amin amin canm oda olucek inşallah :)eşimde sperm azlığı ve hareket yavaşlığı vardı ama tedavi gerektirecek boyutta değilmiş. o bakımdan herhangibir tedavi olmadık. kendiliğinden oldu maşallah dediğin içinde çok teşekkür ederim. Allah çok büyük. hep ona sığındık ve dua ettik. o da sesimizi duyup dualarımızı katında kabul etti çok şükür. :) dilerim bu mucizenin hayırlısıyla yüzünü görmekte nasip olur...
kızlarrr bebeğimi gördüm buğün maşallahhhhh:) çoookk hareketli yandım :) ama ben bişi hissetmiorum çünkü ianılmaz gazım var :) kıza benzio dedi bakalım kesin değil 2 li testi yaptırırken çıkıcakmış ortaya net oda c.tesi :) kızlar ben her gittiğimde 4 boyutlu fotoverio sizde alıomusunz :)
aman kahverengi olsuncanım kırmızı olmasında allah korusun
çok heyecanlıyım c.tesi bebeimi görücemmmmmm cinsiyetinidesöliceeekkkkkkkkkk :87: :118::124::109:
ah canm ya kötü düşünme olmaz bişi allahın izniyle . Düşen cocuk sağlıksız bi cocuk olduğu için mş zaten bebeğin sağlıklı şeklde büyüyosa bi prblm olmaz kaçncı hafta?
tatlm kız gibi dedi ama daha gelşmş bi makinaya giricem c.tesi ozamn kesin olucak gitmşken de 2li testi yaptırıcam . 11+5 şuan
ttatlm erken döllenme o sebepten dolayı sen erken yumurtlamışın ve spermle çabuk buluşmuş yani :)
tatlm kız gibi dedi ama daha gelşmş bi makinaya giricem c.tesi ozamn kesin olucak gitmşken de 2li testi yaptırıcam . 11+5 şuan
arkadaşlar ben yeni üyeyim lütfen benim içimi rahatlatın bebeğim olsun çokkkkk istiyorum ...adetim 5 gün gecikti 3 tane test taptım hepside pozitif çıktı ilk yaptığım silikti gün geçtikçe koyulaştı yarın kan testi yaptırıcam inş kan testindede pozitif çıkarsa bir sorun yoktur dimi ultrasonda nezaman görebilrim dış gebelik pozitif çıkınca olurmu kaybetme korkusundan biraz paranoyaklaştım sanırım
Daha simdiden boyle seyler dusunme lutfenn. İnsallah hersey yolunda gider.
Kandaki hcg degerine gore ultrasonda ne zaman gorecegin degisir, 1500 uzerindeyse gorulebiliyor ama 5gun geciktiyse yarin goremeyebilirsin. Bi hafta daha beklersen insallah gorursun kesecigihayirli olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?