2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım bende düz dikiş yapıyorum yani oyle detaylı dıkımler falan değıl. pantolon paçası, köpüşlerime yatak, bize polar alıyorum kenarlarını vs. kenarları yapıyorum.
hanı elbıse falan dıkerler ya, oyle detaylı bırseyler yapamıyorum.

3-4 sene oldu makınayı alalı ama cok ıyı oldu. ufak tefek seyler için dışarı gıtmıyorum. o minik makınalara bende bakmıştım (tabı aynı makınadan bahsedıyorsak) oyuncak gıbı onlar kalın kumaş falan dıkılmez onlarda.

ben sıngerın orta karar bır modelını aldım. hem fıyat acısından hemde cok mesai yaptırmıyacagım ıcın az öz ama yıllarca kullanayım dedım. hatta salondakı eşya yığıntısının en onunde duruyor suan :))) kıymetlım yaa
model nosuna baktım 2273
annenle de bır aradasınız bence orta karar bırseyler alın derım evde her daım lazım oluyor.

bu arada bilgecim yazıcaktım unuttum 10-15 lohusa takımı nıye aldın ? çok değil mi

hb naber :124: oyy böyle yetenekli bayanlaya bayılıyorum hiç anlamam dikişten

iyiyiz cok sukur canım. :) yok be canım bende de oyle aşırı bır yetenek yok. :))) gösteren öğretende olmadı elimden geldiğince evde ufak tefek işleri yapıyorum. :))

tatlimmm gobusunnn coooooook tatlı masallahhh sizee
teşekkür ederiz canım benim çok sağol

bende senin gibi elimdeki kumaşları değerlendirmek için polar bişeyler dikmek için ve özellikle kot kumaş paçaları için istiyorum öyle elbise falan dikcek yetenek yok zaten bizde kv. büyük dikiş makinası var arızalıymış yıllardır üstü kapalı duruyo evinde onu sordum geçende kv ye tamiri kolaysa yaptıralım da işimizi görsün dedim tamiri çok para tutar gibi laf etti bişey demedim bende
bi arkadaşımın çalıştığı yerde var bu tür şeyler ona sordum geçen sınger indirimde dedi 200 kusur lira dedi bu sıkışıklıkta pahalı geldi oda bana ama gerçekten büyük ihtiyaç özellik şimdilerde bakalım araştıralım biraz daha

bu arada bilgecim yazıcaktım unuttum 10-15 lohusa takımı nıye aldın ? çok değil mi
canım ben almadım hiç birini hepsini annem almış onların inan 15 den de fazla takım aldı normal günlük eşortmanlar falanda aldı
annemin çalıştığı firma gelinlik abiye ve iç giyim dış giyim çamaşırlar vs. var giyim kısmını kapattılar yıl başında ve malları acayip kaliteli onların bir tek slip çamaşır bile 15 tl orda kapatırkende patron sadece çalışanlara yarı fiyat indirdi yarı fiyatlarıda pahalı aslında ama malı kaliteli ve yıllardır ordan alışveriş yapıyoruz artık o şansımız olmadığı için annemde ne varsa almış işte sağolsun hepsinin de paçaları yapılcak şimdi kapanmadan alsatdık paçalarıda bedavadan yaparlardı

canım bişey yok demediler yinede mr giricem ama benim içimden bişey yokmuş gibi geçiyor moralim iyi yani
Cnm ben bugün detayliya gittim.benimde 2 tane kist var.ama her iki doktorda takip edilecek dedi bunlar icin yapilcak bise yokmus % 90 gecen birsey dedi.sık karsilasiliyomus bunla.mr ne icin istediler senden bana öyle bise demediler.

Cnm ben bugün detayliya gittim.benimde 2 tane kist var.ama her iki doktorda takip edilecek dedi bunlar icin yapilcak bise yokmus % 90 gecen birsey dedi.sık karsilasiliyomus bunla.mr ne icin istediler senden bana öyle bise demediler.

canım çok geçmiş olsun sanada. Evet 26. haftada geçiyor dedi doktor ama kesin emin olalım diye mr istemişti detaylı ultrasona bakan doktor. Kendi doktorumda tavsiyeyi görünce raporda yaptıralım dedi.
bende içim rahatlasın die yaptırıyım dedim.

amannn terziler pek mi biliyo sanki bi paca kivirmaya 5lira aliyolar accik anlamak lazim temmel ben

Ben en son makinayı almadan once eşofmanımı vermıstım paçalarını kısaltmak ıcın. Caanım takım çöp oldu paçaları kısa yapmış ve bırı uzun bırı kısa olmuştu. Ondan sonra makına almaya karar verdım. Yavaş yapıyorum ama elimden geldiğince yapıyorum. kurtuldum terzi masrafından.
Zaten terziye o paralar yavaştan verılıyor. rakam alırken yüksek gıbı geliyor ama sonradan rahat edıyor ınsan. ben eskı kotları falanda atmıyorum mesela onlardanda bırseyler yapmaya çalışıyorum. Özellikle hazır polar battanıye almayı bıraktım. hem daha uyguna hemde çeşit çeşit gidip alıyorum kumaşçıdan kenarları dıkıyorum.
aman kv tursusunu kursun hayatım bosver. ben kaça almıştım hatırlamıyorum ama cok pahalı değildi. 200 civarı sınger makına ıcın ıyı hangı model bılmıyorum ama.

ahhh anneler can onlar can.. rahmetli annemde herseyımı stoklu alırdı :) Allah rahmet eylesin.
canım süper ama dünya para o lohusa takımları. senı buyuk masraftan kurtarmış. ben daha almadım. son aylarda kiloma gore 1 tane alayım dıyorum.
belliki daha da alıcam kılo. ama doğumdan sonra kılo verme donemıne gırınce aldığımı gıyemem bır daha o yüzden 1 tane cici bir şey yeter diye duşundum. zaten yaz evde askılılarla gezerim.

Eki Görüntüle 1009266
Herkezciklere günaydınnnnnnnnnn
ilk defa oğluşumla ikimizin resmini ekliyorum bizide beğencekmisiniz bakalım teyzeleri

ya ama bu resim çooookkk güzel bayıldım size,maşallah sübhanallah,nasılda büyümüş rüzgarımız.totonu kaşı kız çok güzel görünüyo göbüş.kıskandım bak sizi bizimki bunun yarısı kadar bile yook bende büyüsün diye gözünün içine bakıyorum hiç aynı gün gebişliği gibi değil.galiba benim karnımın içi genişmiş ben söylemesem hala hamile olduğumu anlayanolmuyo.dün ege üni.ne gittim 21 haftalık gebiş 3 taneydik erkes ikisine yerveriyo bana ben söylemeden hamile olduğumu bile anlamadılar.hafta sonu akrabalarla toplandık yokk canım sen 6.ayına mı girdin hani göbüş diyolar deli oldumm
ama bu 2 gündür derim çok acıyo büyüyüşe geçecek inşallahhh
bu arada kilolar ne alemde ben 2 haftada 2-3 kilo aldım ne oldu anlamadım ama deli gibi çikolata hamurişi ve şerbetli tatlı yiyorum resmen ihtiyaç duyuyorum gözümün önüne başka bişi gelmiyo.

Allah rahmet eylesin anım mekanı cennet olsun anneciğinin.
bizimde annem almasaydı bende çok bişey almazdım bizim o zmn cinsiyette belli değildi mavi pembe krem hepsinde aldı fazla fazla hem ikinci üçünkü hamileliklerde olursa bolbol kullanırsın dedi iyide oldu aslında yıllarca giyilir onlar
ya bide işte iş yeri kapanırken hep kumaşları kilo fiyatına aldı annemler çok güzel kumaşlar var elmizde onları bi şekilde değerlendirmemiz lazım dışarda yaptıraya kalksak çok para tutar bakalım artık araştırcaz biraz daha olmadı taksitle falan alırız bi yerden
o dediğiniz terzilere tav oluyorum zaten yazın babam kot aldı iki tane terziyte verdik birni tam 20 cm kısa kesmiş ama diğeri tam bildiğin kapri pantolon olmuş 1 ay kadar önce yine iki tane kot aldı bu sefer başka terziye verdik anam bi geldi pantolon oda tam 20 cm kısa kesilmiş sanki anlaşmalı bu kadar olmaz artık dedik babamda sonra bu tvlerdeki dikiş makinlrını takipe geçti zaten ben aldırmadım nasıl bişeydir bilmiyoruz ki

canım benim çok teşekkür ederiz çok sağol
bak şu günlerde yine büyümeye geçtik sende bir iki gün içinde karnın büyüdüğünü fark ediceksin birde giyimden giyime çok farklı görünüyo bu yeni aldığım hamiş bluzu bunlarda çok belli oluyo ama normal bi gömlek falan giyince küççücük oluyo bide şu 2 3 günde gerçekten fark yaptı yine
kız banada herkez aynen öyle yok işte daha büyümemişin ben daha büyük bekliyodum seni aaa karnında daha çıkmamış senin falan yani boşver sen onları
bu ara bende tatlıya düştüm yine malum ay başı canım hatırlarsan ikimizde hep bu günlerde tatlı sevdalısı oluyoruz birkaç güne o da geçer
bide bide eşim işten konuştuk gelirken mobilya işini bi konuşcak bizim mobilyacıyla tam olarak nasıl bişey istiyo onlar dedi bizim kini beğendilermi öyle mi olcak onlarında dedi beğendi dedim bizimkine yakın bişey olur heralde dedim ki zaten büyüyen beşik gardolap ve şifonyer 3 parça zaten aklında varsa model resmini gönder eşim direk o resimle sorsun istersen

Amin canım sağol. Rabbim kalanlarımıza ömür versin.
oo elinizde cici kumaşlarınızda varmış süper valla. ama o tvdekilere hiç bakmayın derim ben. el kadar bir şey iş yapılmaz onlarla.
daha gecen eşime diyordum makına şimdi daha cok mesai yapar minişin dikiş işi cok olur dıye :) gulustuk. daha zaman var nasıl olsa takımlarını vermeye bakın kafanıza gore bırsey. benım tavsıye edebılecegım ozellıkle sınger gıbı bılınır sağlam bırsey secın kı uzun yıllar kullanılsın.

ayrıca babanın pantolon tamirlerine pesss diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…