2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

merhaba arkadaşlar
sevincim kaldı içimde... bugün6+0 hafta doktora gittim kese 11,7mm bebek görünmüyor.1hafta sonra tekrar görelim dedi ama boş gebelik olabilir dedi....bütün bebeğimi hissetme hislerim yok oldu.bomboş hissediyorum kendimi..ağlıyorum..korkuyorum...

canım hayırlısı olsun, vajinal muayene mi yapti? hiçbirşey belli olmaz, bi hafta dayan, inşallah bebiş görünür, aksi olursa da kendini çok yipratmamaya çaliş, kolay değil....

canım hayırlısı olsun, vajinal muayene mi yapti? hiçbirşey belli olmaz, bi hafta dayan, inşallah bebiş görünür, aksi olursa da kendini çok yipratmamaya çaliş, kolay değil....

evet vajinal muayenede yaptı içim bomboş kalakaldım öyle..

sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)

bende hamileyimm.. doğum son gün 11-09-2014 :)
ilk çoçuğumuda 11-09-2009 da doğurmuştum :) :)

sevincimizi hamileliksürecimizi paylaşalım .. ben kalp atışını duymadım daha 5+6 falan küçük :):) onundaduyucaz allahın izniyle :):):)

bende HAMİLEYİMMMM.Rabbim çok şükür 3 yıl sonra bize de nasip etti bu güzel duyguyu daha çok yeni 2 veya 3 haftalık dedi daha keseyi görmedik inşallah onu da hayırlısıyla görürüz.

Bende 6 gün önce öğrendim. Henuz 1 aylik falan
Rabbim isteyen herkese versin insallah. Herkese nasip etsin hayirlisiyla.

Bende bir hafta önce öğrendim ama 10 gün sonra doktora gidicem sanırım 7 haftalık falan olucak ,acele etme dedi doktor ve geri kalan herkes onları dinledim iyi mi kötü mü bilmem ama:S bir de ben hipotiroid hastasıyım bugün değerlerimi ölçtürdüm 2,8 çıktı doktora gidenler bu konu hakkında yazabilirler mi tsh normal mi azamalı mı?

Merhaba arkadaslar,
araniza yeni katildim ve cok mutluyum, ilk hamileligim aklimda bircok sorular var..Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

Kac haftalik oldumuzu nasil hesapliyoruz? Benim son adetim 12.12.2013.
22.01.2014 doktoruma göründüm- henüz 3/4 haftalik dedi. Keseyi gördüm sükür.
Simdi kac haftalik oluyor ve nezaman bebegimi görebilirim kalp atislarini nezaman duyulur

Beklemek cok zor (

canm 5 haftalık . kalbi duyma döllenmeye bağlı erken döllendiyse 6 haftalıkken duyarsın benm gibi geç döllenmeyse . benm buğün 8 hafta btti yarın kalp atışına gidicez çok heycanlıyımmmmmm :):):):) vallahi allah sabır versin beklemek çok zor hele kalbni ooofff

bende HAMİLEYİMMMM.Rabbim çok şükür 3 yıl sonra bize de nasip etti bu güzel duyguyu daha çok yeni 2 veya 3 haftalık dedi daha keseyi görmedik inşallah onu da hayırlısıyla görürüz.
oyyyhhh daha çoooookkk küçük seninki kızzz :):):):) h.olsuncanm

Tsk ederim cnm. Benimkide gec döllenme sanirim, kese göründü ama bebis yoktu kadin henüz yeni dedi, ve 12.02.2014 randevu Verdi, ozaman duyulur ve görülür dedi.. Senin adinada cok sevindim canm, sende eylül annesi olucaksin, insallah sag saglim bebisine kavusursun. Migde bulantin veya herhangibi bir belirtin varmi bu dönem?

Arkadaşlar ben de 21 ocakta öğrendim hamiş olduğumu. Rabbime çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

canm benm hiç bi belirtim yok . buğün bebeğimin kalpatışını duydukkk k oyh çok güzelbişiiiiiiiii mişşşşşşşş artık içim rahatladı ya canm vallahi . allah sanada nasipetsin zaman geçmicek senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…