valla canım ikili testen önce kikontrol dedi . kağıt verdi üstünde EFT-İT öncesi yazıo ama o ğün mü yapar bilmiorumki sen özele mi yaptrcan fiyatını bilio musun canım yaa
guatr değil troidtr canım obenkiside 3.7 çıktı olması gerekn 2.7 .bendeilaç kullanıorum ama bnmki düşmüştür artık 3 haftadr kullanıorum ilacının adı ne ? folik ben 1 paket bitirdim bıraktrdı doktor sen ne kadar içice n iallclarını
vala canm burdada devletten şikayetçi herkes . Benm hamile kalmadan önceki doktorum ameliyat oldum ona ilğisi bilgisi işine olan aşkı . Maddi durumumuz iyi değil ama çok zorluoruz napalm arada güven var
kızzz seninki taze dahaa :)küçücükkkkk . Ben 8haftalıkken gttim duymaya :) anca 6 haftalıkk en erken canm döllenme zamanına bağlı tabi
hee bende aynı ilç canm ama miligrami çok düşük benmkinin sürekli bkılıo mu sennki
Kızlar merhaba,
Ben de sanırım 4+5 günlük gebeyim.Tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım henüz keseyi ve kalp atımını duymadık 2 hafta sonra ilk gebelik kontrolümüz var.Transferimin 12.günü b hcg 850 çıktı sanırım ikiz ya da üçüzlerim geliyor.Hiç kanamam olmadı sadece mide bulantılarım,acıkmalarım,ve uyku çok fazla.Umarım keseyi ve kalp atışını da duyarım.Çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin.
merhaba kızlar, bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok değişik bi duygu çok mutluyum.en son reglim 27 ocaktı bugün tam 1 ay oluyor beta HCG testi yaptırdım ama muayene olmak istemedim o an.. şaşkındım eşim yanımda olsun istedim. şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ne sıklıkla kontrole gidilir neler yapılması gerekir bana anlatırmısınız.
Merhaba ,önce sakin olmaya calis.
bende ilk ogrendigim de sok gecirmistim.Suan 6hafta yeni doluyor.Ama ben hala olaya adapte olamadim.Daha 4haftalik falan demek ki bebegin:)son adet tarihini girerek hesapliyorsun.nette gormussundur.Bir de folik asit baslaman gerek.doktor testin sonucu ciktiginda soylemis olmali.
Bchg kac cikti?
onun degerine gore keseye bakiliyor.
Benkm mesela 4hft 6.gun gozukmustu kese:)
Etrafta iyi bi hastane arastirip randevu alabilirsin.Hayirli olsun.Rabbim saglikla kucagina almayi nasibetsin:)
kızzz seninki taze dahaa :)küçücükkkkk . Ben 8haftalıkken gttim duymaya :) anca 6 haftalıkk en erken canm döllenme zamanına bağlı tabi
gözün aydin canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insAllaheger ikizlerin olursa haberdar et bizi
Bchg 28,60 çıktı doktor daha çok yeni geçmiş olsun dedi hayırlı olsun demesini beklerken :) bişey sormaya da fırsat bırakmadı yeniden doktora gidip tam detaylı bilgi almak istiyorum. karar veremiyorum hemen mi gitsem yoksa 1 hafta daha bekleyip keseyi görsem mi diye düşünüyorum ne yapayım sizce çok tşekkür ederim bu arada cevabınız için :)
ben de hamileyim bugün öğrendim ama
sevinsem mi üzülsem mi kafam çok karışık ....
daha kızım 10 aylık nasıl yaparım bilmiyorum hala
çok heyecanlıyım c.tesi bebeimi görücemmmmmm cinsiyetinidesöliceeekkkkkkkkkk :87: :118::124::109:
aman kahverengi olsuncanım kırmızı olmasında allah korusunben de tüp bebek yatırdım.7 şubatta transfer yapıldı. transferin onuncu günü 24 beta hcg sonucu aldım. en son 17. gün 497 çıktı. bugün vajinal ultrasonla kese göründü. ( transferin 21. günü) 0.37 cm...ancak 24 sattir yoğun kahverengi lekenlmelerim var. doktor bişey söylemek için erken dedi..(( çok korkuorum. sizce normal mi???? lütfen yardım edin...rahatlamaya ihtiyacım var. çok bunaldım :)
4.5 yıldr sebepsiz mi olmadı mucizeye bak maşşallah yaaa allah bağışlasınnn rabbm büyükkkkkızlar bende bugün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 4.5 yıldır istiyorduk ama olmuyordu. dr. a gitmiştik ama tedavi gerektirecek bir sorunun olmadığını beklememiz gerektiğini söylemişti. çok şükür bugün müjdeli haberi aldık darısı tüm isteyenlerin başına :)
4.5 yıldr sebepsiz mi olmadı mucizeye bak maşşallah yaaa allah bağışlasınnn rabbm büyükkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?