üşün bende 6 hafta 5 günlükken kalp atışlarını duydum panik yapma içini ferah tut ne düşünürsen o olur pozitif düşün lütfen forumda cok daha sonra kalp atışını duyanlar varr ...
annecikleri bulmuşken sormam gereken bir şey var biraz uzun olucak ama umarım okursunuz
benim adetim 8 gün sürer 3 ocakta başladı 10 u gibi bitti 13 ünde ilişki oldu netten baktım hamile kalmak için uygun vaktim 12 ile 22 ocak arasıymış ve 2 gün önce kasıklarımda ağrı belimde ağrı başladı ve göğüslerimin şiştiğni fark ettim ama adetime 12 gün var ve benim hiç belim veya kasıklarım ağrımaz ve ayrıca kasıklarımdaki damarlar çok belirgin 32 34 bedenim hiç yemezdim sürekli bişeyler yiyorumdudaklarım botoxlu gibi şişti ve biraz önce aç olmama rağmen güzelim yemek beni iğrendirdi yağ tutuğu için halbuki ısıtsam çözülcek uzun sözün özü sizdede oldumu bunlar benle aynı durumda olan varmıdır ? :26::26: vee 3 4 gün önce ateşim 34 bile oldu şimdi 36.4 fln bunlar nedir adetime daha 12 gün var
ben 8haftalıkken duydum 5.5ta. Duymadım doktorum 8haftalıkken gel dedi
hayrlısı olsun canm erken döllenmeyse bebek belki gözükür geçse beklersin az daha haftası na göre kalbini duyrsın 5 6arası duymassın 6 ve 6dan sonra ama erken döllenmeyse tbi
sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)
Herkese selam tüm 2014 bebekleri ve gebeleri hayırlı olsun
Bende 7 haftalık gebeyim
tatlım baya acele etmişin olsun vardrbişiben de hamileyim bugün öğrendim ama sevinsem mi üzülsem mi kafam çok karışık ....
daha kızım 10 aylık nasıl yaparım bilmiyorum hala
saol ttalım amiiinnn inşalllahhhinşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
amiinnn tatlım :) hayrlısı olsun inşallah:) benmde bu hafta sonu kontrolümvar :)arkadaşlar bende 10 haftalık hamileymişim inşallah.bütün hamile olanlara hayırlı olsun.sıkıntılı hamileliği olanlarada Allah kolaylık versin şifa versin inşallah.birde bu altta yazan haftalık bilgiler nasıl oluyor:)
amiinnn tatlım :) hayrlısı olsun inşallah:) benmde bu hafta sonu kontrolümvar :)
guatr değil troidtr canım obenkiside 3.7 çıktı olması gerekn 2.7 .bendeilaç kullanıorum ama bnmki düşmüştür artık 3 haftadr kullanıorum ilacının adı ne ? folik ben 1 paket bitirdim bıraktrdı doktor sen ne kadar içice n iallclarınıiyi günler kizlar Rabbim önceliklikle hepinize saglikli huzurlu bi sekilde bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip eder insAllah bende bu hafta 7haftalik bakalim ama bende zaten önceden demir eksikligi ve kansizlik vardi simdi hamilelikte de guatr cikti günde artik hem guatr hapi hem demir hapi hemde folik asit kullaniyorum ama icim hic rahat degil aranizda birden hamilelikte guatr cikan varmi ve kansizligi olan hamileler nasil besleniyorsunuz?
valla canım ikili testen önce kikontrol dedi . kağıt verdi üstünde EFT-İT öncesi yazıo ama o ğün mü yapar bilmiorumki sen özele mi yaptrcan fiyatını bilio musun canım yaakontrol derken ikili teste çağırdı doktor beni haftaya seninde zamanın gelmiş olsa gerek...gebeliğimiz yaklaşık aynı.inşalah güzel sonuçlar çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?