hayrlısıallahtan canm inşallah kalbini duymak doğurmak büyütmeiBanada öyle geldi canim o yüzden doktoru degistirip farkli doktora gidecem.senin adına cok sevindimm darısı bana olur inşallah. Sali günü gidecem bakalim :)
mutlaka :) allah iyilerle karşılaştrsınAmin canim inşallah cumlemize :) gelismelerden haber ederim :)
:) ay iple çekiyorum o günleri... Allah tamamına erdirsin canım inşallah
merhaba arkadaşlar
sevincim kaldı içimde... bugün6+0 hafta doktora gittim kese 11,7mm bebek görünmüyor.1hafta sonra tekrar görelim dedi ama boş gebelik olabilir dedi....bütün bebeğimi hissetme hislerim yok oldu.bomboş hissediyorum kendimi..ağlıyorum..korkuyorum...
canım hayırlısı olsun, vajinal muayene mi yapti? hiçbirşey belli olmaz, bi hafta dayan, inşallah bebiş görünür, aksi olursa da kendini çok yipratmamaya çaliş, kolay değil....
sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)
sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)
anam nasılaynı günedenk getrdinbende hamileyimm.. doğum son gün 11-09-2014 :)
ilk çoçuğumuda 11-09-2009 da doğurmuştum :) :)
canm 5 haftalık . kalbi duyma döllenmeye bağlı erken döllendiyse 6 haftalıkken duyarsın benm gibi geç döllenmeyse . benm buğün 8 hafta btti yarın kalp atışına gidicez çok heycanlıyımmmmmm :):):):) vallahi allah sabır versin beklemek çok zor hele kalbni ooofffMerhaba arkadaslar,
araniza yeni katildim ve cok mutluyum, ilk hamileligim aklimda bircok sorular var..Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
Kac haftalik oldumuzu nasil hesapliyoruz? Benim son adetim 12.12.2013.
22.01.2014 doktoruma göründüm- henüz 3/4 haftalik dedi. Keseyi gördüm sükür.
Simdi kac haftalik oluyor ve nezaman bebegimi görebilirim kalp atislarini nezaman duyulur
Beklemek cok zor(
oyyyhhh daha çoooookkk küçük seninki kızzz :):):):) h.olsuncanmbende HAMİLEYİMMMM.Rabbim çok şükür 3 yıl sonra bize de nasip etti bu güzel duyguyu daha çok yeni 2 veya 3 haftalık dedi daha keseyi görmedik inşallah onu da hayırlısıyla görürüz.
canm 5 haftalık . kalbi duyma döllenmeye bağlı erken döllendiyse 6 haftalıkken duyarsın benm gibi geç döllenmeyse . benm buğün 8 hafta btti yarın kalp atışına gidicez çok heycanlıyımmmmmm :):):):) vallahi allah sabır versin beklemek çok zor hele kalbni ooofff
canm benm hiç bi belirtim yok . buğün bebeğimin kalpatışını duydukkk k oyh çok güzelbişiiiiiiiii mişşşşşşşş artık içim rahatladı ya canm vallahi . allah sanada nasipetsin zaman geçmicek senin için :)Tsk ederim cnm. Benimkide gec döllenme sanirim, kese göründü ama bebis yoktukadin henüz yeni dedi, ve 12.02.2014 randevu Verdi, ozaman duyulur ve görülür dedi.. Senin adinada cok sevindim canm, sende eylül annesi olucaksin, insallah sag saglim bebisine kavusursun. Migde bulantin veya herhangibi bir belirtin varmi bu dönem?
oyyyhhh daha çoooookkk küçük seninki kızzz :):):):) h.olsuncanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?