en son 31 ocakta adet olmuştum bu ay 28inde olmam gerekiodu olmadım 4ündede test yaptırdım onun sonucunda beta hcg 312 çıktı sizce kaç haftalıkcanm tarihleri yaz bize :)ölesöyleyelim
4 haftalık canımh.olsun:)en son 31 ocakta adet olmuştum bu ay 28inde olmam gerekiodu olmadım 4ündede test yaptırdım onun sonucunda beta hcg 312 çıktı sizce kaç haftalık
hoşgeldin
canım test pozitif çıktı engelli olur diyolar bi fikrin var mı bu konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim
Test pozitif çıktı derken ıgm mi pozitif ıgg mi? Eğer ıgm pozitifse şuanhastalığı kapmışsın demektir inş bir sorun yaşamazsın canım çok tehlikeli bu toksoplazma.eğer Igg pozitifse önceden bu virüsü vücuduna aldığın için vücut bağışıklık kazanmış demektir ve kedi ile temas etsende (dışkısıyla) bir sorun olmaz.
Bizimde kedimiz var ve bir aylık hamileyim.ilk çok üzülmüştüm çok korkmuştum ama şükür ben önceden bağışıklık kazanmışım o nedenle kedimiz bizle beraber şuna çok sorun etmiyoruz.allah yardımcın olsun canm
O konuda çok bir bilgim yok açıkçası şimdi sana birşeyi söyleyip yanıltmakta istemem canm.sadece test sonucu yukarıda dediğim gibi oluyor tam olarak hangisinin negatif hangisinin pozitif olduğunu bilseydin ancak o zaman birşey söyleyebilirdim yanıltmış olmayım seni.inş bir sorun yoktur hayırlısıyla atlatırsın cnm.doktoruna ayrıntılı sormanda fayda vartam olarak hangisi oldugunu bilmiyorum ama biri pozitif digeri poz\neg yazıyo 2 hafta sonra testi tekrarlamamı istediler hastalıgın vucüda 6 ay önce girdigini söylediler ne kadar sürüyor çıkması 6 ay bu hastalık için yeni mi oluyo bi bilgin var mı canım yorumların için şimdiden tşkler
O konuda çok bir bilgim yok açıkçası şimdi sana birşeyi söyleyip yanıltmakta istemem canm.sadece test sonucu yukarıda dediğim gibi oluyor tam olarak hangisinin negatif hangisinin pozitif olduğunu bilseydin ancak o zaman birşey söyleyebilirdim yanıltmış olmayım seni.inş bir sorun yoktur hayırlısıyla atlatırsın cnm.doktoruna ayrıntılı sormanda fayda var
Test pozitif çıktı derken ıgm mi pozitif ıgg mi? Eğer ıgm pozitifse şuanhastalığı kapmışsın demektir inş bir sorun yaşamazsın canım çok tehlikeli bu toksoplazma.eğer Igg pozitifse önceden bu virüsü vücuduna aldığın için vücut bağışıklık kazanmış demektir ve kedi ile temas etsende (dışkısıyla) bir sorun olmaz.
Bizimde kedimiz var ve bir aylık hamileyim.ilk çok üzülmüştüm çok korkmuştum ama şükür ben önceden bağışıklık kazanmışım o nedenle kedimiz bizle beraber şuna çok sorun etmiyoruz.allah yardımcın olsun canm
Merhaba kızlar
5+5 gün oldu bugun.halen inanamıyorum hamile olduğumaçocuk yapmaya karar verdik ve bi deneyelim dedik ilk ay hemen oldu.Allahım herkese nasip etsin.
Çarşamba günü doktora gittim ama keseyi göremedik henüz , sabırsızlanıyorum Salı tekrar gidecez inş bu sefer görürüz
meraba arkadaşlar biz bugün doktora gittik kalp atışlarını duyalım diye ama duyamadık.8. hafta bitiyor bugün. küçük keseyi de görmüştük halbuki. doktor kesenin boyutunda büyüme yok küçük kesenin yanında fetusta yok dedi. çok üzgünüm şu anda ağlıyorum ama Rabbimden biz hep hayırlısın istemiştik. yine de Allah' tan ümit kesitlmez belki geriden geliyor olabilir mi acaba. öğleden sonra başka bir doktora daha gideceğiz. sabah gittiğimiz doktor alırız, kazırız filan dedi. kendimi zor tuttum....böyle olan var mı acaba??
sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)
canım öncelikle canını sakın sıkma bebegin gelişimi yavaş olabilir boş kese de oluşmuş olabilir umudunu kaybetme ve aglama hakkında hayırlısı olur inş hepimizin
sen vc ye erken başlamışın canım :):):) benm vc ler yeni başlıo vala ben hiçç midem bulanmadı çok rahat gidio canm maşşllhhhhoşbuldum
bugün öğrendim ve saat başı wcye uyandım. çok mutluyum şaşkınım ama başı bu kadar zorsa ilerleyen aylarca napcam acaba?
senin nasıl gidiyor canım?
sen vc ye erken başlamışın canım :):):) benm vc ler yeni başlıo vala ben hiçç midem bulanmadı çok rahat gidio canm maşşllhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?