Cnm peki mr cektirince neyden emin olacak onu anlamadım. Bunun icin yapulcak bişe olmadığını biliyorum. Kafam basmadi yaa.insallah ikimizinde gecer cnm inşallahcanım çok geçmiş olsun sanada. Evet 26. haftada geçiyor dedi doktor ama kesin emin olalım diye mr istemişti detaylı ultrasona bakan doktor. Kendi doktorumda tavsiyeyi görünce raporda yaptıralım dedi.
bende içim rahatlasın die yaptırıyım dedim.
Cnm peki mr cektirince neyden emin olacak onu anlamadım. Bunun icin yapulcak bişe olmadığını biliyorum. Kafam basmadi yaa.insallah ikimizinde gecer cnm inşallah
canım benim çok teşekkür ederiz çok sağol
bak şu günlerde yine büyümeye geçtik sende bir iki gün içinde karnın büyüdüğünü fark ediceksin birde giyimden giyime çok farklı görünüyo bu yeni aldığım hamiş bluzu bunlarda çok belli oluyo ama normal bi gömlek falan giyince küççücük oluyo bide şu 2 3 günde gerçekten fark yaptı yine
kız banada herkez aynen öyle yok işte daha büyümemişin ben daha büyük bekliyodum seni aaa karnında daha çıkmamış senin falan yani boşver sen onları
bu ara bende tatlıya düştüm yine malum ay başı canım hatırlarsan ikimizde hep bu günlerde tatlı sevdalısı oluyoruz birkaç güne o da geçer
bide bide eşim işten konuştuk gelirken mobilya işini bi konuşcak bizim mobilyacıyla tam olarak nasıl bişey istiyo onlar dedi bizim kini beğendilermi öyle mi olcak onlarında dedi beğendi dedim bizimkine yakın bişey olur heralde dedim ki zaten büyüyen beşik gardolap ve şifonyer 3 parça zaten aklında varsa model resmini gönder eşim direk o resimle sorsun istersen
ahhh canım ya yormayın kendiniz çok fazla daha önümüzde vaktimiz var yavaş yavaş olur hepside bizimde bu hafat hep telaşlı geçti misafirler mevlüt gün dü derken inş bizde artık önümüzdeki hafta sonu oğluşun odasını boşaltıcaz gerçi oda da bi baza var bide ütü masası ütü vs. pek bişey yok ama komple boşaltalım diyorum boyasını yapalım kendimiz bi oda için boyacı tutupta para veremyelim boşuna bu arada bende şmdi boya konusunu araştırıyodum
dün günümüz vardı bi komşu dedi desenli boyalar çıkmış falan işyerinde arkladaşla konuşurken o söledi rulo dan desenli oluyomuş falan netten araştırdım
o kadarda tadilat yaptık ama o desenli durolara hiç denk gelemmişim ben onu çok beğendim şimdi kesinlikle onu yapmayı planlıyorum iki duvarı beyaz yapıp üzerine desenli ruloyla buz mavisi diğer iki duvarıda buz mavisi yapıp üzerine deenli ruloyla beyaz sence nasıl olur
hatta şunu düşündüm benim telefonda ekranımda mavinin üstünde küçük küçük rüzgar yazıyo aynen onun gibi de yapabiliriz diye düşünüyorum özel fırça yapan bi yere rulonun üzerine küçük küçük rüzgar yazdırıp boyanın üzerine desen yerine isim
dolapları ekle bakalım görelim bizde çok seviyorum böyle siz ekledikçe bakamyı inan bende o kadar mutlu oluyorum onlara bakarken Rabbim içimize sindirsin benimde eşim bu hafta burda oğluşun eşyalarını onun telle çekeyimde ekleyim diyorum artık size
Cnm ben ilk ayimda enfeksiyon oldum surekli bende oldugu icin.ilk ay daha antibiyotik tedavisi gördüm serumla ati ateş düşürücü igneler.daha gecen ay grip olmustum 1 ay sürdü gecmeyince mecbiren antibiyotik ictim.yani cnm allaha emanet baska care olmayunca yapcak bise yok.Kızlar iki gündür hastayım bugün sağlık ocağına gittim tahlil sonucunu almak için dünkü dr sana ilaç veremem demişti bugünkü ıdrar tahlili yaptı ıdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi kendi dr aradim kullanabilirsin dedi ama içim hiç rahat değil napsam acaba
Cnm ben ilk ayimda enfeksiyon oldum surekli bende oldugu icin.ilk ay daha antibiyotik tedavisi gördüm serumla ati ateş düşürücü igneler.daha gecen ay grip olmustum 1 ay sürdü gecmeyince mecbiren antibiyotik ictim.yani cnm allaha emanet baska care olmayunca yapcak bise yok.
Cnm detaylim bugün du. Bugün gittim.kistler disinda bi sorun yok detaylida varsada allah bilir artik.kistlerin geçtiğini soyledi 2 doktorda.nasip cnm bugün daha iyim bebeğim in gelişimi iyiymiş.Ebru nasılsınnn???kontrolün ne zamandı canım senin?yoksa gitmiş miydin hatırlayamadım
kızlar benim de doğumum nasip ederse temmuzda. sizlere sormak istediğim şeyler var. öncelikle bebek hareketlerini hissetmeye başladıysanız tam olarak nerede hissediyorsunuz?benimkini biraz aşağıda hissediyorum ben ve tedirgin oluyorum, kese rahim ağzına yakın mı diye.bir de son kontrolümde normal adet gecikmemden 4 gün daha küçük çıktı.doktor sorun değil dedi ama tabi ben yine taktım kafaya.bu kadar takıntılı olmamın nedeniyse bizim için zor elde edilen bir gebelik olması...cevaplarınızı bekliyorum.
Cnm detaylim bugün du. Bugün gittim.kistler disinda bi sorun yok detaylida varsada allah bilir artik.kistlerin geçtiğini soyledi 2 doktorda.nasip cnm bugün daha iyim bebeğim in gelişimi iyiymiş.
İçin rahat olsun, gör bak o kistler de geçicek:) bir dahki kontrolünde kistten eser kalmıcak :):) sen içini ferah tut, Allaha emanet miniklerimiz, güzel haberlerini alcaz inş senin de:):)
20+4 teyim canım bu hareket işi çok konuşuldu, normal aşağıda hissetmen, içerde yatar pozisyonda durmuyolar sürekli, daha küçük oldukları için hareket halindeler ve her yerden hissedebiliyosun..bir sorun olsaydı doktorun söylerdi merak etme :) diğer soruna gelince değişebilen bir durum..benim oğlum 1 hafta ilerden gidiyodu artıkhaftasında, arkadaşımın 1 hafta geriden geliyodu 1 hafta önden gidiyo şümdi...doktoruna güveniyosan hiçbir sıkıntı yok demektir...için rahat olsun :)
Çok sağol gerçekten rahatlattın.14. haftamda rahim ağzım dikildi yetmezlik olduğu için.o yüzden daha fazla kendi kendimi dinleyip pimpirikleniyorum.
Cnm ben ilk ayimda enfeksiyon oldum surekli bende oldugu icin.ilk ay daha antibiyotik tedavisi gördüm serumla ati ateş düşürücü igneler.daha gecen ay grip olmustum 1 ay sürdü gecmeyince mecbiren antibiyotik ictim.yani cnm allaha emanet baska care olmayunca yapcak bise yok.
Ana sayfada gebelik adı altında temmuz annelerine girince çıkıyo canım,tabletten giriyorum link atamadım...
Çok sağol gerçekten rahatlattın.14. haftamda rahim ağzım dikildi yetmezlik olduğu için.o yüzden daha fazla kendi kendimi dinleyip pimpirikleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?