2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

:)cok haklisin bencede daha ne kadar buyumeli zaten daha buyumesi icin cok zaman var

Günaydın canım, artık matruşka bebek gibi hissediyorum kendimi :) her şey yolunda anladığım kadarıyla gözünüz aydın :)

Günaydın canlarrr,mutlu,hayırlı sabahlarr

Günaydın, Amin :):)

Günaydın, sorun yoktur canım üzme kendini :) kuruluktan da oluyor, oda nemlendirici aldım ben buhar verenler var ya o rahatlattı beni biraz...

herkese günaydın iyi sabahlar

Günaydınnnn:):)

Günaydın herkeze benimde ayrintilisi ultrason zamanım geldi ama nasıl bişey bilmiyorum

Günaydınn, normal ultrasondan çokfarklı değil, daha detaylı inceliyolar, biraz daha uzun sürüyor, organların gelişimine bakıyolar :)

Günaydın annişleerrr

Günaydınnn:)

işiniz rast gitsin gününüz güzel geçsin inşallahh

Amin inşallah :)

günaydın güzeller nasılsınız bugün? yarın kontrol var heyecan bastı prensesimi görcem

Günaydın canım, yarın olsun o zaman hemencik :)

Eki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri

Süpersinizzz maşallah size :):)

Günaydın şekerler :) bizde bugün aşımızin ilkini olduk

Günaydın geçmiş olsun :)

aslında kilon iyi gidiyo benimde boyum 1,60 çok bişey yok aramızda aman boşver alcamız kadar alalım napalım
hep diyodum hamile kalınca canım ne isterse yicem içcem hiç kasmıcam kendimi ama benim hamilelik pek ekstra durum yeemk gerektirmedi
öncesinde nasılsım yne aynıyım tabi bide sigrayıda bırakmanın etkisi var kilo alışımda
kızla erkek göbeği gerçekten fark ediyo kızlar yaygın gidiyo erkekler daha sivri

ciimleten günaydın bacılarım,nagim geçmiş olsun gülüm,ama normal bence damrlardan dolayı :44:

bende normal diye pek takmadım ayşem dün akşam birazda üzülmüştüm belki oda etkendir :44:

Eki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri

maşallah barik Allah pek güzelsiniz şekerim bende kızlar burda göbeğim yok kilo almadım dedikçe owwww ben yarım dünyayım diyodum benim göbüşümde seninki kadar belki azıcık yana yayılmışı şeklinde bide tabi ben 80 kgyim amma hiçte sorun değil yeterki bebeğimde bende sağlıklı olayım

tşk ederim papim aynı dediğin gibi şakır şakır bir durum yok çok şükür

hemen olsun hemen rüya gördüm ultrasona giriyorum kızım nasıl diyorum dr kızmı aslan parçası maşallah nasılda gösteriyo pipisini diyo bende bakıyorum aaaaaaaaaa ama bu erkek diyorum açmış bacakları gösteriyo ayyyyy okdar da pembe kıyafet aldım napcaz şimdi diyorum nasıl uyandım şok olmuşum

Bana da yengem zayıflamışsın ama çirkinleşmişsin dedi, kirpiklerin kaşların dökülmüş dedi, heheyytt ben her halimle güzelim dedim :):)

Ayy deva ben de oğlumu gördüm çoktaylıydı maşallah, büyükçe bir şapka giydirmeye çalışıyorum kafası küçücük kalıyo tabi ayy çük kafalımısın oğlum sen diye seviyodum çocuğu tövbe tövbe nerem açıkta kaldıysa :):)

hahahhahaa bu rüyaları hangi kafayla görüyosak artık acayip acayip rüyaların içinde buluyoz kendimizi

Kızlar bektar topic açmış galiba isyeyenler baksın, şimdi gördüm temmuz anneleri altında..2014 temmuz amnelerikilo takibi diye...ilgilenenlere duyrulur :):)

merhaba kızlar. iyisinizdir inş. dün kontrolüm vardı dr her şeyin yolunda olduğunu söyledi. el ve ayaklarımdaki uyuşmalardan bahsettim , suyun içinde eritilip içilen magnezyum yazdı. sizde kullandınız mı bu haftalarda. elevit,demir ilacı , omega 3 e aynen devam. toplam 6 kilo almışım bu güne kadar. normal mi ki acaba? birde 2 hafta önce vardı kontrolüm o zaman dan bu güne hiiç kilo almamışım. sanki ben kilo almayınca bebişim de almıcak mış gibi gelio aslında çok sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum ama .... hepiniz iyisinizdir umarım.

Gözünüz aydın her şey yolundaymış :) bana tablet olarak verdi doktorum, uyuşma değil ağrımvardı...kilo konusu topicte tam bir muamma :) doktorun iyi diyosa düşünme daha...bebekler bizim kilomuza göre büyüyo olsaydı benimki minnacık olurdu,8 kilo verdim ben ve çok şükür her şeyyolunda :):)

onlar çok biliyo zaten canım,benim de burnum olay oldu hamile kaldığımdan beridir millet işi gücü bıraktı aaaa burnuna noldu diyo,aslında ağzım bozuktur da neyseeeee diyom,yarın foto koycam ben deee

evet canım o ilaçtan bana da verdi de bi süre sonra içemez oldum.magnorm de mii

onlar çok biliyo zaten canım,benim de burnum olay oldu hamile kaldığımdan beridir millet işi gücü bıraktı aaaa burnuna noldu diyo,aslında ağzım bozuktur da neyseeeee diyom,yarın foto koycam ben deee

Boşveeeer milletin ağzı torba değil ki büzesin, konuşan konuşuyo biz mutluyuz halimizden :):) koy sen de foto görelim :):)

Kizlar bana sadece demir verildi.elevit ve omega3 verilmedi.simdiye kadar ben 6 kilo aldim.ilk donemde Kusmam olmadigi icin baya kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…