2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar bana sadece demir verildi.elevit ve omega3 verilmedi.simdiye kadar ben 6 kilo aldim.ilk donemde Kusmam olmadigi icin baya kilo aldim

Ben de vitamin ve omega kullanmıyorum...balık yiyememeye başladım, doktorum biraz ara verdi, yiyememe durumum devam ecerse omega başlıcak...

benimde bel,bacak ve kasık ağrım çok oluyordu değil yürümek namazı bile zor kılıyordum banada magnezyum verdi 2 ay olacak kullanıyorum hiç ağrım yok şimdi çok iyi geliyor kilo da ben 7 kilo aldım biraz fazla alıyoruz galiba ama olsun doğumdan sonra hemen gidiyor zaten hiç takılma

kızlar benim sütüm gelmeye başladı geçen eşim farketti ellerim ıslandı dedi sabah bi bakarım ki su gibi geliyor sizdende gelen varmı

Gunaydin canimm.
Gercekten her kontrolde degisiyolar bende merakla gidiyorum her seferinde. Ve artik zaman gecsin de bi alalim kucagimiza diyorum
Nasil gecti ayrintili, ne kadar olmussunuzz
Iyiydi cok sukur bi sikintimiz yok.hersey normal 390 g olmus en son girtigimde 196 g di.

kızlar benim sütüm gelmeye başladı geçen eşim farketti ellerim ıslandı dedi sabah bi bakarım ki su gibi geliyor sizdende gelen varmı

Cnm benim ilk bebegimde buaylarda gelmisti damla damla grliyodu ama bunda bisi yok gelmiyo simdilik doktor normal demisti kolostrum geliyordu sari sut

Kizlar sac boyataniniz varmi yada doktora soran ben sormadim hic bilginiz varsa bilgilendirin lutfen....bugun moralim cok bozuk esimle kavga ettim kaynana gibi herseye karisiyor beni sinir etmeyebasladi iyice

Walla benle birlikte 3 kisi girdi yani toplamda 4 kisi girdik

ohhh maşallah bizde 4 kişi gittik annem babam eşim ben sadece eşimi aldılar o kadar ısrar ettim ama almadılar özel di bide
cd sini verdiler ama evde dvd de izliyoruz nasıl güzel bişeydir bu böyle Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş

Tünaydınnn Annişler ve minişler.. :)

Dün peltem cıktı gece 1'de oturduk Evin heryeri heryerde şuan o yorgunluğa savaş alanı gıbı eve uyandım ama 1 haftaya herşey bitmiş olacak inşallah Allahın izniyle.

Evdeki o telaşın arasında dün ilk aşımı oldum. Aşı oldumm ben nazlanayıma bıle fırsatım olmadı :)))

Geçmişi bayag okudum maşallah hep güzel haberler var.

Bilgecim yerim sizi.. :)) maşallah sana ve rüzgara

Göbüş konusu olmuş benımde senin kadar bilgecim. :)

herkesinde aynı hemen hemen sanırım :) bence suan gayet ıyı bır gobus var ama dun bıle sağlıkocagında, nerde bebek dıye gülüşme oldu. aa çantanın arkasına saklamışsın dedı dr. gulustuk.

Kilo konusunda bende baştan istemeden kullandım o hakkımı. yemekten değil hareketsizlikten. doktor dikkat et demişti bana. her kontrolde alıyordum cunku. bu ay almadım cok sukur :)

Ama almayanlar nıye demeyin cunku hiç bir ilgisi yokmuş bebişle, o iki canlıyım ıkı katı yıyeyım ben şişeyim ki çocukta tombiş olsun yok oyle bısey :))))

Birde aynen kilo alanlar ve kilo alan biri olarak hem artık dikkat ediyorum hemde cok kasmıyorum. Zaten fazla kılolar bebişler Allah izniyle doğunca bizi sağlam bir programa sokacak rahat rahat veririz.
Kilodan ziyade ne yediğimiz içtiğimiz önemli bence.

ayy dünde okumuştum cdyı ızledık demıstın. ne tatlıdır rüzgarın ilk fimi :)
nasıl sabırsızlanıyorum. bende onumuzdekı hafta gıdıcem inşallah. bu sefer benımde son kontrolden bu yana 1 ay oluyor ne zormuş ne uzunmuş yaa. gun sayıyorum artık

evet canım ya çok farklı bişey inş oğluşumda büyğr kendini izler birgün
bu bizim ikinci filmimiz ilkini 22 ocakta doğum günümde gitmiştim oğluştan bana doğum günü hediyesi olsun diye o gün 4 boyutluya gitmiştik
ilk 2 boyutlu siyah beyaz kaydını yapmış uyuz dr dört boyutlu kayıt olmamıştı bi kere daha ona gidip 4 boyutlu cd çektircez o zaman tekrar gelin dmişti dr bize
ayrıca o günleri tek tek saymak nasıl bişey çok iyi anlıyorum 1 ay olmuştu benimde ilk defa görmeyeli çok şükür artık hareketleri hissediyoruz inş artık daha sabırla bekleriz randevularımızı hadi bakalım haftaya sizden de güzel haberler bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…