2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

amin amin canm oda olucek inşallah :)

kızlarrr bebeğimi gördüm buğün maşallahhhhh:) çoookk hareketli yandım :) ama ben bişi hissetmiorum çünkü ianılmaz gazım var :) kıza benzio dedi bakalım kesin değil 2 li testi yaptırırken çıkıcakmış ortaya net oda c.tesi :) kızlar ben her gittiğimde 4 boyutlu fotoverio sizde alıomusunz :)

Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin. İnşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz. Allah analı babalı büyütsün:)

forumun sessiz takipçilerindenim :) kısa süre önce dış gebelik geçirdim çok şükür bu hafta ( şimdilik ) sağlıklı bir gebeliğin başlangıcında olduğum müjdesini aldım doktorumdan. rabbime şükürler olsun 5+4 hamileyim. kesemiz gözüktü. inşallah kalbinide duyarız. Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. amin amin aminn.

ben 3 haftalık olmama rağmen dr. keseyi gördü normal ultrasonda. nasıl oldu peki anlamadım? acaba bebek mi iri olacak? yada bir arkadaşımın dediği gibi ikiz vs. olabilir mi?

ben de bebek bekliyorum hayırlısıyla, ama çok zorlanıyorum beklemediğim bi anda oldu bebiş :))
psikolojim yeni yeni düzeldi, inşallah daha güzel günlerimiz olur hep beraber :) sanırım 12. haftanın içindeyiz şuanda..

tatlm kız gibi dedi ama daha gelşmş bi makinaya giricem c.tesi ozamn kesin olucak gitmşken de 2li testi yaptırıcam . 11+5 şuan

benimde 9+6 şuan bir dahaki kontrolde 13+0 olucam acaba cinsiyetini söylermiki dr.

arkadaşlar ben yeni üyeyim lütfen benim içimi rahatlatın bebeğim olsun çokkkkk istiyorum ...adetim 5 gün gecikti 3 tane test taptım hepside pozitif çıktı ilk yaptığım silikti gün geçtikçe koyulaştı yarın kan testi yaptırıcam inş kan testindede pozitif çıkarsa bir sorun yoktur dimi ultrasonda nezaman görebilrim dış gebelik pozitif çıkınca olurmu kaybetme korkusundan biraz paranoyaklaştım sanırım

Daha simdiden boyle seyler dusunme lutfenn. İnsallah hersey yolunda gider.

Kandaki hcg degerine gore ultrasonda ne zaman gorecegin degisir, 1500 uzerindeyse gorulebiliyor ama 5gun geciktiyse yarin goremeyebilirsin. Bi hafta daha beklersen insallah gorursun kesecigi hayirli olsunn.

çoook teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için kan testimi de öğrenir öğrenmez paylaşıcam allah isteyen herkese nasip etsin herzaman dediğim bişey var allahım insanın gönlüne o ateşi düşürüpte yokluğunu ,veripte kaybını göstermesinnn ....umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…