canm benm hiç bi belirtim yok . buğün bebeğimin kalpatışını duydukkk k oyh çok güzelbişiiiiiiiii mişşşşşşşş artık içim rahatladı ya canm vallahi . allah sanada nasipetsin zaman geçmicek senin için :)
bebeğimin kalbiniduydum kızlar çok mutluyum darısı duymayanların başına
ooo sennki çok küçük tatlım. ama erken döllenmeyse 2 hftaya kadar kalp atışını duyarsın benmki çok geç döllenme tatlım adetime çok yakın hamile kalmışım . oyuzden anca 7+2 de duydum oda alttan duydum üsten duyulmaz küçük olduğu için 19 unda üsten bakılcak ve troide bakılcak biliosun çok önmli troid özele mi gidiosun tatlımdoktor zaten yönlendrir ne zamna duyucağını falanamin.. kaç haftalıkken duydun bebeğin kalbini acaba ben ne zaman duyabilirim bizim ki daha çok yeniymiş öyle dedi doktor 2 veya 3 haftalık dedi:???
hayırlı ewlatlardan eylesin rabbm canımArkadaşlar ben de 21 ocakta öğrendim hamiş olduğumu. Rabbime çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
ooo sennki çok küçük tatlım. ama erken döllenmeyse 2 hftaya kadar kalp atışını duyarsın benmki çok geç döllenme tatlım adetime çok yakın hamile kalmışım . oyuzden anca 7+2 de duydum oda alttan duydum üsten duyulmaz küçük olduğu için 19 unda üsten bakılcak ve troide bakılcak biliosun çok önmli troid özele mi gidiosun tatlımdoktor zaten yönlendrir ne zamna duyucağını falan
amaaannn şekerim bende bilmiorum ne kadar kitapta okusak internetten de baksak hatta eğitim bile alsak inanki bu ilk bebeğin yabancılığını cahilliğini mutlaka yaşıcaz emin ol kurtuluş yok bundan :) benm yok bulantı vea bi belrti sadce ğünlük 2 posta uyuyorum:) bel ağrısı olur biraz eğildin mi biere falan ...:13:evet özele gidiyorum. Rabbim inşallah duymayı nasip eder. şimdi küçük olduğu için daha hareket veya başka bir şey hissetmiyorum. bir de hiç bulantı filan da yok bende. sadece ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar. acaba normal mi bunlar ilk defa yaşıyoruz ya ondan bilmiyorum bir şey:))))
kızlar benm ki7+3 ise doumum ne zamn oluoki :/
hayırlı ewlatlardan eylesin rabbm canım
canm okısmını bliorum ama adetime bi kç günkala hamile kaldım oyüzden de 7+4 üm .adete göre 9 uniçindeim ama değilim .son adet tarihin ne zaman nette gebelik haftasını hesaplayıcılar var ona göre son adet tarihini yazıosun ve hesaplıyo.
merhabaa meleklerr :) bende aranıza katıldım bende meleğime hamilyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
doktora giden varmı aranızda kalp atışını duyan... benim 2. gebeliğim ilk gebeliğim malesef kötü sonuçlandı kimyasal gebelikmiş ve düşük yaptım. şimdi doktora hemen gitmek istemedim geçen hafta öğrendim ve 12şubatta randevum var şuan son adetime göre 4+4 haftalığım sizce kalp atışı duyulabilirmi ?
merhaba bende 4+4 haftalık hamileyim alttan ultrasyonla gördük bebeği inşallah üstten de görürüz kalp atışını da doktor kandaki hormon seviyen 3000 ve üzeri olunca çok az duyabiliriz demişti. bizde bu cuma gideceğiz inşallah güzel haberler alırız duyarız. yazarım tekrar buraya. Rabbim hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder inşallah.
Tatlım ben daha hiç gitmedim doktora 27 sine randevu aldım. bakalım o zaman göreceğim bebek gelişti mi kalp atışı var mı diye. alttan baktırmak istemediğim için hemen gitmek istemedim. suan solgarın folik asitini kullanıyorum sadece
benim şuan kaçtır betahcg bilmiorum ama ayın 31inde 429,400 çıkmıştı üzerinden 11 gün geçti belki olmuştur o kadar...hadi bakalım inşallah canım hayırlısıyla duyarız o minik pıtpıtlarıı :)
bugunkeseyı goremedık haftaya cagırdı ınsallah melegım gorunur bızee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?