Eki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye
Tamam ben yukleneyim vitamine en iyisiii:13:O zaman kalsiyum ve d vit miktarını arttır...d vit eksikliği varsa kalsiyumu yeteri kadar alamıyomuş vücut..
Kizzzz cok tatli gorunuyosunnnEki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye
benim kuzenim hamileyken kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldı ağrıya dayanamayınca, bişey olmadı çok şükür.. şimdilik tuzlu ılık suyla çalkala ağzını bide dişinde dimi diş etinde de ağrı sızlama varsa sirkeli ılık su iyi geliyo ona da :)
bide ben dişleri en son yaptırdığımda iğne yapmadan dolguyu açıp ilaç koyup bikaç kez geçici dolgu yapmıştı sonrada normal doluya çevirdi onu.. belki iğne yapmadan da değişebilecek gibidir çok zorlanırsan bi görün dişçine..
Atescim ben boya firmasında argede renkci olarak calisiyorum o desen yapan rulo işi uzman bi boyacinin yapması gerekir birde onların özel boyaları var bütçe ayırmak lazım hatırı sayilir. Ben ya düz şu bazlı boya tercih edicem yada duvar kagidi tabi allah hepimize güle güle kullanmak nasip etsin insaallah
Eki Görüntüle 1010663
hadi ya çok heveslenmiştim bende akşam netten yapılışını izledik bayan bile yapıyodu çok rahat bi şekilde deneriz bizde olmazsa düz renk boyarız napalım
bide o desenli fırçaların yaklaşık fiyatlarına baktık netten 70 tl rulo 30 tl de o renk veren aparat fiyatı yazıyodu araştırmadık tam olarak tabi bakalım çok maliyetliyse ve ustalık gerekiyosa başka yöntemler bulcaz artık
oyyy maşallah
ne güzel olmuşsunuz kız siz analı kızlı kız göbişte ne güzel çıkmış ya benimde bu kadar değil mi dün bana kocaman dediniz aaa
Bilge aklima geldi simdi. Bekarken annemle denemistik. Boyacilarda desenli kaliplar var puanli cicekli vs.. Duvari bi kat boyayip yapistiriyosun, ustunden farkli renkle boyuyosun, sonra o kalibi cikariyosun, duvar desenli oluyoanlatabilmisimdir umarim.
olsun canım göz var nazar varTamam ben yukleneyim vitamine en iyisiii:13:
Kizzzz cok tatli gorunuyosunnnsivilcelerine biz masallah derdik merak etmee
Cok tesekkur ederim canim. Beni iyice zorlamadan doktora gitmiim bu dediklerini denicem
yook kuşum senin göbüş daha kibar görünüyoduuu,zaten artık bi size cilvelenecem benim öküz bunu 100 de biri kadar ilgilenmedi hiç göbekmiş,bebekmişş pfffffff,yine kadınlar anlıyo birbirinioyyy maşallah
ne güzel olmuşsunuz kız siz analı kızlı kız göbişte ne güzel çıkmış ya benimde bu kadar değil mi dün bana kocaman dediniz aaa
canım anladım da o kalıp ne kadar büyüklükte oluyo ki duvara kalıbı yapıştırıyomusun öle elinlemi tutuyosun ya bizim bi çıkıp şu boyacıları güzelce bi gezmemiz lazım neler nasıl yapılır
olsun canım göz var nazar var
yook kuşum senin göbüş daha kibar görünüyoduuu,zaten artık bi size cilvelenecem benim öküz bunu 100 de biri kadar ilgilenmedi hiç göbekmiş,bebekmişş pfffffff,yine kadınlar anlıyo birbirini
Aa dun ben sana yorum yapamadim daha dogrusi dun hic yazamadim burayagordum seni pipicanlaa , coook tatlisinizz masallahh. Her ay cekip koyalim boylee
Eki Görüntüle 1010663
günaydın herkese kapalı bir gün, uykulu ben, çok iş allah kolaylık versin cümlemize
Günaydın annişleeerr
hafta sonuna doğru giderken güneşli bi gün :) neşeniz ve tekmeniz bol olsun
günaydın canlarrr,resim ekleyemedim ya,biri bişey diyiversin
Günaydın,güneşli bir gün ama tek gözüm kapalı yazıyom uykum vaaaaar
kız hamile göbişinin kibarı kabasımı olur hepimzinki degüzel bi keremolsun canım göz var nazar var
yook kuşum senin göbüş daha kibar görünüyoduuu,zaten artık bi size cilvelenecem benim öküz bunu 100 de biri kadar ilgilenmedi hiç göbekmiş,bebekmişş pfffffff,yine kadınlar anlıyo birbirini
wawww oda güzelmiş sen kardeşine sorsana kız bebek odasına duvara neler yapabiliriz diye elinde velinimet var kullanmıyosunYa bi suru cesidi vardi onlarin canim mesela tek figur olanlar vardi zeminden yukari buyuk bi cicek gibi.. Yada duvarin yarisini kaplayacak kadar kalip vardi. Sen boyacilari bi dolas dedigin gibi, fikrin olusur.
Aa bi oneri daha, benim kardesim mimarlik ogrencisi, annem izin verseydi odamiza sunu yapcakti gecen sene)
Duvari acik bi renk boyayacaktik. Sonra 3-4 boyda yuvarlak biseyle ( bu plastik tabak bile olabilir) kucuklu buyuklu puanlar yapcakti,daha koyu bi renkle boyayip icine de isimlerimizi yazcaktiannem duvarlarimi mahvetme dedi yaptirmadi
Sen yapabilirsin hem cok eglenceli olur yapmasi hem bi suru sey yazabilirsin, dogum tarihi vs
Eki Görüntüle 1010663
oyyy maşallah
işte tipik kadınnnn,asla unutmaz ve yeri gelince haşırttt söler lafıbize cilvelen ama ayipli msjlari kocana at yine de
kız hamile göbişinin kibarı kabasımı olur hepimzinki degüzel bi kerem
erkek ne anlar tatlım bende dün resim ekledim ya eşime çektirdim onun telle resmi bin dırdır sen napcan bu rsmi nereye eklcien face ekliceksen yüzxünü niye çekmiyosun ya dedim bütün kızlar ekledi bende eklicem tmm da yüzünü niye çekmiyon e böle resim mi olurmuş burdan bişey görünmüyo popon daha çok çıkıyo
wawww oda güzelmiş sen kardeşine sorsana kız bebek odasına duvara neler yapabiliriz diye elinde velinimet var kullanmıyosun
iyice bi gezip araştırmamız lazım bak ne güzel fikirler verdin şimdi sende bi kutucuğa adı bi kutucuğa doğum tarihi birine kg su birine boyu böle böle hoş olur oda
ay ayy ayy maşallah 41 kere gayette güzel görünüyosun cnm benim
bilge bu kız göneği seninki pipican göbeği farkı gördün mü daha yaygın,erkekteyse daha top gibi bir karın oluyore
kız hamile göbişinin kibarı kabasımı olur hepimzinki degüzel bi kerem
erkek ne anlar tatlım bende dün resim ekledim ya eşime çektirdim onun telle resmi bin dırdır sen napcan bu rsmi nereye eklcien face ekliceksen yüzxünü niye çekmiyosun ya dedim bütün kızlar ekledi bende eklicem tmm da yüzünü niye çekmiyon e böle resim mi olurmuş burdan bişey görünmüyo popon daha çok çıkıyo
wawww oda güzelmiş sen kardeşine sorsana kız bebek odasına duvara neler yapabiliriz diye elinde velinimet var kullanmıyosun
iyice bi gezip araştırmamız lazım bak ne güzel fikirler verdin şimdi sende bi kutucuğa adı bi kutucuğa doğum tarihi birine kg su birine boyu böle böle hoş olur oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?