2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Fikrinizi bende çok beğendim hatta bende uygulamayı düşündüm gerçekten çok güzel olur , fakat isim yazdırmayı düşünmüyorum ben
belki çok ileriyi düşünüyorsunuz diyeceksiniz ama şu anda tek boşta odam var ve kardeşide Rabbim nasip ederse mutlaka düşünürüm ve mecburen aynı odayı paylaşacaklar arada kıskançlık olur gibi geldi bana

çooookkk güzellllll ama bunlarrrrrrr
güle güle kullanın canım çok hoş renkte zaten benim rengim mobilyada bayılıyorum beyaza kullanış açısından çok iyi dediğin gibi her türlü kullanılabilir

Ayy cok sevındım :)
Sağol bilgecim. beyaz mekanıda ferah gosterıyor bende cok sevıyorum. bırde dolabın yerı tam camın karsında ısıgı güzel yansıtır dıye duşundum. kapakların sadelıgı hem görsel acısından hoşuma gıttı hemde temızlıgı kolay olur dedım, girintisi çıkıntısı yok.

Güzel günlerde kullanın inşallah canım :)
sedacım cok sağol canım benım. :) inşallah :)

haklısın canım ya bende son aylardan korkuyorum açıkcası iş yapmayı bırak sağa sola nasıl döncez onun hesabını yapmaya başladım ben şimdiden zorlanmaya başladım çünkü kilo aldıkça ağırlaşıyoruz. bide yaza denk gelicez hazirana hazır girmek istiyorum ben ahhh o eşler den Alalh razı olsun bizimkide her eşime koşuyo valla eşim olmaa naparmışım bütün bizim evin temizliği onda biz annemle anca annemlerin üst katı temizliyoz toparlıyoz
desenli fırçalar kafama yattı benim bakalım büyük bi firmaya sordum az önce ruloya isim yazabilirmiyiz diye yapamayız öyle bişey dedi biraz araştırcam isim konusunu olmadı güzel sade bi desen seçeriz çicekli böcüklü şeyleri sevmiyorum ben daha geometrik desenlerden hoşlanıyorum
aslında dediğin gibi bahçe gibi de yapılabilir bi duvar ama ne bilim çok şatafatlı gibi olmaz mı bide el becerisi lazım sanırım onun için ben sade bi oda yapmak istiyorum mobilyalar zaten beyaz ya diğer renk sadece buz mavisi gibi açık mavi düşünüyorum gözü yormasın odaya girince diyorum ama fikirlerin çok önemli benim için inan

canım ben de ağır bi grip geçirdim doktorum ateş yoksa yapılması gereken bişey yok bolbol dinlen bol sıvı al falan diyor. ateş varsa ultrason muayenesi olman gerekiyor. bu arada ben kbb ye gittim doktor bana bi sprey verdi nasıl olsa doktor verdi deyip kullanmadım okuyayım dedim bi baktım ki gebelikte kesinlikle kullanılmaz yazıyor sonra kadın doğumcuya sordum tabi ki kullanamazsın ağır bi içeriği var dedi ya güvenip hemen kullansaydım pis doktor yani ilaçları dikkatli kullanın derim ben

evet canım kredi ile keşke kredisiz olsa... ama bebişler uğuruyla geliyor

evet kesinlikle uğurlu geliyorlar canım :) kaç günde halloldu işlemler. bizim bugün onaylandı. yarın ekspertiz işlemini başlatmak için imzaya çağırdılar. sonra ki süreç hakkında bilgin var mı

güzel fikir ama dimiii ya valla bu fikre vardığımdan beri o kadar mutluyum ki yüzümde gülümseme ifadesi biran önce yapma hevesi geldi duvar konusunda çok ama çok kararsızdım ve o yüzden baya bi araştırmalara girdim son günlerde hem değişik hem şık güzel bişey olsun istiyorum çünkü
isim konusunda bizimde tek odamız var çocuk odası olucak ve ilk bebişimiz ikinci üçüncüyü bizde çok istiyoruz kardeşleri olsun onuda düşündüm ben bu arada tabi ikinci de Allah nasip ederde olursa o zaman zaten duvara bi zarar vermiyosun iki duvarı tekrardan boyarız ona da ismine özel rulo yapırırz bu şekilde iki duvarda oğluşun adı diğer iki duvarda da kardeşinin adı olur ikinci kızda olsa şık olur bence pembeli yaparız iki duvarı bu sefer bu taraf erkek köşesi bi taraf kız köşesi ayyy çok heycanlıyım biran önce yapmak istiyorum biz bir iki haftaya boya işini halletmeyi düşünüyoruz bitince burdan resimlerini sizlede paylaşırım fikir olur sizde yaptığınız zaman resimlerini paylaşın fikir olsun bizlerede

aynen canım koltuktan kalkarken bile debelene debelene kalkıyorum. bende normalde de bır bel problemı var zaten o da tuz bıber oluyor sanırım.
kilo zaten cabası. dun koltukta ne rahatsız uyudum anlatamam. her dönmede uyandım. eskiden uyur kalırdım zaman zaman bu koltukta, rahattırda aslında uyumaya ama suan her sey konforsuz geliyor. boya bıtsede yatağıma kavuşsam derdındeyım.

olsun isim bulamasanda stikerla yaparsın.

ben o desenlerı boyayla demedım canım onu yapamayız bızler :) sticker la diye duşundum onu. hatta bak netten bır ıkı resım baktım yazarken. fikir olması acısından.

zaten hıcbırseyın abartısı hos olmaz az ama oz süslemeler daha hos. takımını hatırladığımdan senınde sadelıgı sevdıgını bılıyorum.

mesela bu resimlere bakarak 2-3 stickerla hos bir konsept geldı aklıma.

1.bır kac bulut
2.yukardakı gıbı yaprakları uçuşan bır ağaç (Rüzgardan uçuyor) :)
3.ve rüzgarın ismi
az ve öz. Rüzgarın da ismini yansıtan bır konsept olur.

çok sağol canım. ah şu patronlar :) ne var sanki keşke kabul etseydi canım.

valla doğru sölemek gerekirse ben patronun kabul ediceni düşünmülştüm daha önce bunu çok kez uyguladık çünkü ve benim müdürüm işten ayrıldı ben yanlızım zaten 3 aydırda yanlızdım beni kaybetme korkuları var şuanda eee bide doğum var vs. kabul eder diyodum kabul etmesede sorayım aklımda ki o soru işareti gitsin demiştim üzüldüm mü hayır zaten o para benim değildi kaybettiğim bişey olmadı ama acayip sinirlendim neden diye.
bu arada bizde yeni krediyle ev aldık bildiklerimi analtayım sana da
yarın ekpertis gelicek ya 1 2 güne kadar size eksperin çıkarttığı rakamı sölücekler sizde o rakamı kabul ederseniz eğer hemen tapu işlemleri başlıyo aynı günde bile yapabilirsiniz bankaya gidiyosunuz imzaları atıyosunuz orda banka görevlisiyle tapuya alış satış işlemi yapılıyo tekar bankaya gidip imzalar falan oluyo bu kadar basit yani sizlik hiç bi durum kalmıyo inş sorunsuz halledersiniz tüm işlerinizi yanlız eksperler evi 100 bine alıyosun diyelim onlar daha düşük rakam çıkartıyo biz son 4 5 sene 3 defa krediyle ev aldık sattık hepside düşük gösterdi evin değerini

evet canım o ilaçtan bana da verdi de bi süre sonra içemez oldum.magnorm de mii

magnorm ben de 1,5 aydır kullanıyorum ama mecburiyetten içiyorum çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.. kayısı ve portakal ikisini de sevmem doğalını yerim ama meyve suyu olarak asla korktuğum başıma geldi

Evet bende çok hevesliyim , eşim de öyle her dediğime yapalım diyor ama icraat yok daha erken diyor ilk bebeğimizi kaybettik sanırım onun için korkuyor ve ağırdan alıyor siz yapın resminizi koyduğunuzda eşime de gösteririm ve görünce dayanamaz yapar hemen :13:

valla bende aynı senin gibiyim koltuktan kalkarken bile tısıltıya tısıldıya kalkıyorum gece yatakta sağa sola dönerken eşimden destek alıyorum aslında öle abartı bi kiloda almadık ama mevsimlerde berbat benim astım rahatsızlığım var şuan havalarımı kullanmıyorum kortizyonlu olduğu için hamilelikte kullanılmıyomuş dr çok sıkışırsan uygun bi hava yazarız kullanırsın dedi ama ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum hamileliğim boyunca idare etmeye çalışıyorum ama çok cabuk yoruluyom ve tıkanıyorum Allah sonumuzu hayır eylesin
çok güzel resimlerdekilerde ya bayıldım bakalım biz nasıl bişey çıkartıcaz ortaya akşam evde eşimlede bakıcam bunlara ortak bi karar verelim de başlayalım biran önce istiyorum dediğin gibi oğluşun adını yansıtıcak bi konsepte çok güzel olur inş. gönlümüzdekileri yapabiliriz hepimizde

canım benim ya başınız sağolsun diyelim Rabbim bu evladınızı sağlıklan kucağınıza almayı nasip etsin uzun ömürler versin inş.
inş canım bakalım yapalım eklerim mutlaka resmini burası çok güzel bi site birbirimizden o kadar güzel şeyler öğreniyoruz fikir ediniyoruz çok seviyorum burayı ve sizleri

tıkanma bende cok var. çizme vs gıyerken doğrulunca bıle bı tıslıyorum. Hakikatten Rabbim yardımcımız olsun güç kuvvet versin. daha havalar ısınmadı bıde.
eşim bile'' ozaman yemek yapıcak kuvveti bulursan ne ala'' diyor. o da kuzucuğum kendi için değil. ben pek aparatıf seylerı sevmıyorum. sebze cok sevıyorum ondan dıyor.
haftaya dolap gelıcek nasıl olsa onumuzdekı ay kızın cıcılerını bıle yıkıyıp utuluyp yerlestırıyım dıyorum. yaz sıcağında utu mu yapılır karın burunda. zaten dolapta çarşafa sarıcam toz falan almaz, hazır olur dolabı.

canım oda takımını sade secmenızden dolayı avantajınız cok ıstedıgınız gıbı suslernısınız. dediğin gibi takım gelmeden başlayın bıtırın. nasıl olsa neyı nereye koyacağınızı karar vermıssınızdır.

aslında ben ilk bu resimdekini düşünmüştüm aynısı eşimde bunun duvar kağıdı olduğunu söledi bizde şimdi duvar kağıdı yapamıcaz duvarları komple alçı yaptırmamız lazım onun için çok fazla ekstralara giremiyoruz şuanda kredi ödediğimiz için bide masraflarımız çok olucak bazı şeyleri şuan daha ekonomik ayarlamamız lazım bide duvar kağıtları çok sağlıklı olmuyomuş bebek odasına onu duymaya başladım son araştırmalarımda
bakalım neler yapıcaz heycanla bekliyorum o günleri

Evet burası gerçekten harika mesela benim çevremde çocuk bakımından anlayan tek bir kişi var oda benden çok uzakta ancak telefonla ulaşabilirim ama burda herkes deneyimlerini paylaşıyor çok fazla şey öğreniyorsun. Bu arada benim aile hekimim çok iyi bir kadın ve ben sık sık ilaç yazdırmaya gittiğimde bir şeyler öğrenirim . Dün konuşma sırasında çocuğunu pusette yerde taşıma egzoz dumanları hep yerde ayrıca çocuğu bağrında taşı ki kalp sesini duysun güvende olduğunu bilsin dedi. Koca karı adetleri diyorlar ama hepsinin bir kerameti var dedi .sizlerle de paylaşayım bunu aklıma gelmişken .

evet öyleymiş canım. müthaite sorduk bizde. bina sıfır. içerisine taşınanlarda krediyle almışlar. eksper 140 bin civarı fiyat veriyormuş. yani 105 bin falan kredi çıkacak. üzerini düğündeki takılar ,benim tazminat,eşimde işyerinden almaya çalışıyor o şekilde ayarlıcaz inşallah. sorunsuz hallolsun bize dua edin kızlar

Pazartesi çarşıdayken bizde civcivimizin yatak başına asmak için bunu aldık :)

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım inş en sağlıklı şekilde atlatırız hamileliğimizi
dolap geldiği zaman bencede eşyaları yıka ütüle dolabına yerleştir üzerlerine de temiz çarşaf örtersin zaten oda kullanılmıcağı için toz toprakta olmaz dolapların içleri bizde öyle planlıyoruz mobilyalar geldiği zaman aldıklarımı yerleştiririz diyoruz hem ne var ne yok daha net görüp eksiklerimizi belirleriz
valla kışın bile ütü insanı boğuyo yazın hiç çekilmiyo kendimizi de bianda yormadan yavaş yavaş yapmamız daha iyi hemde eksikleini belirler aklımızdaki fikirleri netleştiririz

valla burda tüm arkadaşların anlattıkları fikirleri görüşleri benim için çok önemli bende aklımda ne varsa burda paylaşmaya yeni yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum çünkü bebiş konusunda çok ama çok deneyimsizim neler alınır neler yapılır hiç bişeyy bilmiyorum eminim bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda da bu site bizler için çok faydalı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…