nie sölemesin canm :=)benimde 9+6 şuan bir dahaki kontrolde 13+0 olucam acaba cinsiyetini söylermiki dr.
ayyy kedi bakterisi kötü canm inşallah yoktur baktr bakalmiyi akşamlar arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim bugün doktorum kedi bakterisi kaptıgımı söyledi ve c.ü.t.f yönlendirdi hangi bölüme gitmem gerekiyo böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yazın bekliyorum şimdiden teşekkürler (kedim yok).....
hamilesin işte tatlmmm:)arkadaşlar ben yeni üyeyim lütfen benim içimi rahatlatın bebeğim olsun çokkkkk istiyorum ...adetim 5 gün gecikti 3 tane test taptım hepside pozitif çıktı ilk yaptığım silikti gün geçtikçe koyulaştı yarın kan testi yaptırıcam inş kan testindede pozitif çıkarsa bir sorun yoktur dimi ultrasonda nezaman görebilrim dış gebelik pozitif çıkınca olurmu kaybetme korkusundan biraz paranoyaklaştım sanırım
canım test pozitif çıktı engelli olur diyolar bi fikrin var mı bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim
iyi akşamlar arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim bugün doktorum kedi bakterisi kaptıgımı söyledi ve c.ü.t.f yönlendirdi hangi bölüme gitmem gerekiyo böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yazın bekliyorum şimdiden teşekkürler (kedim yok).....
canım negatif çıkarsa kötü die biliodum ama sen bi kaç yere daha götür göster araştr... fakat kedi köpek bakterisi çocuğa çok büyük zarar özürlü olabileceğini biliorum o yüzden mesela benmde kuşum vardı hamile kalırkalmaz başka yere verdim ne olur olmazdie zaten zoroldu bebeğim die korktuk . eğer kedin yoksa büyük ihtimal sana biri taşıdı bakteriyi varsa eğer . tedavisi varmıbilmiorum . belki aşısı falan var dırhemen telaşlanma .... iyi bi araştr .canım test pozitif çıktı engelli olur diyolar bi fikrin var mı bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim
kızlar merhaba bende hamilelğimin 9.haftası içindeyim acayip bir duygu iştahsızım ve midem bulanıyo allaha şükür kusma yok..o yüzden rahatım.geçen hafta keseyi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm..çok güzel bi duygu :)
bende 8 haftalık duydum canm alttan aama . benm karnım çok ağrırdı kasık az ağrıdı oda büyümeden oluo canm dğru :)edsofi meraba, ben 8. haftanın içindeyim cuma günü tam 8 hafta dolacak doktora gideceğiz kalp atışlarını duymak için sen ne zaman duymuştun??? bir de bu zamanlarda kasıklarında ağrılar oluyor muydu ufak ufak. rahim büyüdüğü için olurmuş deniliyor.
canm tarihleri yaz bize :)ölesöyleyelimkızlar dün test yaptırdım beta hcg değerim 312 çıktı doktor hamilesin dedi tam olarak ne kadarlık lüüüüütfeeen yardımcı olun bu arada adetim 5 gün gecikti şuan 4 .gününde yaptırdım testi
tebrikler canm hayrlısı olsun :):):) allah dourmatı nasip etsin sağlıklı bişekilde :)kızlar dün test yaptırdım beta hcg değerim 312 çıktı doktor hamilesin dedi tam olarak ne kadarlık lüüüüütfeeen yardımcı olun bu arada adetim 5 gün gecikti şuan 4 .gününde yaptırdım testi
tebriklerrrr canımmmm allah bağşlasınnn inşallaaahhh :)kızlar merhaba bende hamilelğimin 9.haftası içindeyim acayip bir duygu iştahsızım ve midem bulanıyo allaha şükür kusma yok..o yüzden rahatım.geçen hafta keseyi ve bebeğimin kalp atışlarını gördüm..çok güzel bi duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?