2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

iyi akşamlar arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim bugün doktorum kedi bakterisi kaptıgımı söyledi ve c.ü.t.f yönlendirdi hangi bölüme gitmem gerekiyo böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yazın bekliyorum şimdiden teşekkürler (kedim yok).....

ayyy kedi bakterisi kötü canm inşallah yoktur baktr bakalm

hamilesin işte tatlmmm:)

canım test pozitif çıktı engelli olur diyolar bi fikrin var mı bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim

başka bi testi var ünivrsitede yapılıyor eski mi yeni mi geçirdiğini gösteren avidite sanırım testin ismi korkma tedaviside var bildiğim kadarıyla Allah yardımcın olsun

eski mi yenimi bilmiyorum yarın belli olcak ama tedavisinin bebek için olmadıgını söylediler çok büyük sorun gözüküyo doktor + pozitif çıkarsa aldırmak konusunda karar vermem gerektigini söyledi bebegim engelli olurmuş bu konuda bilginiz var mı bebek için tedavi konusunda ne yapılabilir şimdiden tşkler

canım test pozitif çıktı engelli olur diyolar bi fikrin var mı bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim
canım negatif çıkarsa kötü die biliodum ama sen bi kaç yere daha götür göster araştr... fakat kedi köpek bakterisi çocuğa çok büyük zarar özürlü olabileceğini biliorum o yüzden mesela benmde kuşum vardı hamile kalırkalmaz başka yere verdim ne olur olmazdie zaten zoroldu bebeğim die korktuk . eğer kedin yoksa büyük ihtimal sana biri taşıdı bakteriyi varsa eğer . tedavisi varmıbilmiorum . belki aşısı falan var dırhemen telaşlanma .... iyi bi araştr .

edsofi meraba, ben 8. haftanın içindeyim cuma günü tam 8 hafta dolacak doktora gideceğiz kalp atışlarını duymak için sen ne zaman duymuştun??? bir de bu zamanlarda kasıklarında ağrılar oluyor muydu ufak ufak. rahim büyüdüğü için olurmuş deniliyor.

kızlar dün test yaptırdım beta hcg değerim 312 çıktı doktor hamilesin dedi tam olarak ne kadarlık lüüüüütfeeen yardımcı olun bu arada adetim 5 gün gecikti şuan 4 .gününde yaptırdım testi

Son düzenleme:
Merhaba benimde adetim 5 gün gecikti hep düzensiz oluyorum diye ciddiye almadım dün test aldım ve yaptım çift çizgiyi gördüm sabah da kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum.kendimi çok garip hissediyorum biraz heyecan biraz korku

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende hamilelğimin 9.haftası içindeyim acayip bir duygu iştahsızım ve midem bulanıyo allaha şükür kusma yok..o yüzden rahatım.geçen hafta keseyi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm..çok güzel bi duygu :)

meraba canım hayırlı olsun bebeğin. bende 8 haftalığım. bende de tam tersine yemek yiyorum. sürekli midem kazınıyor aç hissediyorum ama birşey yiyesim yok gerçekten de çok tuhaf. bizde yarın duymaya gideceğiz inşallah dua edelim birbirimize bebeklerimizin hayırlı haberlerini almak ve kucağımıza almak için

Son düzenleme:
kaania canım doktorum 6 ay içinde gecirdigimi söyledi 2 hafta sonra testi tekrarlıycaz 6 ay bu hastalık için yeni mi oluyo eski mi var mı bi bilgin şimdiden tekrar teşekkür ederim yorumların için

bende 8 haftalık duydum canm alttan aama . benm karnım çok ağrırdı kasık az ağrıdı oda büyümeden oluo canm dğru :)

canm tarihleri yaz bize :)ölesöyleyelim

tebrikler canm hayrlısı olsun :):):) allah dourmatı nasip etsin sağlıklı bişekilde :)

tebriklerrrr canımmmm allah bağşlasınnn inşallaaahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…