Pazartesi çarşıdayken bizde civcivimizin yatak başına asmak için bunu aldık :)
Eki Görüntüle 1009673
ya kızlar aranızda böyle bi problem yaşayan var mı? doktoruma telefonla hiç ulaşamıyorum. mesaj atıyorum dönmüyor. artık çok sinirleniyorum bu işe galiba değiştiricem(doktorumu da çok seviyorum bu arada) ama tahlil sonuçlarımı bile öğrenemiyorum madem öyle devlet hastanesinden ne farkı kaldı neden bu kadar para ödüyorum ben bu hastaneye o tahlil bu test her defasında 500-600 tl öde ama lazım olunca muhatabın yok
evet kesinlikle uğurlu geliyorlar canım :) kaç günde halloldu işlemler. bizim bugün onaylandı. yarın ekspertiz işlemini başlatmak için imzaya çağırdılar. sonra ki süreç hakkında bilgin var mı
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım inş en sağlıklı şekilde atlatırız hamileliğimizi
dolap geldiği zaman bencede eşyaları yıka ütüle dolabına yerleştir üzerlerine de temiz çarşaf örtersin zaten oda kullanılmıcağı için toz toprakta olmaz dolapların içleri bizde öyle planlıyoruz mobilyalar geldiği zaman aldıklarımı yerleştiririz diyoruz hem ne var ne yok daha net görüp eksiklerimizi belirleriz
valla kışın bile ütü insanı boğuyo yazın hiç çekilmiyo kendimizi de bianda yormadan yavaş yavaş yapmamız daha iyi hemde eksikleini belirler aklımızdaki fikirleri netleştiririz
ya kızlar aranızda böyle bi problem yaşayan var mı? doktoruma telefonla hiç ulaşamıyorum. mesaj atıyorum dönmüyor. artık çok sinirleniyorum bu işe galiba değiştiricem(doktorumu da çok seviyorum bu arada) ama tahlil sonuçlarımı bile öğrenemiyorum madem öyle devlet hastanesinden ne farkı kaldı neden bu kadar para ödüyorum ben bu hastaneye o tahlil bu test her defasında 500-600 tl öde ama lazım olunca muhatabın yok
canım o durum kötü ya ben mesai saati içinde dr hastaneden aramaya çalışıyorum ve her aradığımda hastası bile olsa çıkıyo tele geçenlerde ilk defa cepten aradım hemen açtı sağolsun ben çalışıyorum ve benim için en önemli kriterlerden birisi dr konusunda kesinlikle aradığım zaman ulaşmam lazım bu dr da zaten tavsiye üzerine buldum çok şükür memnunum bence dr kontorle gittiğin zaman bu durumdan bahset ona ben sizi arıyorum acil bi durum olutyo ama ulaşamıyorum size ulaşabilceğim başka bi numara falan varmı de bakalım ne dicek o zaman
çok cici yaaa bunları gördükçe iyice heycan basıyo bana valla
canım değil hastaneden ulaşamamak. cep nosunu bıle vermesı ve ulasılabılır olması lazım. dediğin gibi adı üzerinde özel hastane.
surda hemen hemen hepimiz ozele gıdıyoruz ve sanmıyorum bolluktan gıdıyoruz. herseyle daha ıyı ılgılenılsın dıye ordan burdan kısıp gıdıyoruz.
Allah korusun acil bir şey olsa ne olucak. Yakında kontrolün varsa gıttıgınde konuş acık acık olmadı değiştir bence doktorunu. böyle kontrolden kontrole doktorluk olmaz bence.
tabi ki kimse ohh 5 yıldızlı olsun keyif yapayım diye özele gitmiyor dediğin gibi biraz fazla ilgi ve bebişlerimiz emin ellerde olsun diye sıkıyoruz kendimizi ama işte sonuç bu malesefbu cmts başka bi dr denemeye karar verdim offf offf ne zorişler yaaa
evet canım güzel kapattıktan sonra hıc bırsey olmaz ben bızım carsaf dolabınıda oyle yapıyorum tertemız kalıyor.
eşimin babaanneside birşeyler almış (üst-baş) bu ay sonu hepsını yollıcakmıs. bakalım dedık ordan neler çıkacak ona gore devam ederiz giyim almaya.
gecen battenıye de aldık 2 penye 1 pompiş. yatağa cibinlik aldık. biraz daha battanıye takvıyesı yapınca yatak takımı ısımız komple bıtıcek inş.
mobılya hazır olduktan sonra, dediğin gibi yavaş yavaş yerlestırmek en ıyısı. ben son aylarda iş bitsin istiyorum açıkçası.
pınarıma gözünüz aydın cnm güzel günlerde,ağız tadıyla oturun inş
şimdi bir firmayı aradım 100 metrekare evi ne kadara boyarsınız diye 900 tl dedi ben şok bana versinler o parayı 9 kere boyarım evi
bir an evvel şu boya badana işini halletmemiz lazım en geç nisanda yapmalıyız daha çok ağırlaşırsam kimsede yok yardım edecek bir yardımcı bayan alıcam mecburen kutu gibi evede bu meblağlar çok be anacım
nagişim bu günki konumuz boya badana temizlik hazırlık üstüne bastın sende biz ev daha 1 yıllık olmadı duvarlarım ter temiz çok şükür
oğluşun ıodasıda aynı şekilde ama renk olayından boya yapcaz mecbur tüm evi aynı renk yapmıştık biz
çok fazla yüksek fiyat vermişler ben geçen sene kiradaki evden çıktığımda evi boyaalı aldık diye boyatıp bırakmış 150 tl ye bütün evi boyamıştı adamsadece boyası bizden di ve sıfır amerikan kapıyı darbeyle kırmıştık adamcaz orayıda alçıyla bi güzel düzeltmiş hiç kırık olduda belli değildi yani sizinki baya bi yüksek fiyat vermiş biz onu tanıdık vasıtasıyla tutumuştuk annemlerin evinide hem evi hem terası hem 3 katlı merdiven duvarlarını 250 tl ye boyamıştı
aynen canım bende hazirana hazır girmek istiyorum hem ne olur ne olmaz hemde sıcaklar iyice bastırmadan işlerimiz bitmiş olsun
babannenziin aldıkları bi gelsin bakın bence de ne var ne yok ona göre giyimlere devam edin biz bol bol zıbın almayı düşünüyoruz ilk etapta çok abartmak istemiyorum çünkü yeni doğan giyimleri çok az giyiliyo ve bizim doğumlar yazın sıcağı olucak sadece kısa kollu kolsuz zıbınlar işimizi görücek herkezde aynı şeyi söylüyo zaten kışa girerkende bebişler ne kadar büyücek ne ihtiyaçlar olucak bilip ona göre sadece ihtiyacı almak daha iyi çünkü şuanda herşye çok özeniyoruz ne görsek alasımız geliyo ama bazı şeylerde gereksiz oluyo gerçekten bizimde mobilyamız gelsede ne var ne yok açsak bi görsek battaniye bizim oldu baya kaliteli güzel bi tane alayım diyorum başka da almam heralde bide aslında kendim örmek istiyorum ama bakalım fırsat olursa
pınarıma gözünüz aydın cnm güzel günlerde,ağız tadıyla oturun inş
şimdi bir firmayı aradım 100 metrekare evi ne kadara boyarsınız diye 900 tl dedi ben şok bana versinler o parayı 9 kere boyarım evi
bir an evvel şu boya badana işini halletmemiz lazım en geç nisanda yapmalıyız daha çok ağırlaşırsam kimsede yok yardım edecek bir yardımcı bayan alıcam mecburen kutu gibi evede bu meblağlar çok be anacım
Evet kesinlikle gereksiz stoga hıc gerek yok. bende sadece 2 ay yetıcek kadar alalım dıyorum hep. cunku dışarı cıkarmya başladığımızda baka baka alırız hem daha keyıflı hemde tam olcusunde alınır. Suan ekstra olarak sadece hırka ceket cok cok anormal ındırımlı bırsey görürsek alalım dıyorum eşimede. yoksa kucuk ındırımlere bıle kapadım kendımı. gereksız ust başla parayı sokağa atmamak lazım. ben gıysıden once yatak teksıtılıne verdım kendımı
onlarıda alınca rahatladım açıkçası.
birde 1'er metre 2 çeşit bebek kuması aldım. onlardan bol bol yastık ve yastık kılıfı yapıcam. hem günlük için hemde yatağında suslu suslu olsun dıye :)
metresını 8tlye aldım ama enı bayag var. bayag bır cok çıkacak heralde :)
nieeee900 müüüü
aman canım kendınız yapın. bizim ev in bir kısmı gecen yaz tadılattan gectı ama yatak odamız cok olmuştu boyanmayalı. dun başladık boyadık.
daha once kac sefer tum evı de boyadık bız. ince işçilik değil bir şey değil. delirmiş millet valla.
bizimde bütün ev asma modelli tavan sadece yatak odası bebek odası senin dediğin gibi alçıları tavanda da duvar boyasından var bizde ıonu nasıl kapatcaz diye düşünüyoz aslında ben bebek odasına da asma tavan yaptırmayı çok istiyodum ve hep öyle planlıyodum gök yüzü tavan yapıcaktım ama şuan maddi durumlar elvermiyo inş 2 seneye borçlar biticek o zaman artık ince detaylılar canım eşinin elinden geliyosu en azından geldiği kadarıbnı yapın tabi masraflarımız çok olucak bizim ne eşimin ne babamın eli yatkın o tür işlere ama artık yapıcaklar bi odaya da boyacı tutamıcamuctu resmen uçtu bu ne yabenim evin rutin boya zamanı duvarlarım kirli bilgecim yatak odam hariç hepsi aynı renkti ama eşimin ısrarıyla çocuk odasını yenilicez birde yatak odasını,eşim yoğun olmasa kendisi yapabilir elinden gelir önceki seferide kendimiz yapmıştık ,en zor kısmı duvarlarda kartonpiyer olması birde tavan çerçevesi hani şu 15cm kadar duvarın rengi tavanda da oluya ya öyle işte şimdiki aklım olsa yaptırmam ya içtende ısı yalıtımı istiyo onuda kendisi yapabilir inş zamanı olur ne diyeyim yoksa halimiz harap
çok iyi yapmışsın canım kumaşları almakla bizde de çok fazla kumaş var ama dikiş makinamız yok önceden hep annemin çalıştığı yerde diktiriyoduk istediğimiz herşeyi bi lira para vermiyoduk şimdi taşındılar yapamıyolar kötü oldu tamda ihtiyacım olduğu zamanda terzilerde çok para istiyo bi paçaya bile 5 tl alıyolar bizim burda paça demişken benim yaklaşım 10-15 takım lohusalık pijama falan var hepsininde paçası yapılcak bi yerle 2,5 tl den anlaştım toplu götürürsem oda onlara vercem paraya şu küçük dikiş makinasından alayım dedim araştırdık biraz kullanışlı değil falan deniyo fikrin varmı o konudaEvet kesinlikle gereksiz stoga hıc gerek yok. bende sadece 2 ay yetıcek kadar alalım dıyorum hep. cunku dışarı cıkarmya başladığımızda baka baka alırız hem daha keyıflı hemde tam olcusunde alınır. Suan ekstra olarak sadece hırka ceket cok cok anormal ındırımlı bırsey görürsek alalım dıyorum eşimede. yoksa kucuk ındırımlere bıle kapadım kendımı. gereksız ust başla parayı sokağa atmamak lazım. ben gıysıden once yatak teksıtılıne verdım kendımı
onlarıda alınca rahatladım açıkçası.
birde 1'er metre 2 çeşit bebek kuması aldım. onlardan bol bol yastık ve yastık kılıfı yapıcam. hem günlük için hemde yatağında suslu suslu olsun dıye :)
metresını 8tlye aldım ama enı bayag var. bayag bır cok çıkacak heralde :)
nieeee900 müüüü
aman canım kendınız yapın. bizim ev in bir kısmı gecen yaz tadılattan gectı ama yatak odamız cok olmuştu boyanmayalı. dun başladık boyadık.
daha once kac sefer tum evı de boyadık bız. ince işçilik değil bir şey değil. delirmiş millet valla.
hemde ne delirmek bir abimiz var boya badana işi yapan birde ona sorarız artık inan oda zaruriyetten eşim çok yoğun olmazsa 1 hafta akşamdan akşama yaparız evde çocukta olunca daha zor olacak onun için bir günde bitsin istiyodum ama yine dediğim olmucak
tatlimmm gobusunnn coooooook tatlı masallahhh sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?