2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin anneler.artik gercekten anne olmusuz farkettim dun.ilj defa bebegimden bu kadar etkilendim.ayrintili usg ye gittim.4 boyutluda baktim.1 aydir gormedigim kucuk seey kocaman bi bebek olmus.ilk defa bu kadar sahiplendim.cunku icimde bi canli oldugunun bu kadar farkina varmamistim hic..guzel bi duyguymus.allah herkese yasatsin..

Gunaydin canimm.
Gercekten her kontrolde degisiyolar bende merakla gidiyorum her seferinde. Ve artik zaman gecsin de bi alalim kucagimiza diyorum
Nasil gecti ayrintili, ne kadar olmussunuzz

günaydın canlarım,
ben bu sabah değişik uyandım yüzümü yıkarken bir baktım burnum kanamış biliyorum normal ama ilk defa olduğu için önemsedim :44: doktora soracağım o kadar çok şey biriktiki bu defa liste yapıcam oraya gidince herşeyi unutuyorum

Günaydın herkeze benimde ayrintilisi ultrason zamanım geldi ama nasıl bişey bilmiyorum

Burun kanaması bendede oldu 2 3gün ar ara kaniyordu

herkese günaydın iyi sabahlar

Günaydın annişleerrr

işiniz rast gitsin gününüz güzel geçsin inşallahh
ciimleten günaydın bacılarım,nagim geçmiş olsun gülüm,ama normal bence damrlardan dolayı :44:

günaydın güzeller nasılsınız bugün? yarın kontrol var heyecan bastı prensesimi görcem

ayrıntılı ultrasyona kaç kişi girebiliriz.

Kızlar grip olmuşum. Dişlerim boğazım genzim yanıyor. Doktoru aramalimiyim? Yoksa biraz bekleyip iyileşmesem sağlık ocağına gideyim.

Bu arada geçen sordum sağlık ocağında şeker yüklemesi yapilmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…