2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bana daha en başında burun kanaması diş eti kanaması normal panik yapma demişti olursa.. arada bi sumkururken kanlı geliyo ama öyle şakır şakır bişey yok çok şükür.. cumaya kadar için rahat etsin en azından :)

geçmiş olsun canım dr yi arasanda ilaç vereceğini sanmıyorum grip için en iyisi nane limon içmek ben grip olunca öyle atlattım. dikkat et kendine..

oyyyyyyy maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın bilgem oğluşunuda seni de
canım benim çok sağol

Maşallah ona 😀😀😀😍😍

aaa sende benim gibi baya gobeklenmisssinnnn iyi teselli buldum.
canım bizim oğluş diye galiba karnım sivri gidiyo arkadan hiç bişey belli değil ama yandan bakınca sip sivri çıkıyo

günaydın canım maşallah size

teşekkür ediyoruz oğlumlan

Benim gobekte boyle ama daha kimseyi memnun edemedim hala cok kucuk diyen var ve henuz 20 hafyalik

benim okadarda yok sıkma canını. dün komşuya gittim misafirleri vardı sohbet arasında komşum kaç aylık oldu die sordu bende 20 haftalık 5. ayın içindeyim dedim misafiri aaaa sen hamilemisin dedi

vay maşallah bacım,sizi görünce rahatladııımmm,kendimle kıyaslıyodum,çok şişmanladım diyeee
valla ben ilkin çok kilo aldım sonra durdum diye seviniyodum dr ilk defa son kontrolde kilona dikkat et dedi sınıra yakınsın geceleri falan yemek yeme dedi de bende geceleri acıkıyorum morelimi bozdu biraz öyle diyince ama napim alırsamda alcam yani kısamam çokta kendimi
65 hamile kaldım ben şuan 72 belki 73 oldum
ikinizede maşallah canım allah nazardan kötü gözlerden korusun sizi
Eki Görüntüle 1009283

amin canım benim cümlemizi korusun inş.

Benim gobekte boyle ama daha kimseyi memnun edemedim hala cok kucuk diyen var ve henuz 20 hafyalik

canım bende aynı durumdayım hafta sonu mevlüt vardı bide eşimi ziyarete gittim iş arkadaşları hepside aaa daha çok büyümemişsiniz ben baya büymüştür diyodum vs. hep böle sölediler daha ne kadar büyücez bu ayda bilemiyorum bende

evet canım e ben daha 19+1 deyim ya,aynen ilk başlarda hıuzlı aldım,sonra yeme alışkanlığım oluştu,evden kuru üzüm fındık getirdim bugün sırf su içebilmek için,benim de dr 20.haftaya kadar 1 kilo hakkın kaldı dedi,58 de kaldım,63,5 şu an,e boy da bir bıııçççııığğğ metre olunca farkediliyo,senin göbüş sivrilmiştir ama beni yanlara doğru da gidiyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…