2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

bugün bebeğimin kalp atışını dinleme amacıyla doktora gittim 6+5 günlükmüş kalbi atması gerekiyordu bir problem olabilir diye söyledi doktor şok oldum haftaya gel ama sonuş olumsuz muhtemelen dedi eger bebeğinin kalp atışını daha geç duyan varsa lütfen paylaşsın allahım hepimiizin yardımcısı olsun :nazar

üşün bende 6 hafta 5 günlükken kalp atışlarını duydum panik yapma içini ferah tut ne düşünürsen o olur pozitif düşün lütfen forumda cok daha sonra kalp atışını duyanlar varr ...

üşün bende 6 hafta 5 günlükken kalp atışlarını duydum panik yapma içini ferah tut ne düşünürsen o olur pozitif düşün lütfen forumda cok daha sonra kalp atışını duyanlar varr ...

inşallah dediğiniz gibi olur darısı başımıza o sesi duymak çok istiyorum

aynı belirtiler adet günüm gelmeden bendede oldu hatta iş yerinde herkeze kesin ben hamileyim dedim netice tabiki pozitif hayırlı olsun :)

Bende 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu :) yarında ilk kontrolümüze gidecez doktora bakalım ultrasonda çıkacakmı ... kan tahlili verdiğim zaman doktor çok küçük ultrasonda çıkmaz demişti ...yarın için çok heyecanlıyım.Tek dileğim sağlıklı olması

arkadaşlar bende 10 haftalık hamileymişim inşallah.bütün hamile olanlara hayırlı olsun.sıkıntılı hamileliği olanlarada Allah kolaylık versin şifa versin inşallah.birde bu altta yazan haftalık bilgiler nasıl oluyor:)

ben de hamileyim bugün öğrendim ama sevinsem mi üzülsem mi kafam çok karışık ....
daha kızım 10 aylık nasıl yaparım bilmiyorum hala

amiinnn tatlım :) hayrlısı olsun inşallah:) benmde bu hafta sonu kontrolümvar :)

Selam kizlar
Ocak 10da regl olmuştum.
Bende sanirim 5 haftalik hamileyim
Ayin 18inde beta hcg 301.96 cikti.Sonucu alir almaz doktora gittik.Alttan muayene ettiler.Bebisin yerleşmek için yaptigi bölgeyi gösterdi doktor. Ancak gec döllenme olmuş bende.1 hafta sonra gel keseye bakalim dedi.Yarinda kesenin tamamlanmis halini görmeye gideceğim kismetse
Allah hamile olan her anneye sabir ve sakinlik versin .Vücudumdaki değişiklikleri dinlemek,sahsen beni biraz huzursuz yapiyo ama cok güzel duygular bunlar
Anne olmak isteyen ve bekleyen herkese de dualarimi gönderiyorum.Umarim herkes mutlu haberlerini paylaşır buradan

iyi günler kizlar Rabbim önceliklikle hepinize saglikli huzurlu bi sekilde bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip eder insAllah bende bu hafta 7haftalik bakalim ama bende zaten önceden demir eksikligi ve kansizlik vardi simdi hamilelikte de guatr cikti günde artik hem guatr hapi hem demir hapi hemde folik asit kullaniyorum ama icim hic rahat degil aranizda birden hamilelikte guatr cikan varmi ve kansizligi olan hamileler nasil besleniyorsunuz?

guatr değil troidtr canım obenkiside 3.7 çıktı olması gerekn 2.7 .bendeilaç kullanıorum ama bnmki düşmüştür artık 3 haftadr kullanıorum ilacının adı ne ? folik ben 1 paket bitirdim bıraktrdı doktor sen ne kadar içice n iallclarını

kontrol derken ikili teste çağırdı doktor beni haftaya seninde zamanın gelmiş olsa gerek...gebeliğimiz yaklaşık aynı.inşalah güzel sonuçlar çıkar
valla canım ikili testen önce kikontrol dedi . kağıt verdi üstünde EFT-İT öncesi yazıo ama o ğün mü yapar bilmiorumki sen özele mi yaptrcan fiyatını bilio musun canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…