2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm peki mr cektirince neyden emin olacak onu anlamadım. Bunun icin yapulcak bişe olmadığını biliyorum. Kafam basmadi yaa.insallah ikimizinde gecer cnm inşallah

Cnm peki mr cektirince neyden emin olacak onu anlamadım. Bunun icin yapulcak bişe olmadığını biliyorum. Kafam basmadi yaa.insallah ikimizinde gecer cnm inşallah

Baska bir organda bişey varmı diye bakacak mis sadece kist probkem degil ama baska organda bisey varsa sorun olabilir diye gerci detayli ultrasonda baska bisey yok dedi ama valla bende okadar korkmustum ki herşeye tamam dedim mecbur.amin canım inşallah

banada öyle gibi geliyor canım atağa geçecekler çünkü karın kaslarım ve yanlarım yırtılacakmış gibi acıyor.bak benim aybaşı iç aklıma gelmemişti canım haklısın galiba ondan birde dediğim gibi çok kilo aldım acaba ödem mi yapıyo diye düşünüyorum.
ayyy inşallah oluda zahmet çekmeyiz canım ben 3 kapaklı gardrop,şifonyer ve büyüyen beşik istiyorum yani standart takım,rengi aynen düz beyaz düşünüyorum sizin model güzel bak o model olursa güzel olur eğer olmazsa da netten bakayım ben seçenek olarak en azından adama sunabilelim ama kalitesi çok düşük olmaz dimi?

Atescim ben boya firmasında argede renkci olarak calisiyorum o desen yapan rulo işi uzman bi boyacinin yapması gerekir birde onların özel boyaları var bütçe ayırmak lazım hatırı sayilir. Ben ya düz şu bazlı boya tercih edicem yada duvar kagidi tabi allah hepimize güle güle kullanmak nasip etsin insaallah

Kızlar iki gündür hastayım bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonucunu almak için dünkü dr sana ilaç veremem demişti bugünkü ıdrar tahlili yaptı ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi kendi dr aradim kullanabilirsin dedi ama içim hiç rahat değil napsam acaba

Cnm ben ilk ayimda enfeksiyon oldum surekli bende oldugu icin.ilk ay daha antibiyotik tedavisi gördüm serumla ati ateş düşürücü igneler.daha gecen ay grip olmustum 1 ay sürdü gecmeyince mecbiren antibiyotik ictim.yani cnm allaha emanet baska care olmayunca yapcak bise yok.

Ebru nasılsınnn???kontrolün ne zamandı canım senin?yoksa gitmiş miydin hatırlayamadım

kızlar benim de doğumum nasip ederse temmuzda. sizlere sormak istediğim şeyler var. öncelikle bebek hareketlerini hissetmeye başladıysanız tam olarak nerede hissediyorsunuz?benimkini biraz aşağıda hissediyorum ben ve tedirgin oluyorum, kese rahim ağzına yakın mı diye.bir de son kontrolümde normal adet gecikmemden 4 gün daha küçük çıktı.doktor sorun değil dedi ama tabi ben yine taktım kafaya.bu kadar takıntılı olmamın nedeniyse bizim için zor elde edilen bir gebelik olması...cevaplarınızı bekliyorum.

Ebru nasılsınnn???kontrolün ne zamandı canım senin?yoksa gitmiş miydin hatırlayamadım
Cnm detaylim bugün du. Bugün gittim.kistler disinda bi sorun yok detaylida varsada allah bilir artik.kistlerin geçtiğini soyledi 2 doktorda.nasip cnm bugün daha iyim bebeğim in gelişimi iyiymiş.

20+4 teyim canım bu hareket işi çok konuşuldu, normal aşağıda hissetmen, içerde yatar pozisyonda durmuyolar sürekli, daha küçük oldukları için hareket halindeler ve her yerden hissedebiliyosun..bir sorun olsaydı doktorun söylerdi merak etme :) diğer soruna gelince değişebilen bir durum..benim oğlum 1 hafta ilerden gidiyodu artıkhaftasında, arkadaşımın 1 hafta geriden geliyodu 1 hafta önden gidiyo şümdi...doktoruna güveniyosan hiçbir sıkıntı yok demektir...için rahat olsun :)

Cnm detaylim bugün du. Bugün gittim.kistler disinda bi sorun yok detaylida varsada allah bilir artik.kistlerin geçtiğini soyledi 2 doktorda.nasip cnm bugün daha iyim bebeğim in gelişimi iyiymiş.

İçin rahat olsun, gör bak o kistler de geçicek:) bir dahki kontrolünde kistten eser kalmıcak :):) sen içini ferah tut, Allaha emanet miniklerimiz, güzel haberlerini alcaz inş senin de:):)

Çok sağol gerçekten rahatlattın.14. haftamda rahim ağzım dikildi yetmezlik olduğu için.o yüzden daha fazla kendi kendimi dinleyip pimpirikleniyorum.

Çok sağol gerçekten rahatlattın.14. haftamda rahim ağzım dikildi yetmezlik olduğu için.o yüzden daha fazla kendi kendimi dinleyip pimpirikleniyorum.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın beneğini:) doktoruna sor yine de bence, bu yorumu yapanlarda seninki gibi bir durum yoktu...doktoruna sor emin ol en güzeli :):)

Uc
Akşam lab da çalışan bi ark konuştum yarın mikroskopla yapılan normal ıdrar tahlili yaptiricam o çubuklar her zaman net sonuc vermiyormuş insaallah ilaç kullanmama gerek kalmaz

Ana sayfada gebelik adı altında temmuz annelerine girince çıkıyo canım,tabletten giriyorum link atamadım...

Rahim ağzı yetmezliği nasıl anlaşılıyor canım kontrol mü ettirdin??

günaydın herkese kapalı bir gün, uykulu ben, çok iş allah kolaylık versin cümlemize

Günaydın annişleeerr

hafta sonuna doğru giderken güneşli bi gün :) neşeniz ve tekmeniz bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…