2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
O zaman kalsiyum ve d vit miktarını arttır...d vit eksikliği varsa kalsiyumu yeteri kadar alamıyomuş vücut..
Tamam ben yukleneyim vitamine en iyisiii:13:
Eki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye
Kizzzz cok tatli gorunuyosunnn sivilcelerine biz masallah derdik merak etmee

Cok tesekkur ederim canim. Beni iyice zorlamadan doktora gitmiim bu dediklerini denicem

hadi ya çok heveslenmiştim bende akşam netten yapılışını izledik bayan bile yapıyodu çok rahat bi şekilde deneriz bizde olmazsa düz renk boyarız napalım
bide o desenli fırçaların yaklaşık fiyatlarına baktık netten 70 tl rulo 30 tl de o renk veren aparat fiyatı yazıyodu araştırmadık tam olarak tabi bakalım çok maliyetliyse ve ustalık gerekiyosa başka yöntemler bulcaz artık

Bilge aklima geldi simdi. Bekarken annemle denemistik. Boyacilarda desenli kaliplar var puanli cicekli vs.. Duvari bi kat boyayip yapistiriyosun, ustunden farkli renkle boyuyosun, sonra o kalibi cikariyosun, duvar desenli oluyo anlatabilmisimdir umarim.

oyyy maşallah
ne güzel olmuşsunuz kız siz analı kızlı kız göbişte ne güzel çıkmış ya benimde bu kadar değil mi dün bana kocaman dediniz aaa

Aa dun ben sana yorum yapamadim daha dogrusi dun hic yazamadim buraya gordum seni pipicanlaa, coook tatlisinizz masallahh. Her ay cekip koyalim boylee

canım anladım da o kalıp ne kadar büyüklükte oluyo ki duvara kalıbı yapıştırıyomusun öle elinlemi tutuyosun ya bizim bi çıkıp şu boyacıları güzelce bi gezmemiz lazım neler nasıl yapılır

Tamam ben yukleneyim vitamine en iyisiii:13:

Kizzzz cok tatli gorunuyosunnn sivilcelerine biz masallah derdik merak etmee

Cok tesekkur ederim canim. Beni iyice zorlamadan doktora gitmiim bu dediklerini denicem
olsun canım göz var nazar var
oyyy maşallah
ne güzel olmuşsunuz kız siz analı kızlı kız göbişte ne güzel çıkmış ya benimde bu kadar değil mi dün bana kocaman dediniz aaa
yook kuşum senin göbüş daha kibar görünüyoduuu,zaten artık bi size cilvelenecem benim öküz bunu 100 de biri kadar ilgilenmedi hiç göbekmiş,bebekmişş pfffffff,yine kadınlar anlıyo birbirini

Ya bi suru cesidi vardi onlarin canim mesela tek figur olanlar vardi zeminden yukari buyuk bi cicek gibi.. Yada duvarin yarisini kaplayacak kadar kalip vardi. Sen boyacilari bi dolas dedigin gibi, fikrin olusur.

Aa bi oneri daha, benim kardesim mimarlik ogrencisi, annem izin verseydi odamiza sunu yapcakti gecen sene)
Duvari acik bi renk boyayacaktik. Sonra 3-4 boyda yuvarlak biseyle ( bu plastik tabak bile olabilir) kucuklu buyuklu puanlar yapcakti,daha koyu bi renkle boyayip icine de isimlerimizi yazcaktiannem duvarlarimi mahvetme dedi yaptirmadi
Sen yapabilirsin hem cok eglenceli olur yapmasi hem bi suru sey yazabilirsin, dogum tarihi vs

bize cilvelen ama ayipli msjlari kocana at yine de

günaydın herkese kapalı bir gün, uykulu ben, çok iş allah kolaylık versin cümlemize

Günaydın annişleeerr

hafta sonuna doğru giderken güneşli bi gün :) neşeniz ve tekmeniz bol olsun

günaydın canlarrr,resim ekleyemedim ya,biri bişey diyiversin

Günaydın,güneşli bir gün ama tek gözüm kapalı yazıyom uykum vaaaaar

günaydınnnnn annecikler :) musmutlu güzel ve çabuk geçen bir gün olsun

kız hamile göbişinin kibarı kabasımı olur hepimzinki degüzel bi kerem
erkek ne anlar tatlım bende dün resim ekledim ya eşime çektirdim onun telle resmi bin dırdır sen napcan bu rsmi nereye eklcien face ekliceksen yüzxünü niye çekmiyosun ya dedim bütün kızlar ekledi bende eklicem tmm da yüzünü niye çekmiyon e böle resim mi olurmuş burdan bişey görünmüyo popon daha çok çıkıyo

wawww oda güzelmiş sen kardeşine sorsana kız bebek odasına duvara neler yapabiliriz diye elinde velinimet var kullanmıyosun
iyice bi gezip araştırmamız lazım bak ne güzel fikirler verdin şimdi sende bi kutucuğa adı bi kutucuğa doğum tarihi birine kg su birine boyu böle böle hoş olur oda

Eki Görüntüle 1010663
evet canlar,başardım galiba,kızımla ben,yüzümü sakladım,burnuma ve sivilcelerime nazar değer diye

ay ayy ayy maşallah 41 kere gayette güzel görünüyosun cnm benim

oyyy maşallah

bilge bu kız göneği seninki pipican göbeği farkı gördün mü daha yaygın,erkekteyse daha top gibi bir karın oluyore

kızlar benim göğüslerim bir çatlamış bir çatlamış şok oldum görünce hangi ara çatladılar bu kadar ya
karnımda hiç bişey yok ama sadece göğüslerimde sizde durumlar nedir

bize cilvelen ama ayipli msjlari kocana at yine de
işte tipik kadınnnn,asla unutmaz ve yeri gelince haşırttt söler lafı ,amaaan canım,ben üsteledikçe,benimle ilgile dedikçe adamın totosu kalktı,ne yapsam da umursamasam akıl verin ya sallamak istiyom,yapamıyom,hem kıskançlık,hem ilgisizliği kalbim duracak gibi oluyo sinirden

vallaha güzel olur :)

ay ayy ayy maşallah 41 kere gayette güzel görünüyosun cnm benim

bilge bu kız göneği seninki pipican göbeği farkı gördün mü daha yaygın,erkekteyse daha top gibi bir karın oluyore

evet nagişim kız yaygın oluyo bizim dünki fotoda pek belli değil aslında sip sivri gidiyo karnım yanlarım bom boş benim tam erkek göbişi

Bizimki ic mimar degil ama arada cikiyo boyle fikirler) sorarim canim tekrar orjinal bisey bulursam soylerim. dedigin gibi boy kilo falan da cok guzel olur hatta buyudukce onun el izini de basabilirsin duvarlara yanina tarih atarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…