2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlaar disimin birinde dolgu vardi, son gunlerde agriyo sicak soguk icince. Daha da artacak galibaa. Ne yapcam ben, discidem ôdüm patlar hele hamileyken daha cok patlaaar:18::18:

günaydın şekercanlar hayırlı günler olsun en cabucak biteninden olsun

Kizlaar disimin birinde dolgu vardi, son gunlerde agriyo sicak soguk icince. Daha da artacak galibaa. Ne yapcam ben, discidem ôdüm patlar hele hamileyken daha cok patlaaar:18::18:

valla cancazım giden arkadaşlar var dişçiye ama ben gitmedim benim üstte tam 10 tane protez var ve damakta kemik kayması oluyo 2 tane arzalı 20 lik diş ayrıca 2 tanede çürüdü iyice düşün yani çekebilceğim ağrıları ben dayanmaya çalışıyorum ağrım oldunu ağız gargarası yapıyorum tuz basıyorum gitmiyorum az kaldı biraz daha sabredicem inş çokta kötü olmayız gitmeyiz

Hmm diş eti kanaması fln duydum hamilelikte normal diye ama dolguyu bilemedim...ben de korkarım dişçiden ama hamilelikte diş önemli birunsur, bi kontrole git istersen..çok önemli değilse bekler zaten bişi yapmaz şimdi..bir de benim eşimin dişleri çok hassas sıcağa soğuğa karşı hassas dişler için diş macunu kullanıyo ragatlatıyo o...

Yaa dislerimi fircalarken kanama da oluyo:26: az sut icmenin zararlari galiba daha simdiden. Off ben korkuyom yaa bekliim bence 3-4 ay idare ederim belki

evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye

benim kuzenim hamileyken kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldı ağrıya dayanamayınca, bişey olmadı çok şükür.. şimdilik tuzlu ılık suyla çalkala ağzını bide dişinde dimi diş etinde de ağrı sızlama varsa sirkeli ılık su iyi geliyo ona da :)

bide ben dişleri en son yaptırdığımda iğne yapmadan dolguyu açıp ilaç koyup bikaç kez geçici dolgu yapmıştı sonrada normal doluya çevirdi onu.. belki iğne yapmadan da değişebilecek gibidir çok zorlanırsan bi görün dişçine..

sağol canım evde olsanda uyunmuyo ya demi bende sabahları 7 de kalkıyorum kaç gündür kurmalı saat gibi 6:50 de uyanıyorum niyese gün içinde uyukluyorum bütün gün tabi

Önceden uyandıktan sonra uyurdum öğlene kadar artık uyuyamıyorum, dönüp duruyom..bi de benimyemekler saatli olunca mecburum kalkmaya:/ geç kalkmalarımı haftasonuna saklıyom kocişle uyuyum diye :)

Kahvaltı saatim grldi pöff şişko olmak çok zor :)
gune erken baslamak guzel amaa, bende esimle yaptim bugun kahvaltiyi. Sanki dunyayi fethetmis gibi hissediyorum

Anaaaamm Allah yardim etsin kiz seninki cok daha zormus. Bende sabrediim biraz diyorum. Tedirginlikle gidemem boyle zaten. Simdilik surekli bu agri yok sukur. Boyle hafif gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…