kızlar benim göğüslerim bir çatlamış bir çatlamış şok oldum görünce hangi ara çatladılar bu kadar ya
karnımda hiç bişey yok ama sadece göğüslerimde sizde durumlar nedir
Bizimki ic mimar degil ama arada cikiyo boyle fikirler) sorarim canim tekrar orjinal bisey bulursam soylerim. dedigin gibi boy kilo falan da cok guzel olur hatta buyudukce onun el izini de basabilirsin duvarlara yanina tarih atarak.
Sorma benimkiler de tatli tatli kasiniyokızlar benim göğüslerim bir çatlamış bir çatlamış şok oldum görünce hangi ara çatladılar bu kadar ya
karnımda hiç bişey yok ama sadece göğüslerimde sizde durumlar nedir
işte tipik kadınnnn,asla unutmaz ve yeri gelince haşırttt söler lafı,amaaan canım,ben üsteledikçe,benimle ilgile dedikçe adamın totosu kalktı,ne yapsam da umursamasam akıl verin ya sallamak istiyom,yapamıyom,hem kıskançlık,hem ilgisizliği kalbim duracak gibi oluyo sinirden
işte tipik kadınnnn,asla unutmaz ve yeri gelince haşırttt söler lafı,amaaan canım,ben üsteledikçe,benimle ilgile dedikçe adamın totosu kalktı,ne yapsam da umursamasam akıl verin ya sallamak istiyom,yapamıyom,hem kıskançlık,hem ilgisizliği kalbim duracak gibi oluyo sinirden
yesss oda güzel fikir anammmm biz bi dahiyiz biz kadınlar varya neler üretiyoruz bak kocalara desek değişik bişey bulun duvarala napalım diye nasıl fikirlerle gelirler çok merak ediyorum
günaydın canım benim deme öyle ama gözümü korkutma benimde doğumdan sonra çalışmam lazım ama yavrucumu nasıl bırakcam da işe gitcem kara kara düşnüyorum eee yarın oğluşu götürcekmisin karar verdin migünaydınlarrr canlarım tatsız bir iş gününe merhaba dedim
evdeyken ne güzeldi paşamla sarıldım öpüştüm ohh dünyalar benim,ben arabayı garajdan çıkardım camdan bağırıp öpücük atıyo doyamıyorum yavruma yazor olacak biliyorum ama doğum izninde olduğum sürece onuda göndermicem kreşe 2,5 yaşından beri gidiyo hazirandan eylüle kadar yollamıcam zaten yaramazda değil inş kardeşine zarar vermezde ana oğul hasret gideririrz
sonraaaaa yarın kısmetse kontrolüm var bebeğimle buluşucaz ama yine eşim gelemicek yanlız gidicem
Ben komple çatlağım :):) göbeğine sürdüğün krem yağ falan varsa göğüslerine de sür, daha fazla artmasın...
günaydınlarrr canlarım tatsız bir iş gününe merhaba dedim
evdeyken ne güzeldi paşamla sarıldım öpüştüm ohh dünyalar benim,ben arabayı garajdan çıkardım camdan bağırıp öpücük atıyo doyamıyorum yavruma yazor olacak biliyorum ama doğum izninde olduğum sürece onuda göndermicem kreşe 2,5 yaşından beri gidiyo hazirandan eylüle kadar yollamıcam zaten yaramazda değil inş kardeşine zarar vermezde ana oğul hasret gideririrz
sonraaaaa yarın kısmetse kontrolüm var bebeğimle buluşucaz ama yine eşim gelemicek yanlız gidicem
günaydın canım benim deme öyle ama gözümü korkutma benimde doğumdan sonra çalışmam lazım ama yavrucumu nasıl bırakcam da işe gitcem kara kara düşnüyorum eee yarın oğluşu götürcekmisin karar verdin mi
göbeğime hiç bişey sürmüyorum ya kakao ve badem yağı almıştım dha 2 aylık felandık o zaman 10 15 gün sürdüm bıraktım şimdi hiiiiççç bişey sürmüyom karnımda hiç yok daha çatlak ama göğüslerimi görünce şok oldum resmen kırmızı kırmızı nasıl çatlamış
Yaa bi de benim uclari kupkuru, dokunsam dökulcek gibi sankinem istiyolar demekki bol bol kremlicezz.
Yaa benim sol meme ucum çok acıyo yaa,bir de hep hazıol modunda uçları dimdik nolcak böyle :/:/
nasılsınız bakalım..şimdi fotoraf eklemeyi deniycem umarım hata vermez...
maalesef hata verdi...
) onlarin en dahi fikri futbol topunu boyayip duvara sut cekelim izi ciksin olurdu herhaldee
Ben alışınabıraktom, canım isteyince sornaşıyom, arda beni sev canım sevilmek istiyo diyom yatıyom kucağına...eve gelince papağanlarına gidiyo bize bi öpücük verip, oğlum sen doğunca baban önce senle ilgilencek kuşlara gitmicrk diyom geliyo bu dega :):) amaaaan erkek milleti :) beninki hep böyleydi böyle gidecek :)
Ayy bu konuda benim de bi fikrim yok valla. Bulursan bana da haber verr
evet canlar özetle,bu dünyaya erek gibi gelip erkek gitmek de var,halimize çok şükür,böle duyarsız olmak istemezdim doğrusukız hamile göbişinin kibarı kabasımı olur hepimzinki degüzel bi kerem
erkek ne anlar tatlım bende dün resim ekledim ya eşime çektirdim onun telle resmi bin dırdır sen napcan bu rsmi nereye eklcien face ekliceksen yüzxünü niye çekmiyosun ya dedim bütün kızlar ekledi bende eklicem tmm da yüzünü niye çekmiyon e böle resim mi olurmuş burdan bişey görünmüyo popon daha çok çıkıyo
sağol bebişim,aynen benim ki kız bebiş karnı,dün asansörde bir kadın memur,izne ne zaman ayrılıyon dedi,üstümde kaban da var,ben de daha erken dedimmm,aaaa çok büyük görünüyo ama benim ikizlerim 7 aylık ken biri 1 kilo filan gram,biri 1 kilo falan gramdı,dedi,sanki normal olan kendininkiymiş gibi,benim bir arkadaşımın cildide böle bozulmuştu,neyse hadi görüşürüzay ayy ayy maşallah 41 kere gayette güzel görünüyosun cnm benim
bilge bu kız göneği seninki pipican göbeği farkı gördün mü daha yaygın,erkekteyse daha top gibi bir karın oluyore
E uclari buyuyo belirginlesiyo artik canim emzirmek kolay olsun diye. Kremle sende acisini alir belki birazz
aynen canım benimde koyu olan yerler pulpul döküğlüyo resmenYaa bi de benim uclari kupkuru, dokunsam dökulcek gibi sankinem istiyolar demekki bol bol kremlicezz.
benim uclar çıkmadı ya neden acaba göğüslerim büyüdü çatladı ama koyulaşma olmadı uclar çıkmadıYaa benim sol meme ucum çok acıyo yaa,bir de hep hazıol modunda uçları dimdik nolcak böyle :/:/
O guzelmis bakk. Benimki de hastasi degil ama seviyo mac izlemeyi oynamayibenim kocamın futbol a asla işi olmaz çok rahatım o konuda asla maç olan yerde oturmayız biz
benim büyüyor ama şükür henüz çatlak falan görmüyorm benama uçta yok oğluşum doğunca başka bir süt anne bile isteyebilir nasıl emzircem ben böyle ya
Daha 4ayimiz var kizlar uclar cikar cikmadiysa da merak etmeyinn.aynen canım benimde koyu olan yerler pulpul döküğlüyo resmen
benim uclar çıkmadı ya neden acaba göğüslerim büyüdü çatladı ama koyulaşma olmadı uclar çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?