artık ben yanlız giderim diyodum ama gidemem böyle olursa bide allah korusun
komşun falan var ise onunla git aç karna kan alınınca baş dönmesi oluyor bide üstüne biz hamileyiz daha fazla etkiliyor
beni 2. kez aldıkları kan çok etkilemişti
sağol canımAllahtan çektiğim çileye deydi de şeker çıkmadı.. sen de medicalde yaptırıcaksın demi ben de orda yaptırdım çok ilgilendiler Allah razı olsun hepsinden.. ben acile gidince annemi ve eşimi aradım annem izin alıp hemen geldi eşim de 1,5 saat sonra falan geldi ama onlar gelmeseydi de zaten çok ilgiliydi hemşireler canım inşallah seninki sorunsuz geçer iyi sonuçlar alırsın
komşularımın 2si yeni dogurdu küçük çocukalrı biri zaten lohusa 25 günlük diğerleride kocaman teyzeler gelip saatlerce kimse durmaz benimle kayınvaldem gelir gel deyince ben yorulmasın istedim yanında babanne kalıyo oda yürüyemiyo emekliyo yemegini yediriyolar felan yani o yüzden gel demek istemedim ama gelir artık mecburenben 50likte bi kere aldırdım kan kherelde ondan 1bucuk saattede bitti işim hiç koymadı rahattım yani ondan tek giderim sandımda şimdi göüzm korktu açıkcası:18:gitmicem tek
merabalar kızlar
sabah aç karınla 8.30 da kan verdim hemşire 2 tane 50lik glikoz verdi bunu yarım litre suya karıştırıp iç dedi kantine çıktım suya karıştırdım 2 dikişte hemen bitirdim başladım beklemeye biraz kitap okuyım dedim 10 sayfa falan okudum midem bulanmaya başladı sonra bi ateş bastı kusucak gibi hisssettim kasaya doğru yöneldim sizde limon var mı dedim vee o anda elim ayağım boşaldı gözlerim tamamen karardı sadece sesleri duyuyodum kollarımdan tuttular Allahtan yere düşmedim ordaki koltuğa yatırdılar birisi diyo bayan hamileyiyecek bişeyler verelim dediler olmaz dedim test yapılıyo dedim nazik bi şekilde beni yatırdılar ayaklarımı biri yukarı dikti doktor bileğimi tutuyo nabız çok yavaş falan diyo bi yandan meleğim tekme atıyo sonra doktor nabız normal dedi neyse gözlerim açıldı 1 dakika içinde görmeye başladım tekrar ordan acile indirdiler bi odaya yatırdılar 2. kan alınırken yine fena oldum yattım geçti 3. kan alındı iyiydim 4. ye az kala birden yine ateş bastı ellerim karıncalanmaya başladı hemşireyi çağırdılar tansiyonum 6-3 olmuş sonra hemen serum takıldı 4. kan alındı ve çok şükür şekerim normal çıktı doktor korkulcak hiç bişey yok dedi ama gerçekten çok zor bi gün geçirdim. size tavsiyem asla yalnız gitmeyin şeker yüklemesine ne olacağı belli olmuyo çünkü.. çok uzun yazdım ama kusurma bakmayın kızlar
Çok geçmiş olsun. 100 lük resmen işkence zaten. İnsanın içi çekiliyor yavv.
Bir de yenilenmek zorunda kalmasın diye, bulantı olsa bile kusmamak için kendini kasınca daha da zor. Çıkarsan rahatlardın. En azından sonuçların güzel çıkmış. Gözün aydın.
Kuzum Speedy olumsuz anlamda yazmadı onu.. Öptük
senden bir haberiz biz neden sık sık gelmiyorsun ?
nasılsın ? yaşıyor musun ?
merabalar kızlar
Canım yazdıklarınızın hepsini okuyorum. Arada nadiren atlıyorumdur. Telefondan bile olsa okuyorum. Evde internet kullanmıyoruz. Telefondan da girip yazmak zor.. İşyerinde de herkes benim hamile kalmamı bekliyormuş. Özellikle son bir aydır işler deli gibi. Yerime bakacak kişi hala belli değil ve benim ona öğretmem gereken dünya kadar iş var. Sağolsun amirlerim de etimden sütümden sonuna kadar yararlanmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar
Ama hepinizden haberdarım, takibimden kaçamazsınız
anam bir dokun bin ah işit gibi oldu valla ne sıkılmışsın sen öyle
arada yaz salla işleri gel kaldı 2 ay sonra doğum iznine çıkacaksın zaten
benim yerime eleman aldılar ama kız işi çok bilmiyor arada bişeyler öğretiyorum kız bıktı burnundan getirdim 2 günde
bide patronun tanıdığı kız umrumda bile değil valla
50 lik normal çıkınca 100 lük istemiyorlar canım. Şanslısın, gözün aydın..kıslar bişey sorcam 100lük şeker yüklemesi 50lik yüksek çıkarsa mı yapılıyo?
bana geçen hafta 50lik yaptılar sonuclar normal çıktı bi sıkıntı yok diye aradı dr.um ama 100lük falan yapılacak demedi..
Yaa bak gördün müişte bu yüzden yazmıyordum. Ohh adamın böyle kafasını şişiririz biz kızımla Önümüzdeki ay banka hesaplarını falan devredince epey rahatlarım herhalde...
Biz kızımıza hala isim bulamadık yav. Gerçi aramıyoruz da. Sürekli kız kız deyip duruyoruz. Garibim oda alıştı herhalde, tepki veriyor
Pazarda çok ucuz gecelik sabahlıklar var demiştin. Naptın aldın mı ?? Varsa ben de istiyorum da
Bu arada yavaştan hastane çantasına 3-5 bişeyler atıp hazırlasak mı yav ?? Bu aralar gereğinden fazla erken doğum hikayesi duyuyorum..:26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?