2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım hayırdır ya dün sabahta eşim evde işler var falan demiştin ne işi bu şimdi bu kadar kv hazırlıkmı yoksa yorma kendini boşver yavaş yavaş olur herşey valla ben hamile kaldım kalalı geçen hafta ilk defa dip temizlik yaptık artık nasip olursa bi daha doğuma dip temizlik yaparım zaten bizim evde pek oturduğumuz da yok otel gibi kullanıyoruz akşamları yatmaya iniyoruz eve o kaaa ama yinede dağılıyo temizlik istiyo tabi
kilo bende snein gibi oldum ilk baya aldım sonra durdu bende senin gibi ama yemekten asla değil hareketsizlikten akşam yemeğini yediğim gibi uyudum ilk 3 4 ay hiç hareket yoktu ne kadar çalıişsam da masa başı iş evde olsam daha çok hareket ederdim 1 aydır almamıştım son günlerde yine almışım bizim göbişte şuna dikkat ettim ayın ilk günleri fark atıyo resmen büyüyo sonra duruyo bu günlerde yine büyüme evresindeyiz bakalım ay sonu nasıl olcak tabi artık bebişler hızlı kilo almaya başlıyo bizde şişeriz bu arada benim karnımda falan hiç çatlak olmadı daha ama göğüslerim çatlıyo sanki akşam fark ettim kırmızı kırmızı böyle damar yolu gibi garip olmuş

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrr bugün ev kredimiz onaylanmış :) :) :) çok mutlu oldummm prensesimizin şansı açık olacak inşallah bize de uğur getirdi tombikim :)

Son düzenleme:

olsun şimdi daha buyumus halıyle renklısını alırsınız tekrar :)

canım inşallah ya teknoloji buyudu korkularda buyudu. böyle ultrasonlar, testler vs herşeyı takıp edebilmek cok hos ama kac aydır hop oturup hop kalkıyoruz bu testlerde, ayrıntılılarda Rabbim hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin. içim titriyor valla miniğimi düşündükçe.

ben de varla yok arası duzensız hareketler var. bıraz daha kıpırdansa prensesım dedıgın gıbı zaman daha ıyı gecıcek.

bu arada yenı bır haftaya daha gırdık

yok bilgecim ne kv.si hic misafir vs düşünecek durumda değilim valla. gelen ev neyse ona gelsın.

biz bizim miniğe oda yapmıyoruz ya. kendı odamızı ayağa kaldırdık. Bizim 6 kapılı dolabı 2.odaya aldık ( o oda cok dağınıktı) butun ortanın dağınıklığını ve carsaf vslerı o dolaba yerlestırıcez. kendımızede yenı dolap begendık. Yıne 6 kapılı ama 2 kapısı kızımıza ve dolap tum 6 kapak değil 4+2 seklınde begendık. ayrılabılıyor.

hazır dolap çıkmışken eşime dedim duvarlar cok oldu boyanmayalı badana boya yapalım. gecen yazkı tadılattan cok tatlı bır rengımız vardı depoda. onunla boyadı eşim sağolsun. bende ucundan.
Ama simdi evde adım atacak yer yok. butun eşyalar salonda, yatak odamızda da boyalar falan. dolap yenıden yerlestılıcek. daha yenı dolap gelecek o ayrı yerlestılırılıcek. eşim akşam geldiğinde geceye kadar yapabıldıgımıze devam edıcez. hatta dun gece salonda yattık boya kokusunu cekmıyım dıye.

yani yapılan hazırlık tamamen şirinemize :))
ayy dur dolapların resimlerini eklıyım bakıyım :)

Kolay gelsin canım, çok yorma kendini :)

ahhh canım ya yormayın kendiniz çok fazla daha önümüzde vaktimiz var yavaş yavaş olur hepside bizimde bu hafat hep telaşlı geçti misafirler mevlüt gün dü derken inş bizde artık önümüzdeki hafta sonu oğluşun odasını boşaltıcaz gerçi oda da bi baza var bide ütü masası ütü vs. pek bişey yok ama komple boşaltalım diyorum boyasını yapalım kendimiz bi oda için boyacı tutupta para veremyelim boşuna bu arada bende şmdi boya konusunu araştırıyodum
dün günümüz vardı bi komşu dedi desenli boyalar çıkmış falan işyerinde arkladaşla konuşurken o söledi rulo dan desenli oluyomuş falan netten araştırdım
o kadarda tadilat yaptık ama o desenli durolara hiç denk gelemmişim ben onu çok beğendim şimdi kesinlikle onu yapmayı planlıyorum iki duvarı beyaz yapıp üzerine desenli ruloyla buz mavisi diğer iki duvarıda buz mavisi yapıp üzerine deenli ruloyla beyaz sence nasıl olur
hatta şunu düşündüm benim telefonda ekranımda mavinin üstünde küçük küçük rüzgar yazıyo aynen onun gibi de yapabiliriz diye düşünüyorum özel fırça yapan bi yere rulonun üzerine küçük küçük rüzgar yazdırıp boyanın üzerine desen yerine isim
dolapları ekle bakalım görelim bizde çok seviyorum böyle siz ekledikçe bakamyı inan bende o kadar mutlu oluyorum onlara bakarken Rabbim içimize sindirsin benimde eşim bu hafta burda oğluşun eşyalarını onun telle çekeyimde ekleyim diyorum artık size

Dolapların derinliği boyu vs.si olculerı bırebır aynı. Bütün gibi duracak bitişik olunca. Ama ılerde fıstığın dolabını ayırabılırızde, kendı odasına koyabılırz. ya da ona takım alırsak bız 6 kapı kullanmaya devam ederız dıye alternatıfımız olsun dedık.

Bu bizim kullanacağımız dolap. 4 kapılı.

Bu da küçük hanımın dolabı. :)

çooookkk güzellllll ama bunlarrrrrrr
güle güle kullanın canım çok hoş renkte zaten benim rengim mobilyada bayılıyorum beyaza kullanış açısından çok iyi dediğin gibi her türlü kullanılabilir

Güzel günlerde kullanın inşallah canım :)

Ah canım zaman cidden var ama her hafta çarşı donuşu daha yorgun oluyorum. İnanırmısın gözüm korktu sonraki aylar için. Ya işler yetişmezse diye
bunlar ağır işler gucum varken yapılsın dedim. eşime kıyamam herşeye yetişmeye çalışıyor beni yormamak için ama ben de ona uzuluyorum hem çalış hem evde ağır iş.
bahar temizliği için bile şimdiden plan yapıyor. ''sen bana soylersın ben yaprım kapıları camları falan'' diye.

Canım cok güzel olur. Bır de ne geldı aklıma desenlı boya dıyınce. bır duvarı bulutlar kuşlar, ruzgar motıfı ve adıylada susuleyebılırsın.

yanı en açıkta kalan duvara bır konsept uygulanabılır. sankı duvarı bır bahçeye bakıyormuş gıbı.
Ruloya oyle ısım yaptırabılırsen o süper otesı olur zaten :) cok orjınal ve cok seker olur.

aaaaaaaaaa sizdemi canımmm bilmiyordum ben kaçırmışım. oh ne güzel bebekler uğurlu geldi. krediylemi alıyorsunuz sizde canım :)

canım benim çok sevindim kredi işine Rabbim gönlüze içinize sindirsin inş. en güzel mutlulukları yaşarsınız yeni evinizde
bende geçen patrona sordum şu girişi çıkış tazminat işini bizimki kabul etmedi

canım artık burun kanamaları normal diye biliyorum ama sen yine de bi sor istersen. ama telaş yapma derim ben.

çok sağol canım. ah şu patronlar :) ne var sanki keşke kabul etseydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…