günaydın canlarım,
ben bu sabah değişik uyandım yüzümü yıkarken bir baktım burnum kanamış biliyorum normal ama ilk defa olduğu için önemsedim :44: doktora soracağım o kadar çok şey biriktiki bu defa liste yapıcam oraya gidince herşeyi unutuyorum
Eki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri
Kızlar grip olmuşum. Dişlerim boğazım genzim yanıyor. Doktoru aramalimiyim? Yoksa biraz bekleyip iyileşmesem sağlık ocağına gideyim.
Bu arada geçen sordum sağlık ocağında şeker yüklemesi yapilmiyormus.
Eki Görüntüle 1009266
herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri
Kızlar grip olmuşum. Dişlerim boğazım genzim yanıyor. Doktoru aramalimiyim? Yoksa biraz bekleyip iyileşmesem sağlık ocağına gideyim.
Bu arada geçen sordum sağlık ocağında şeker yüklemesi yapilmiyormus.[/QUOTE
Dun sağlık ocaginda bana şeker yüklemesi esti yaptirmam gerektiğini söyledi ama daha 2 haftam varmış yaptirmak için nasıl bişey bilmiyorum kan vermem lazım sanırım
canım benim çok sağoloyyyyyyy maşallah maşallahallah nazarlardan saklasın bilgem oğluşunuda seni de
Maşallah ona 😀😀😀😍😍
canım bizim oğluş diye galiba karnım sivri gidiyo arkadan hiç bişey belli değil ama yandan bakınca sip sivri çıkıyoaaa sende benim gibi baya gobeklenmisssinnnn iyi teselli buldum.
günaydın canım maşallah size
aaa sende benim gibi baya gobeklenmisssinnnn iyi teselli buldum.
vay maşallah bacım,sizi görünce rahatladııımmm,kendimle kıyaslıyodum,çok şişmanladım diyeeeEki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
Bu arada geçen sordum sağlık ocağında şeker yüklemesi yapilmiyormus.[/QUOTE
Dun sağlık ocaginda bana şeker yüklemesi esti yaptirmam gerektiğini söyledi ama daha 2 haftam varmış yaptirmak için nasıl bişey bilmiyorum kan vermem lazım sanırım
şekerli su içirip kana bakılıyo sanırım bende daha yaptırmadım tam bilmiyorum
Kilo takibine diyorum
hmm
Benim gobekte boyle ama daha kimseyi memnun edemedim hala cok kucuk diyen var ve henuz 20 hafyalik
valla ben ilkin çok kilo aldım sonra durdum diye seviniyodum dr ilk defa son kontrolde kilona dikkat et dedi sınıra yakınsın geceleri falan yemek yeme dedi de bende geceleri acıkıyorum morelimi bozdu biraz öyle diyince ama napim alırsamda alcam yani kısamam çokta kendimivay maşallah bacım,sizi görünce rahatladııımmm,kendimle kıyaslıyodum,çok şişmanladım diyeee
ikinizede maşallah canım allah nazardan kötü gözlerden korusun sizi
Eki Görüntüle 1009283
benim okadarda yok sıkma canını. dün komşuya gittim misafirleri vardı sohbet arasında komşum kaç aylık oldu die sordu bende 20 haftalık 5. ayın içindeyim dedim misafiri aaaa sen hamilemisin dedi
bu tur durumlara sevinmelimiyiz uzulmelimiz bilemedim
Benim gobekte boyle ama daha kimseyi memnun edemedim hala cok kucuk diyen var ve henuz 20 hafyalik
evet canım e ben daha 19+1 deyim ya,aynen ilk başlarda hıuzlı aldım,sonra yeme alışkanlığım oluştu,evden kuru üzüm fındık getirdim bugün sırf su içebilmek için,benim de dr 20.haftaya kadar 1 kilo hakkın kaldı dedi,58 de kaldım,63,5 şu an,e boy da bir bıııçççııığğğ metre olunca farkediliyo,senin göbüş sivrilmiştir ama beni yanlara doğru da gidiyiivalla ben ilkin çok kilo aldım sonra durdum diye seviniyodum dr ilk defa son kontrolde kilona dikkat et dedi sınıra yakınsın geceleri falan yemek yeme dedi de bende geceleri acıkıyorum morelimi bozdu biraz öyle diyince ama napim alırsamda alcam yani kısamam çokta kendimi
65 hamile kaldım ben şuan 72 belki 73 oldum
amin canım benim cümlemizi korusun inş.
bana da dr eczaneden 50 lik glukoz al gel dedi öncesind tam kan sayımına falan bakcaz dedi şeker yüklemesini de öyle yapcaz dedi
ben de sağlık ocağında yaptırcaktım ama dr burda yapıcaz dedi 1 ay sonra gitcez bizde nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?