canım bende aynı durumdayım hafta sonu mevlüt vardı bide eşimi ziyarete gittim iş arkadaşları hepside aaa daha çok büyümemişsiniz ben baya büymüştür diyodum vs. hep böle sölediler daha ne kadar büyücez bu ayda bilemiyorum bende
Gunaydin anneler.artik gercekten anne olmusuz farkettim dun.ilj defa bebegimden bu kadar etkilendim.ayrintili usg ye gittim.4 boyutluda baktim.1 aydir gormedigim kucuk seey kocaman bi bebek olmus.ilk defa bu kadar sahiplendim.cunku icimde bi canli oldugunun bu kadar farkina varmamistim hic..guzel bi duyguymus.allah herkese yasatsin..
Günaydın canlarrr,mutlu,hayırlı sabahlarr
günaydın canlarım,
ben bu sabah değişik uyandım yüzümü yıkarken bir baktım burnum kanamış biliyorum normal ama ilk defa olduğu için önemsedim :44: doktora soracağım o kadar çok şey biriktiki bu defa liste yapıcam oraya gidince herşeyi unutuyorum
herkese günaydın iyi sabahlar
Günaydın herkeze benimde ayrintilisi ultrason zamanım geldi ama nasıl bişey bilmiyorum
Günaydın annişleerrr
Günaydınnn:)
işiniz rast gitsin gününüz güzel geçsin inşallahh
günaydın güzellernasılsınız bugün? yarın kontrol var heyecan bastı prensesimi görcem
Eki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri
Günaydın şekerler :) bizde bugün aşımızin ilkini olduk
Benim gobekte boyle ama daha kimseyi memnun edemedim hala cok kucuk diyen var ve henuz 20 hafyalik
evet canım e ben daha 19+1 deyim ya,aynen ilk başlarda hıuzlı aldım,sonra yeme alışkanlığım oluştu,evden kuru üzüm fındık getirdim bugün sırf su içebilmek için,benim de dr 20.haftaya kadar 1 kilo hakkın kaldı dedi,58 de kaldım,63,5 şu an,e boy da bir bıııçççııığğğ metre olunca farkediliyo,senin göbüş sivrilmiştir ama beni yanlara doğru da gidiyii
ciimleten günaydın bacılarım,nagim geçmiş olsun gülüm,ama normal bence damrlardan dolayı :44:
Eki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri
bana daha en başında burun kanaması diş eti kanaması normal panik yapma demişti olursa.. arada bi sumkururken kanlı geliyo ama öyle şakır şakır bişey yok çok şükür.. cumaya kadar için rahat etsin en azından :)
Kızlar grip olmuşum. Dişlerim boğazım genzim yanıyor. Doktoru aramalimiyim? Yoksa biraz bekleyip iyileşmesem sağlık ocağına gideyim.
Bu arada geçen sordum sağlık ocağında şeker yüklemesi yapilmiyormus.[/QUOTE
Dun sağlık ocaginda bana şeker yüklemesi esti yaptirmam gerektiğini söyledi ama daha 2 haftam varmış yaptirmak için nasıl bişey bilmiyorum kan vermem lazım sanırım
ikisinede gitme ilça vs veremicek evde bal,zencefil,karabiber karıştır yut ,nane+limon,ıhlamur vs halletmeye çalış tabibide dinlen geçmiş olsun
bizim sağlık ocağı yapıyo yeteki doktorundan kaç mglık test istediğini öğren dedisuya karıştırılmış pudra şekeri içiyosun aç karna (ıyyyk çok fena yapıyo ) sonra kan veriyosun
Benim gobekte boyle ama daha kimseyi memnun edemedim hala cok kucuk diyen var ve henuz 20 hafyalik
aman neden derdiniz birilerini memnun etmek bu ara karşıma kim çıksa saçma sapan şeyler söylüyo mesela geçen mahalle bakkalına gidiyorum kadını toplasan 2-3 kere görmüşümdür ve muhabbetim mrb mrb o kadardır beni gördünce durdu ;
hamilemisin dedi
evet nerden anladın dedim
burnun şişmiş kiloda almışsın yazın epey zayıftın dedi
buara herkes çirkinledin,burnun şişti be mübarekler hamileyim ya normal olacak sonuçta geçici bir süreç aaaa herkesin derdi moral bozmak sanki benim 2. gebelik olduğu için takmıyorum kimseleri sefam olsun
Günaydın canım, artık matruşka bebek gibi hissediyorum kendimi :) her şey yolunda anladığım kadarıyla gözünüz aydın :)
Günaydın, Amin :):)
Günaydın, sorun yoktur canım üzme kendini :) kuruluktan da oluyor, oda nemlendirici aldım ben buhar verenler var ya o rahatlattı beni biraz...
Günaydınnnn:):)
Günaydınn, normal ultrasondan çokfarklı değil, daha detaylı inceliyolar, biraz daha uzun sürüyor, organların gelişimine bakıyolar :)
Amin inşallah :)
Günaydın canım, yarın olsun o zaman hemencik :)
Süpersinizzz maşallah size :):)
Günaydın geçmiş olsun :)
bende normal diye pek takmadım ayşem dün akşam birazda üzülmüştüm belki oda etkendir :44:
maşallah barik Allahpek güzelsiniz şekerim bende kızlar burda göbeğim yok kilo almadım dedikçe owwww ben yarım dünyayım diyodum benim göbüşümde seninki kadar belki azıcık yana yayılmışı şeklinde bide tabi ben 80 kgyim amma hiçte sorun değil yeterki bebeğimde bende sağlıklı olayım
tşk ederim papim aynı dediğin gibi şakır şakır bir durum yok çok şükür
ikisinede gitme ilça vs veremicek evde bal,zencefil,karabiber karıştır yut ,nane+limon,ıhlamur vs halletmeye çalış tabibide dinlen geçmiş olsun
bizim sağlık ocağı yapıyo yeteki doktorundan kaç mglık test istediğini öğren dedisuya karıştırılmış pudra şekeri içiyosun aç karna (ıyyyk çok fena yapıyo ) sonra kan veriyosun
aman neden derdiniz birilerini memnun etmek bu ara karşıma kim çıksa saçma sapan şeyler söylüyo mesela geçen mahalle bakkalına gidiyorum kadını toplasan 2-3 kere görmüşümdür ve muhabbetim mrb mrb o kadardır beni gördünce durdu ;
hamilemisin dedi
buara herkes çirkinledin,burnun şişti be mübarekler hamileyim ya normal olacak sonuçta geçici bir süreç aaaa herkesin derdi moral bozmak sanki benim 2. gebelik olduğu için takmıyorum kimseleri sefam olsun
banada:) sadece guzellesmissin diyorlar
bende normal diye pek takmadım ayşem dün akşam birazda üzülmüştüm belki oda etkendir :44:
maşallah barik Allahpek güzelsiniz şekerim bende kızlar burda göbeğim yok kilo almadım dedikçe owwww ben yarım dünyayım diyodum benim göbüşümde seninki kadar belki azıcık yana yayılmışı şeklinde bide tabi ben 80 kgyim amma hiçte sorun değil yeterki bebeğimde bende sağlıklı olayım
nagişim teşekkür ederim valla ban alıyorum kilo dr da uyardı bu defa ya bakalım çokta kasamam kendimi çünkü çokta abartı iştahlı değilim ki öncesinde nasılsam halan öyleyim önceden sadece hiç tatlı yemiyodum şimdi bazen canım istiyo yiyorum oda genelde tatlıyı sevmiyorum zatenikisinede gitme ilça vs veremicek evde bal,zencefil,karabiber karıştır yut ,nane+limon,ıhlamur vs halletmeye çalış tabibide dinlen geçmiş olsun
hamilemisin dedi
bu halime karşın halan aaa daha büyümemişsin deniyo bende burda bakıyorum arkadaşlara karnı çok daha küçük olanlarda var anlamadım ben bu çevremizdeki insanları
hamilemisin dedi
hemen olsun hemenrüya gördüm ultrasona giriyorum kızım nasıl diyorum dr kızmı aslan parçası maşallah nasılda gösteriyo pipisini diyo bende bakıyorum aaaaaaaaaa ama bu erkek diyorum açmış bacakları gösteriyo ayyyyy okdar da pembe kıyafet aldım napcaz şimdi diyorum nasıl uyandım şok olmuşum
Bana da yengem zayıflamışsın ama çirkinleşmişsin dedi, kirpiklerin kaşların dökülmüş dedi, heheyytt ben her halimle güzelim dedim :):)
Ayy deva ben de oğlumu gördüm çoktaylıydı maşallah, büyükçe bir şapka giydirmeye çalışıyorum kafası küçücük kalıyo tabi ayy çük kafalımısın oğlum sen diye seviyodum çocuğu tövbe tövbe nerem açıkta kaldıysa :):)
hamilemisin dedi
artik takmiyorum kimseyi
Kızlar bektar topic açmış galiba isyeyenler baksın, şimdi gördüm temmuz anneleri altında..2014 temmuz amnelerikilo takibi diye...ilgilenenlere duyrulur :):)
link var mı tatlım ben bulamadım da
merhaba kızlar. iyisinizdir inş. dün kontrolüm vardı dr her şeyin yolunda olduğunu söyledi. el ve ayaklarımdaki uyuşmalardan bahsettim , suyun içinde eritilip içilen magnezyum yazdı. sizde kullandınız mı bu haftalarda. elevit,demir ilacı , omega 3 e aynen devam. toplam 6 kilo almışım bu güne kadar. normal mi ki acaba? birde 2 hafta önce vardı kontrolüm o zaman dan bu güne hiiç kilo almamışım. sanki ben kilo almayınca bebişim de almıcak mış gibi gelioaslında çok sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama .... hepiniz iyisinizdir umarım.
onlar çok biliyo zaten canım,benim de burnum olay oldu hamile kaldığımdan beridir millet işi gücü bıraktı aaaa burnuna noldu diyo,aslında ağzım bozuktur da neyseeeee diyom,yarın foto koycam ben deeeBana da yengem zayıflamışsın ama çirkinleşmişsin dedi, kirpiklerin kaşların dökülmüş dedi, heheyytt ben her halimle güzelim dedim :):)
Ayy deva ben de oğlumu gördüm çoktaylıydı maşallah, büyükçe bir şapka giydirmeye çalışıyorum kafası küçücük kalıyo tabi ayy çük kafalımısın oğlum sen diye seviyodum çocuğu tövbe tövbe nerem açıkta kaldıysa :):)
evet canım o ilaçtan bana da verdi de bi süre sonra içemez oldum.magnorm de miimerhaba kızlar. iyisinizdir inş. dün kontrolüm vardı dr her şeyin yolunda olduğunu söyledi. el ve ayaklarımdaki uyuşmalardan bahsettim , suyun içinde eritilip içilen magnezyum yazdı. sizde kullandınız mı bu haftalarda. elevit,demir ilacı , omega 3 e aynen devam. toplam 6 kilo almışım bu güne kadar. normal mi ki acaba? birde 2 hafta önce vardı kontrolüm o zaman dan bu güne hiiç kilo almamışım. sanki ben kilo almayınca bebişim de almıcak mış gibi gelioaslında çok sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama .... hepiniz iyisinizdir umarım.
onlar çok biliyo zaten canım,benim de burnum olay oldu hamile kaldığımdan beridir millet işi gücü bıraktı aaaa burnuna noldu diyo,aslında ağzım bozuktur da neyseeeee diyom,yarın foto koycam ben deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?